Myslite ze teleport bude niekedy sluzit na presun ludi

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bude teleport fungovat na prenos ludi?

Hlasovanie ukončené 08 jan 2007, 12:44

Ano
46
53%
Neviem
18
21%
Nie (je to nemozne)
22
26%

Celkom hlasov: 86

dudo20
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Myslite ze teleport bude niekedy sluzit na presun ludi

Príspevok od používateľa dudo20 »

nieco o teleporte

Kód: Vybrať všetko

http://odkazy.internetshopping.cz/lide/einstein/teleport.htm
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

podla mna ano...ale az v dalekej buducnosti..lebo ako sa hovori nic nieje nemozne 8)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

áno.. verím, že súdruhovia z NDR niečo vymyslia.. ;)

..podľa mňa je celkom reálne niečo na spôsob StarTreku.. :D

Ale inak ťažko teraz odhadovať, čo bdue možné a čo nie.. niekedy sa ľuďom zdalo nemožné lietať.. ;)
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Podla mna budeme teleporty vyuzivat vo velkom, neviem kedy ale bude to podla mna v nieprilis vzdlalenej buducnosti. Uz pred asi 5 rokmi som pocul ze vedci (kockate hlavy) teleportovali lúč svetla na vzdlalenosť 1m a celkom úspešne.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

--==[ RA ]==-- napísal:Podla mna budeme teleporty vyuzivat vo velkom, neviem kedy ale bude to podla mna v nieprilis vzdlalenej buducnosti. Uz pred asi 5 rokmi som pocul ze vedci (kockate hlavy) teleportovali lúč svetla na vzdlalenosť 1m a celkom úspešne.
ja som to tiez pocul ,ale hovorili ze to robili asi takym sposobom ze ho "rozobrali" a potom naspät poskladali uz na inom mieste...si predstav zeby to iste sa dialo s ludskym telom
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

chcel by som, ale skoda ze to nieje realne :?
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cenayus »

ja osobne som hlasoval za neviem..
ale myslim si ze by to mohlo byt aj trsoksu mozno ...ale neskor...a ci sa toho dfozijeme?(ako ludstvo) spejeme do zahuby a sami sa vyhubime...(ked sa nezacneme konsolidovat).....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Teleportovať,tak ako to vidím vo filmoch asi sotva... teda pokiaľ si pod pojmom teleportovať predstavujem "rozobratie" hmotneho telesa na formu (nehmotnej) enegrie(formy žiarenia) nasmerovaním tejto enegrie na iné miesto a tam zasa zhmotnenie a "poskladanie" do hmotného telesa, nedaj bože človeka... nie neverím, neni možné.
Ale pokiaľ by sme sa bavili o teleporte s možnostou využitia zakrivenia priestoru, tak to by som už videl asi realnejšie.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

brm napísal:..podľa mňa je celkom reálne niečo na spôsob StarTreku.. :D
prave system co pouzivaju v star treku je nerealny, takze AK to niekedy bude mozno, bude to musiet fungovat na inom principe
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

jasne ze. som si tym na 100% presvedceny ze bude teleportovat ludi. technika pojde stale viac a viac dopredu. mozno teleport skonci ako auto. kazdy ho bude mat
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Ja dufam ze ano. Mne sa totiz nechce chodit a tym by sa mi moj zivot straasne ulahcil. :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

podla mna casom hej... nikdy neviete, aky prevratny objav bude.
toto by dokonale zmenilo cele ponimanie zivota. meskas na rande? nevadi, za sekundu si tam:)
zenske by sa mohli dlhsie malovat:)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Podla mna to bude niekedy ale dovtedy zomrie vela pokusnych kralikov....
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

raz teleport bude ale to tu uz nikto znas ani znasich pra pra pra pra vnucat nebude....technika napreduje ...a my nemame ani predstavu co vsetko je este mozne...takze nikto nemoze povedat ze sa to nebude dat
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, v Austrálii pred pár rokmi teleportovali ten lúč svetla, takže onedlho to bude možné aj s predmetmi, ak sa tak už nestalo...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Myslím, že ľudia sa teleportovať nebudú. I keď veci v budúcnosti pravdepodobne bude možné teleportovať, pri ľudoch je to iné. Hlavne z hladiska morálky. Niečo ako s klonovaním.

-Hlasoval som za nieviem, pretože odpoveď nie (je to nemožné) mi nevyhovuje. Pripúštam, že to v budúcnosti bude možné, ale na transport ľudí to proste slúžiť nebude.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Myslím, že ľudia sa teleportovať nebudú. I keď veci v budúcnosti pravdepodobne bude možné teleportovať, pri ľudoch je to iné. Hlavne z hladiska morálky. Niečo ako s klonovaním.

-Hlasoval som za nieviem, pretože odpoveď nie (je to nemožné) mi nevyhovuje. Pripúštam, že to v budúcnosti bude možné, ale na transport ľudí to proste slúžiť nebude.
no vies teraz by to z hladiska moralky bolo nepredstavitelne...lenze ludia su cim dalej liberalnejsi... len si porovnaj napr. aky mali nazor na homosexualov pred 60rokmi a aky dnes :D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Neviem, ja do toho moc nevidim, ale ked nie zive tvori teleportovat, tak by kludne stacilo aspon materialne veci... Ved si predstavte, ze by ste si objednali u internetoveho obchodu niaky produkt, a hned by ste ho mali... Nemuseli by ste cakat na postu, nemuseli by ste sa s clovekom stretnut.... :P
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

okonenipica napísal:Neviem, ja do toho moc nevidim, ale ked nie zive tvori teleportovat, tak by kludne stacilo aspon materialne veci... Ved si predstavte, ze by ste si objednali u internetoveho obchodu niaky produkt, a hned by ste ho mali... Nemuseli by ste cakat na postu, nemuseli by ste sa s clovekom stretnut.... :P
nieco take mozno zazije tvoj pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,vpra,pra,pra,pra,VNUK ...len pochibujem ci este bude internet
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

skura3 napísal:nieco take mozno zazije tvoj pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,vpra,pra,pra,pra,VNUK ...len pochibujem ci este bude internet
Urcite sa take nieco vymisli... Si predstav ze by tvoj prapraprapra vnuk chcel vybavit ganju, ale ziadny diler naokolo by uz nemal, a mali by uz len ti na okraji mesta... Vnucik by len zavolal "Cauko to som ja xXx mozes mi teleportovat jeden maly pitel ?" a diler by len povedal no jasne... Najskor by mu dosiel iba hologram, aby videl ake mnozstvo diler ma, a keby ho chcel, tak v tom momente ako by poslal peniaze, tak by sa hologram zmenil na hmotnu vec, teda ganju :wink:

Bolo by to urcite zaujimave, a aj by policia kompletne stratila stopy o tom kto predava a tak, nastala by situacia ze by bolo viac dilerov ako konzumentov :D Teda ak by policia a spolocnost nevymislela sposob ako kontrolovat teleportovane veci... :)
Napísať odpoveď