Zarobky s Google adsense!!!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
patrik609
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Zarobky s Google adsense!!!

Príspevok od používateľa patrik609 »

Na Slovensko prisiel google adsense pre obsah. Mozete tym padom zacat zarabat realne peniaze z googlu - KAZDY, kto ma web stranku alebo blog!!!

viac na:

http://letsmakesomemoneyonline.blogspot.com/[/url]
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Reklamy su uz tu takze mi je to jedno ci zu bude dalsia albe nie. Ale na druhej strane keby to prospelo chodu tohto fora tak preco nie.

A v pravidlach by bol dalsi bod: Po kadzom prihlaseni ste povinny kliknut na reklamu. :lol:

Edit: heker to bol len joke. Nemyslel som to smrtelne vazne.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

pHysIQ: Nic take pri tej reklame ani s nou spolocne veci nemozu byt. Nemozes napisat, ze je to reklama, ze nech ludia klikaju, proste nic. Google to ma dobre osetrene, vsetko sa loguje. Pozri si na u nich na webe info, je to tam vsetko dobre popisane.

Kto chce podporit forum, tak na tie odkazy klikne a mozno najde aj nieco zaujimave.
lubostrachan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lubostrachan »

ked chcete zarabat, ci ste webmasteri alebo obycajny ludia ako ja tak podte na www.forum.czemoney.com

a teraz k teme: existuju aj ine reklamy podobne google ads napr. adbrite, bidvertiser tak by ste to mohli skusit

Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak nechcete, aby tento systém nestratil svoj zmysel, tak na to zbytočne silou-mocou neklikajte. Keď chceš pomoct, tak sa stan darca, podpor forum nejakym tym kilcom-dvoma, určite to bude užitočnejšie. Však len si predstav, že by tu každy na to klikal len tak z paže, tak to by cele skrachovalo. Klikajte len vtedy, ak vas reklama nejako zaujme, poskytne informaciu o ktoru mate zaujem. Preto sa to aj nazyva cielena reklama..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

presne tak, navyse take len tak kliknutie je hodne neferove k zadavatelovi, kedze on za tu vasu bezucelnu navstevu plati.
mpolakovic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mpolakovic »

vacsina tu podporuje warez tak ziadne moralne zasady asi moc nedodrziava...
ty si kupujes soft a hry?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

mpolakovic: Ty o čom krútiš?? Warez sa na hojku nejaky ten rok už nepestuje.. Na to tu máš lamky.net..
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

obcas kliknem na nieco PRE MNA zaujimave, ale podla mna je howadina klikat takto ucelovo. kazdopadne asi google okrem ineho meria aj uspesnost kliku, teda ci z toho ten dany server nieco mat bude, ze sa klika, ak nie, tak cena tohto portalu pre google klesne....
a na druhej strane je to fakt cielena reklama a ak ju napr. budem vyuzivat, nebudem chciet, aby niekto komu je to fuk honil korunky klikanim na moju stranku. ;)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

mpolakovic napísal:vacsina tu podporuje warez tak ziadne moralne zasady asi moc nedodrziava...
ty si kupujes soft a hry?
ano.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Síce ja nezarábam na nete reklamou ale predajom no vynesie mi to mesačne 5000 - 15 000,- Sk + môj plat z práce tak do pohody sa mám :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Frikso napísal:mpolakovic: Ty o čom krútiš?? Warez sa na hojku nejaky ten rok už nepestuje.. Na to tu máš lamky.net..
on nemyslel forum, ale jeho navstevnikov.
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

mam jednu otazku ohladom tohto
som davno asi rok dozadu mal google adsense pre vyhladavanie(na sk pre obsah este nebolo) a ja mlady a sprosty som si tam klikal sam a cez ine proxy a ma zablokovali tak ze kedy ma odblokuju(zabudnu na mna :D )??? nikdy alebo za rok alebo az ked zmenim trvale bydlisko??
som z toho smutny!! :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Napis im tam mail alebo si to regni na niekoho z rodiny.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

teraz som si to len aktivoval a mam otazku..ked mam pozastaveny payment lebo este neoverili moje bank.konto (do 10 dni) ci je uplne zablokovana cela sluzba alebo penazky budu nebehavat po klikani userov len mi ich neposlu pokial neoveria konto?
lebo napisal som kamosovi nech klikne a ziadny klik mi to nezaregistrovalo ale tak snad to tam nebudem mat teraz 10 dni zbytocne... :) sam neklikam nejsom lama :smt042
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Norick98 napísal:teraz som si to len aktivoval a mam otazku..ked mam pozastaveny payment lebo este neoverili moje bank.konto (do 10 dni) ci je uplne zablokovana cela sluzba alebo penazky budu nebehavat po klikani userov len mi ich neposlu pokial neoveria konto?
lebo napisal som kamosovi nech klikne a ziadny klik mi to nezaregistrovalo ale tak snad to tam nebudem mat teraz 10 dni zbytocne... :) sam neklikam nejsom lama :smt042
Nabadanie kohokolvek na to aby ti klikol na reklamu je porusenie pravdiel AdSense. Zablokovany ucet znamena, ze peniaze nabiehaju, ale nemozes ich bez zadania PINu dat vyplatit.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

t0m4s3 napísal:Nabadanie kohokolvek na to aby ti klikol na reklamu je porusenie pravdiel AdSense. Zablokovany ucet znamena, ze peniaze nabiehaju, ale nemozes ich bez zadania PINu dat vyplatit.
Len som chcel hned vyskusat ci to funguje, ten jeden cent co mi za to dalo neni az taky prehresok snad :)
Ordek
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

google

Príspevok od používateľa Ordek »

Ahojte...no mne sa stala vec, ze sa mi reklami na jednej zo stranok proste nezobrazju a na druhej zas hej....a pritom mi neprisiel ziaden mail a nemam to ani medzi zablokovanymi URL...stalo sa vam to uz?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: google

Ordek napísal:Ahojte...no mne sa stala vec, ze sa mi reklami na jednej zo stranok proste nezobrazju a na druhej zas hej....a pritom mi neprisiel ziaden mail a nemam to ani medzi zablokovanymi URL...stalo sa vam to uz?
Nezobrazi sa vobec reklamny bar, alebo sa nezobrazuju reklamy a miesto nic len velky napis? V tom pripade by to znamenalo, ze stranku este googlebot nenaindexoval.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

ja som si dal posielat peniaze na ucet a mal mi prist PIN a nejaky skusobny depozit.Ten pin mi dosiel v podriadku ale skusobny depozit neviem co je.To mi akoze maju prist na ucet nejake peniaze a a na googladsense mam zadat kolko mi prislo bo na vypise z uctu som nic nenasiel :(
Napísať odpoveď