Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

o táždeň idem to Prahy a bude tunel... dôfam že splaším aj len dáky menší...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

zatial nemam ziadny ale chcel by som do obocia, lenze vzhladom k mojej praci si to nemozem dovolit, ale raz si urcite dam.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

lukasione napísal:ja mam v pravom oboci a rozmyslam aj o brade...ake to je?a cital som tu o zarastani...ja by som to potreboval dat na 5 hodin dole,mozem?
//edit:tie v usiach uz nepocitam,tie mam dlho,ale napravom uchu asi 5 rokov a na lavom mam dve nausnice asi 10rokov...
mat by si sito zo zaciatku nemal dal dole asi 2 tyzdne ale potom kedy chces aj na cely den.zo zaciatku ked mi ako tak okolo pirsingu zarastalo tak som to strihal aj holil len tak dookola bo tycka bola dost dlha a po dvoch tyzdnoch mi vymenil tycku tak ked idem hodit tvar do putzu tak si ho dam dole oholim a nastriekam dezinfikciou a zase si ho nasadim
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

nemám ale onedlho do jazyka.... :P
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

Pedrosino napísal:mat by si sito zo zaciatku nemal dal dole asi 2 tyzdne ale potom kedy chces aj na cely den.zo zaciatku ked mi ako tak okolo pirsingu zarastalo tak som to strihal aj holil len tak dookola bo tycka bola dost dlha a po dvoch tyzdnoch mi vymenil tycku tak ked idem hodit tvar do putzu tak si ho dam dole oholim a nastriekam dezinfikciou a zase si ho nasadim
hehe v oboci uz mam rok a potrebujem ho dat na velku noc a v septembri dole...to som rad ze moze...a rozmyslam o brade...nerobi to nic???nesucha ti to dasna??? :idea:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

lukasione napísal:hehe v oboci uz mam rok a potrebujem ho dat na velku noc a v septembri dole...to som rad ze moze...a rozmyslam o brade...nerobi to nic???nesucha ti to dasna??? :idea:
uz nie iba prve dva tyzdne pretoze som mal dlksiu tycku a ta behala a potom mi ju vymenil za kratku a pohoda o dasna mi to neskre a mam ho dva ci kolko mesiacov a nebadam ziadny niaky velky rozdiel na dasnach pred a po. na tych obrazkoch to musel mat asi zle prepichnute a lebo neviem ale mne sa take nic nedeje na dasnach a keby som videl ze mi to robi zle na dasna tak si ho jednoducho dam dole :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Sa mi vôbec nepáči, len v ušiach, teda keď tam toho holka má v rade viacej, ale inak nič a nikde!
No poznal som chalana čo bol toho plný ksicht, som myslel,že vykradol železiarstvo.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Te-wei napísal:Sa mi vôbec nepáči, len v ušiach, teda keď tam toho holka má v rade viacej, ale inak nič a nikde!
No poznal som chalana čo bol toho plný ksicht, som myslel,že vykradol železiarstvo.
ten musel dost pipat na letisku

k teme: raz som chcel do brady/ pod peru ale rpeslo ma to a som rad ze som si to nedal... nejako sa mi to uz nepozdava a bojim sa toho aby mi to neporusilo nejaky nerv
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Celkom sa mi to paci pokial toho nie je prehnane vela. Ale vobec sa mi nepaci ked ma niekto piercing v jazyku.Neviem zda sa mi to take nechutne. :smt078
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

hondzo napísal:Celkom sa mi to paci pokial toho nie je prehnane vela. Ale vobec sa mi nepaci ked ma niekto piercing v jazyku.Neviem zda sa mi to take nechutne. :smt078
jj...ked si das do jazyku stracas chutove zmysly(zasa nemyslim uplne)lebo ty ides spat..ale tvoje sliny vylucuju tu kyselinu lebo mas v puse co tam nepatri...a moze to byt aj lekarska ocel..proste to tam nepatri..a kazdy den ti slinna kyselina stoho piercingu zobere jednu miliontinu a v 80 budes mat toho plny bruch :idea:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jedna výbalá vkuse vravela že by chcela chlapa s piercingom v jazyku 8) ma s tým v kuse otravovala....
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

je dobre,ak ma baba piercing na jazyku...vraj je to dobre na... :wink:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

krupica_dnb napísal:o táždeň idem to Prahy a bude tunel... dôfam že splaším aj len dáky menší...
tunel splasis v pohode aj na slovensku
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

no nemam ziaden piercing, a ani nechcem mat, bohviejako ma to nelaaka.. , na niekom je to pekne , no na mne asi moc ne :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

TT napísal:tunel splasis v pohode aj na slovensku
jj viem a aj to spravím tu, lebo napočkanie sa to asi nerobí :D vraj to môžu spraviť aj za také 3 hoďky takým strojom ale vraj to bolí ešte viac...
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

vyzera to fajn, ale nemam a velmi sa za tym nezeniem
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

krupica_dnb napísal:jj viem a aj to spravím tu, lebo napočkanie sa to asi nerobí :D vraj to môžu spraviť aj za také 3 hoďky takým strojom ale vraj to bolí ešte viac...
och tak to si enchcem ani perdstavit za tri hodiny to si aj ucho cisot doje* radsej si sam roztiahni v klude hoc to zaberie mesiac
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

TT napísal:och tak to si enchcem ani perdstavit za tri hodiny to si aj ucho cisot doje* radsej si sam roztiahni v klude hoc to zaberie mesiac
noveď práve a nevieš ako sa to presne robí? niekde som počul že tam dajú najprv takú špirálu nech sa to rozťahuje a potom si dávaš postupne od najmenšieho väčšie a väčšie....
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

nemám, a ani nechcem mať - ale na niektorých to vyzerá fakt dobre...
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

No ja proti tomu nic nemam ked sa to neprehana :) ... ja mam v nose a nemam s tym ziadne problemy ... osobne sa mi paci v nose a jazyku ... nepaci sa mi na holkach ked maju v oboci ... ale inak proti tomu nic nemam :)
Napísať odpoveď