Kto je lepsi???Crosby,Ovechkin alebo Svatos???
myslim ze obaja..teda Crosby aj Ovechkin to maju tazke.Washington a Pittsburgh nie su zrovna hviezdne tymy ale zase ma to vyhodu v tom,ze sa aspon mozu dobre ukazat...Svatos je typ hraca ktory iba vyckava pred brankou kdezto napriklad Crosby vie aj prihrat....Ovechkin je ale podla mna sebec.....
no sak uvidime za 2 az 3 roky
Teraz tazko povedat kto je lepsi, lebo aj napriklad Marek Svatos by mohol byt naj, ale nehrava v 1. formacii ako napr. Oveckin alebo Crosby, oni dvaja su najlepsi hraci timov a preto davaju aj najviac golov a maju aj vacsi ice-time, Marek Svatos nehrava v 1 formacii v Colorade lebo tam su Hejduk, Tanguay a Sakic.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
na BY a KEBY sa nehra. Inak ten tvoj post nedava zmysel. Nie je v prvej formacii lebo na to vykonnostne nema. Cisto ukazavatel strelenych golov nic nevypoveda o celkovej vykonnosti. A inak sa pozri s kym hraval prave Marek - so Sakicom a Tanguayom.Kekso 25 napísal:Teraz tazko povedat kto je lepsi, lebo aj napriklad Marek Svatos by mohol byt naj, ale nehrava v 1. formacii ako napr. Oveckin alebo Crosby, oni dvaja su najlepsi hraci timov a preto davaju aj najviac golov a maju aj vacsi ice-time, Marek Svatos nehrava v 1 formacii v Colorade lebo tam su Hejduk, Tanguay a Sakic.
Ak s nimi hraval v 1.formacii tak iba malokedy, pretoze mava ovela mensi ice-time ako oni dvaja, sam Marek to povedalt0m4s3 napísal:na BY a KEBY sa nehra. Inak ten tvoj post nedava zmysel. Nie je v prvej formacii lebo na to vykonnostne nema. Cisto ukazavatel strelenych golov nic nevypoveda o celkovej vykonnosti. A inak sa pozri s kym hraval prave Marek - so Sakicom a Tanguayom.
-
t0m4s3
Admin
Vies preco ma o tolko mensi ice-time? Pretoze nevie branit a preto nehrava oslabenia - sam trener to povedal, ze musi zapracovat na obrannej cinnosti. A vzhladom na nasadeny trend si urcite dokazes spocitat ze v oslabeni sa hra ovela vacsia cast hry ako kedysi.Kekso 25 napísal:Ak s nimi hraval v 1.formacii tak iba malokedy, pretoze mava ovela mensi ice-time ako oni dvaja, sam Marek to povedal
to som pocul, ale nemyslim ze by Sakic a Tanguay hravali pravidelne oslabeniat0m4s3 napísal:Vies preco ma o tolko mensi ice-time? Pretoze nevie branit a preto nehrava oslabenia - sam trener to povedal, ze musi zapracovat na obrannej cinnosti. A vzhladom na nasadeny trend si urcite dokazes spocitat ze v oslabeni sa hra ovela vacsia cast hry ako kedysi.
presne tak...uplna pravda....Svatos newie oslabovkyt0m4s3 napísal:Vies preco ma o tolko mensi ice-time? Pretoze nevie branit a preto nehrava oslabenia - sam trener to povedal, ze musi zapracovat na obrannej cinnosti. A vzhladom na nasadeny trend si urcite dokazes spocitat ze v oslabeni sa hra ovela vacsia cast hry ako kedysi.
-
Sniper-SVK
Expert
Re: Kto je lepsi???Crosby,Ovechkin alebo Svatos???
tak tak i ked je mozno naj Ovechkin ale pre mna su naj slovaci v NHL takze Marek SvatošMiňo napísal:Som slovák tak asi Marek Svatoš...ale ináč je naj Ovechkin
Crosby s Ovechkinom su obaja talenty ale myslim ze Corsbymu skor spoluhraci vytvaraju sance a on ich premiena, zatia lco Ovechkin si nieco vei aj sam vytvorit a vies tym..a tie jeho suboje
)) to sa ceni........a Svatos je teez dobryyy ale myslim ze provnavat ho s Ovechkinom a Crosbym je kus privela
......a ozaj p4ra drzim omu Olveckemu palce, ked uvidim rhat tak si hadma spomeniem