Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Pedrosino
Star
mat by si sito zo zaciatku nemal dal dole asi 2 tyzdne ale potom kedy chces aj na cely den.zo zaciatku ked mi ako tak okolo pirsingu zarastalo tak som to strihal aj holil len tak dookola bo tycka bola dost dlha a po dvoch tyzdnoch mi vymenil tycku tak ked idem hodit tvar do putzu tak si ho dam dole oholim a nastriekam dezinfikciou a zase si ho nasadimlukasione napísal:ja mam v pravom oboci a rozmyslam aj o brade...ake to je?a cital som tu o zarastani...ja by som to potreboval dat na 5 hodin dole,mozem?
//edit:tie v usiach uz nepocitam,tie mam dlho,ale napravom uchu asi 5 rokov a na lavom mam dve nausnice asi 10rokov...
-
lukasione
Expert
hehe v oboci uz mam rok a potrebujem ho dat na velku noc a v septembri dole...to som rad ze moze...a rozmyslam o brade...nerobi to nic???nesucha ti to dasna???Pedrosino napísal:mat by si sito zo zaciatku nemal dal dole asi 2 tyzdne ale potom kedy chces aj na cely den.zo zaciatku ked mi ako tak okolo pirsingu zarastalo tak som to strihal aj holil len tak dookola bo tycka bola dost dlha a po dvoch tyzdnoch mi vymenil tycku tak ked idem hodit tvar do putzu tak si ho dam dole oholim a nastriekam dezinfikciou a zase si ho nasadim
-
Pedrosino
Star
uz nie iba prve dva tyzdne pretoze som mal dlksiu tycku a ta behala a potom mi ju vymenil za kratku a pohoda o dasna mi to neskre a mam ho dva ci kolko mesiacov a nebadam ziadny niaky velky rozdiel na dasnach pred a po. na tych obrazkoch to musel mat asi zle prepichnute a lebo neviem ale mne sa take nic nedeje na dasnach a keby som videl ze mi to robi zle na dasna tak si ho jednoducho dam dolelukasione napísal:hehe v oboci uz mam rok a potrebujem ho dat na velku noc a v septembri dole...to som rad ze moze...a rozmyslam o brade...nerobi to nic???nesucha ti to dasna???
ten musel dost pipat na letiskuTe-wei napísal:Sa mi vôbec nepáči, len v ušiach, teda keď tam toho holka má v rade viacej, ale inak nič a nikde!
No poznal som chalana čo bol toho plný ksicht, som myslel,že vykradol železiarstvo.
k teme: raz som chcel do brady/ pod peru ale rpeslo ma to a som rad ze som si to nedal... nejako sa mi to uz nepozdava a bojim sa toho aby mi to neporusilo nejaky nerv
-
lukasione
Expert
jj...ked si das do jazyku stracas chutove zmysly(zasa nemyslim uplne)lebo ty ides spat..ale tvoje sliny vylucuju tu kyselinu lebo mas v puse co tam nepatri...a moze to byt aj lekarska ocel..proste to tam nepatri..a kazdy den ti slinna kyselina stoho piercingu zobere jednu miliontinu a v 80 budes mat toho plny bruchhondzo napísal:Celkom sa mi to paci pokial toho nie je prehnane vela. Ale vobec sa mi nepaci ked ma niekto piercing v jazyku.Neviem zda sa mi to take nechutne.
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
JohnFrusciante
Star
-
krupica_dnb
Medium Professional
noveď práve a nevieš ako sa to presne robí? niekde som počul že tam dajú najprv takú špirálu nech sa to rozťahuje a potom si dávaš postupne od najmenšieho väčšie a väčšie....TT napísal:och tak to si enchcem ani perdstavit za tri hodiny to si aj ucho cisot doje* radsej si sam roztiahni v klude hoc to zaberie mesiac
-
*Barborka*
Medium Expert