TOKIO HOTEL

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Čo hovorite na Tokio HOTEL ?

Otras, su to ******, nechcem ich ani vidieť
210
61%
Fúúúj, nič horšie som nevidel
40
12%
Nemusim
59
17%
Dá sa
20
6%
Sú super
5
1%
Je to proste super, TH 4ever
11
3%

Celkom hlasov: 345

SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SpermoS »

reno23 napísal:baby si o nich myslia ze su ti najsexi a nejsamlepsi spevaci nasvete. A chceli by snimi je*at (aspon polovica bab z nasej triedy) :D

Ja si myslim opak
presne tak dievcata su z nich na mäkko ale co na nich vidia ?? uplny otras,vyzor sak ten hlavny spevak ani neviem jak sa vola vyzera ako by rok nejedol...proste sa na nich neda pozerat a pocuvat to duplom nie :!:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

reno23 napísal:baby si o nich myslia ze su ti najsexi a nejsamlepsi spevaci nasvete. A chceli by snimi je*at (aspon polovica bab z nasej triedy) :D

Ja si myslim opak
ja ked som ich prvy krat videl myslel som si ze to su baby ale potom mi nekdo zaje*al ze chlani tomu som uplne neveril ze blbost
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

MurphY napísal:ja ked som ich prvy krat videl myslel som si ze to su baby ale potom mi nekdo zaje*al ze chlani tomu som uplne neveril ze blbost
jj to iste ja ked som vedel toho gitaristu :D
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: TOKIO HOTEL

Príspevok od používateľa geoge046 »

Lord_3D napísal:čo na nich vravíte, podľa mne je to nahoršia, najteplejšia, najdievčenskejšia chlapčenská skupina na svete....
No proste otras....

Kód: Vybrať všetko

http://images.google.sk/images?q=Tokio+HOTEL&hl=sk&btnG=Vyh%C4%BEad%C3%A1vanie+obr%C3%A1zkov
pár ich otrasných obrázkov.....
Presne, pra priteplenych chlapcov, ktorý si to este aj dawaju do ritky... :smt096 :aasmile19: :smt097
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Lord_3D napísal:jj to iste ja ked som vedel toho gitaristu :D
no podla mna ten tam vyzera "najchlapcenskejsie" :D :D
Andik8
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andik8 »

punkermen napísal:ja sem uz davno chcel aby mi zmenili nick na Schre! :) a predstav si ze som fan a very big a je mi jedno co na nich natrepete,ja som happy ze pridu 8.4.2007 do blavy a ja tam musim byt :)
Ja som bol pred pol rokom tiež velký fanúšik tokio hotel a prešlo ma to len čo som raz počul fínsku metalovú skupinu LORDI. Od vtedy nemožem TH ani vidieť!!!!!! :aasmile19: [/i]
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Andik8 napísal:Ja som bol pred pol rokom tiež velký fanúšik tokio hotel a prešlo ma to len čo som raz počul fínsku metalovú skupinu LORDI. Od vtedy nemožem TH ani vidieť!!!!!! :aasmile19: [/i]
ja som lordov uz pocul,cool songy so Who is your daddy a hard rock hallelujah ale viac nepoznam...TH 4 ever :)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Explo!D napísal:vsak ty s toho vyrasties :)
Viem ze ma to prestane bavit,ale kedy to bude,vedet nechcem.ja zijem teraz,nie o 5 rokov dopredu....ale mozno ma to ani o 5 rokov bavit neprestane...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ja viem...OT...punkermen ty sa akoze na punkaca hras s tym tokio hotel?myslim ze som nevidel starsieho fanusika ako 13 rocneho.je to spodina hudby.hraju sa na temnych zbytocne
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

