presne tak dievcata su z nich na mäkko ale co na nich vidia ?? uplny otras,vyzor sak ten hlavny spevak ani neviem jak sa vola vyzera ako by rok nejedol...proste sa na nich neda pozerat a pocuvat to duplom niereno23 napísal:baby si o nich myslia ze su ti najsexi a nejsamlepsi spevaci nasvete. A chceli by snimi je*at (aspon polovica bab z nasej triedy)
Ja si myslim opak
TOKIO HOTEL
-
geoge046
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: TOKIO HOTEL
Presne, pra priteplenych chlapcov, ktorý si to este aj dawaju do ritky...Lord_3D napísal:čo na nich vravíte, podľa mne je to nahoršia, najteplejšia, najdievčenskejšia chlapčenská skupina na svete....
No proste otras....pár ich otrasných obrázkov.....Kód: Vybrať všetko
http://images.google.sk/images?q=Tokio+HOTEL&hl=sk&btnG=Vyh%C4%BEad%C3%A1vanie+obr%C3%A1zkov
Ja som bol pred pol rokom tiež velký fanúšik tokio hotel a prešlo ma to len čo som raz počul fínsku metalovú skupinu LORDI. Od vtedy nemožem TH ani vidieť!!!!!!punkermen napísal:ja sem uz davno chcel aby mi zmenili nick na Schre!a predstav si ze som fan a very big a je mi jedno co na nich natrepete,ja som happy ze pridu 8.4.2007 do blavy a ja tam musim byt
-
D!eSel_78
Star
uz to tu bolo spominane s tym nickom.ten nick je stary jak praha dost dlho si ho uz chcem zmenit a dnes som znova ziadal hojka aby mi ho zmenil no stale nic.a najstarsiu fanynku ktoru poznam ma 19 rokov,bezne vsak su 15-17 rocne tagze taksafan napísal:ja viem...OT...punkermen ty sa akoze na punkaca hras s tym tokio hotel?myslim ze som nevidel starsieho fanusika ako 13 rocneho.je to spodina hudby.hraju sa na temnych zbytocne
-
pinacolada
Guru wannabe
nic v zlom ale velky trapas...byt fanusik nejakych emo/punk/pop deciek a potom zrazu byt tvrdy hardrocker a svoje predchadzajuce vzory uz nemozes ani vidiet...je to uboheAndik8 napísal:Ja som bol pred pol rokom tiež velký fanúšik tokio hotel a prešlo ma to len čo som raz počul fínsku metalovú skupinu LORDI. Od vtedy nemožem TH ani vidieť!!!!!![/i]
-
Explo!D
Darca
vsak oni sa do tej doby rozpadnupunkermen napísal:Viem ze ma to prestane bavit,ale kedy to bude,vedet nechcem.ja zijem teraz,nie o 5 rokov dopredu....ale mozno ma to ani o 5 rokov bavit neprestane...
ale musis uznat, ze ten hnusny lider skupiny sa moc na chalana nepodoba, a ten vlasac taktiez nie, a vlastny cely tokio hotel su homosexuali.amen
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
chlapce ty by si sa mohol nad sebou zamysliet..dam ti par rad zmen si avatar zacni pocuvat normalnu muziku najdi si svoj styl a zi nim, co robis je velka kktina ty nato raz dojdes.. ked sa ti v skole zacnu smiat jaky si trapko ze pocuvas tokio hotel.. achhSchre napísal:ale co by boli teply,nesu,to je pi*ovina jak ... ale nic...Amen az teraz
-
geoge046
Star
Tak tak pripajam sa k nazoru MurphY-ho...MurphY napísal:chlapce ty by si sa mohol nad sebou zamysliet..dam ti par rad zmen si avatar zacni pocuvat normalnu muziku najdi si svoj styl a zi nim, co robis je velka kktina ty nato raz dojdes.. ked sa ti v skole zacnu smiat jaky si trapko ze pocuvas tokio hotel.. achh
-
D!eSel_78
Star
ved to,ze teraz som nasiel svoj styl.mna to bavi a na tom nic nezmenite,nikto,a myslis,ze v skole sa mi nesmeju?haha de...ale je mi to v pi*i,ja mam svoj nazor a toho sa drzim,nech mi hovoria co chcu.MurphY napísal:chlapce ty by si sa mohol nad sebou zamysliet..dam ti par rad zmen si avatar zacni pocuvat normalnu muziku najdi si svoj styl a zi nim, co robis je velka kktina ty nato raz dojdes.. ked sa ti v skole zacnu smiat jaky si trapko ze pocuvas tokio hotel.. achh