Kód: Vybrať všetko
http://odkazy.internetshopping.cz/lide/einstein/teleport.htmKód: Vybrať všetko
http://odkazy.internetshopping.cz/lide/einstein/teleport.htm
ja som to tiez pocul ,ale hovorili ze to robili asi takym sposobom ze ho "rozobrali" a potom naspät poskladali uz na inom mieste...si predstav zeby to iste sa dialo s ludskym telom--==[ RA ]==-- napísal:Podla mna budeme teleporty vyuzivat vo velkom, neviem kedy ale bude to podla mna v nieprilis vzdlalenej buducnosti. Uz pred asi 5 rokmi som pocul ze vedci (kockate hlavy) teleportovali lúč svetla na vzdlalenosť 1m a celkom úspešne.
no vies teraz by to z hladiska moralky bolo nepredstavitelne...lenze ludia su cim dalej liberalnejsi... len si porovnaj napr. aky mali nazor na homosexualov pred 60rokmi a aky dnesFrikso napísal:Myslím, že ľudia sa teleportovať nebudú. I keď veci v budúcnosti pravdepodobne bude možné teleportovať, pri ľudoch je to iné. Hlavne z hladiska morálky. Niečo ako s klonovaním.
-Hlasoval som za nieviem, pretože odpoveď nie (je to nemožné) mi nevyhovuje. Pripúštam, že to v budúcnosti bude možné, ale na transport ľudí to proste slúžiť nebude.
nieco take mozno zazije tvoj pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,vpra,pra,pra,pra,VNUK ...len pochibujem ci este bude internetokonenipica napísal:Neviem, ja do toho moc nevidim, ale ked nie zive tvori teleportovat, tak by kludne stacilo aspon materialne veci... Ved si predstavte, ze by ste si objednali u internetoveho obchodu niaky produkt, a hned by ste ho mali... Nemuseli by ste cakat na postu, nemuseli by ste sa s clovekom stretnut....
Urcite sa take nieco vymisli... Si predstav ze by tvoj prapraprapra vnuk chcel vybavit ganju, ale ziadny diler naokolo by uz nemal, a mali by uz len ti na okraji mesta... Vnucik by len zavolal "Cauko to som ja xXx mozes mi teleportovat jeden maly pitel ?" a diler by len povedal no jasne... Najskor by mu dosiel iba hologram, aby videl ake mnozstvo diler ma, a keby ho chcel, tak v tom momente ako by poslal peniaze, tak by sa hologram zmenil na hmotnu vec, teda ganjuskura3 napísal:nieco take mozno zazije tvoj pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,pra,vpra,pra,pra,pra,VNUK ...len pochibujem ci este bude internet