safan napísal:ja viem...OT...punkermen ty sa akoze na punkaca hras s tym tokio hotel?myslim ze som nevidel starsieho fanusika ako 13 rocneho.je to spodina hudby.hraju sa na temnych zbytocne
uz to tu bolo spominane s tym nickom.ten nick je stary jak praha dost dlho si ho uz chcem zmenit a dnes som znova ziadal hojka aby mi ho zmenil no stale nic.a najstarsiu fanynku ktoru poznam ma 19 rokov,bezne vsak su 15-17 rocne tagze tak
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Andik8 napísal:Ja som bol pred pol rokom tiež velký fanúšik tokio hotel a prešlo ma to len čo som raz počul fínsku metalovú skupinu LORDI. Od vtedy nemožem TH ani vidieť!!!!!! :aasmile19: [/i]
nic v zlom ale velky trapas...byt fanusik nejakych emo/punk/pop deciek a potom zrazu byt tvrdy hardrocker a svoje predchadzajuce vzory uz nemozes ani vidiet...je to ubohe
MurphY
Professional
Professional

omg vsak to je ako ked antifak sa stane fasistom..
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

punkermen napísal:Viem ze ma to prestane bavit,ale kedy to bude,vedet nechcem.ja zijem teraz,nie o 5 rokov dopredu....ale mozno ma to ani o 5 rokov bavit neprestane...
vsak oni sa do tej doby rozpadnu
ale musis uznat, ze ten hnusny lider skupiny sa moc na chalana nepodoba, a ten vlasac taktiez nie, a vlastny cely tokio hotel su homosexuali.amen
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

to je rec o tych umelo vyprodukovanych "spevakoch" ktory su "cool" lebo jeden je "emo" a jeden je "rasta" a snazia sa hrat "punk rock"??? zbytocne zalozena tema nestoji za rec.. slovom.. NIC
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Explo!D napísal:vsak oni sa do tej doby rozpadnu
ale musis uznat, ze ten hnusny lider skupiny sa moc na chalana nepodoba, a ten vlasac taktiez nie, a vlastny cely tokio hotel su homosexuali.amen
ale co by boli teply,nesu,to je pi*ovina jak ... ale nic...Amen az teraz ;)
jures-snyfer

Príspevok od používateľa jures-snyfer »

o chvilu pridem,idem sa vygrcat :cry:
MurphY
Professional
Professional

Schre napísal:ale co by boli teply,nesu,to je pi*ovina jak ... ale nic...Amen az teraz ;)
chlapce ty by si sa mohol nad sebou zamysliet..dam ti par rad zmen si avatar zacni pocuvat normalnu muziku najdi si svoj styl a zi nim, co robis je velka kktina ty nato raz dojdes.. ked sa ti v skole zacnu smiat jaky si trapko ze pocuvas tokio hotel.. achh
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

MurphY napísal:chlapce ty by si sa mohol nad sebou zamysliet..dam ti par rad zmen si avatar zacni pocuvat normalnu muziku najdi si svoj styl a zi nim, co robis je velka kktina ty nato raz dojdes.. ked sa ti v skole zacnu smiat jaky si trapko ze pocuvas tokio hotel.. achh
Tak tak pripajam sa k nazoru MurphY-ho... :evil:
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

MurphY napísal:chlapce ty by si sa mohol nad sebou zamysliet..dam ti par rad zmen si avatar zacni pocuvat normalnu muziku najdi si svoj styl a zi nim, co robis je velka kktina ty nato raz dojdes.. ked sa ti v skole zacnu smiat jaky si trapko ze pocuvas tokio hotel.. achh
ved to,ze teraz som nasiel svoj styl.mna to bavi a na tom nic nezmenite,nikto,a myslis,ze v skole sa mi nesmeju?haha de...ale je mi to v pi*i,ja mam svoj nazor a toho sa drzim,nech mi hovoria co chcu.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

no ale uz ked vidim ten debilny ksicht hocikde v novinach casopise ta mi je uz fest na blitie..
a si myslim ze "kapela" (lepsi nazov zgrupenie blbych ksichtov) vydrzi maximalne 3 mesiace
Napísať odpoveď