ERAGON - Movie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

ERAGON - Movie

Príspevok od používateľa Bobr »

No teraz som sa vratil s kina, bol som na premiere tohto filmu. Myslim ze film s a celkom vydaril ved coby aj nie s takym rozpoctom.
Dej sa trochu nezhoduje z knihou v niektorych situaciach ale ved to je pochopitelne, najme pre dlzku filmu. efekty su tiez na vysokej urovni a tak sa tesim na dalsi diel Eldest.

P.S: Zafira je velmi dobre spravena, musim najst na nete nejaky good obrazok ak by ste vedeli dajte vediet thx.
:)
Kto to uz videl?
Ako sa vam to pacilo?
cephelec
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa cephelec »

Ja na to pojdem do kina az v 1.sviatok vianocny.
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Teda na filme som este nebola...ale chystam sa coskoro, akurat co som sa o tom dohadovala s kamoskou. ja sa na to tak moc tesim :D
kniha bola uplne bohovska (podla mna lepsia ako LOTR) a dufam ze ani film ma nesklame :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no vcera som na to bol...no a je to ..Strasne ma to sklamalo..neviem knihu som necital,ale film je dost suchy ..jedine co je na filme dobre je ten drak (spracovanie) pribeh totalna sprostost,herecke vykony dost chabe atp..proste ma to sklamalo...JEdnym slovom slabe... (a do polusu do kina uz nikdy viac omg strasne lamy su tam :D Pustali film a blbci zabudli dat prec prehravac..(to znm. ze pri filme bol medzi ukazkami vidie nejaky dvd prehravac na ploche ..lamy:D-este ze som to mal free VIP listok-inak by som tam nesiel)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

asi pred 3 hod som na tom bol !!
mne sa to pacilo .. ziaciatok taky no...
scenka s Drakom VS tienovy drak ! bola NICE ! :!: ]
btw: ved aj Pan prstenov 1 bolo suchsie ....
a dvojka a trojka ma zo stolicky trhalo ! 8)
btw2 na konci je pekne vidiet KIRVAN :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Takze podla mna dej nebol vobec suchy.Prvych 10 minut nic moc az ked sa vyliahlo ten dracik tak to bolo good.
Hodnotenie 7/10
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Recenzia filmu - ERAGON

Príspevok od používateľa seth82 »

MF
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

v zivote som necital knihu a ani o tohom neculll,,,ale dostal som VIP listky a neist na to???no tak som sel a vravim ze dost mrte fajnove to bolo,,,,proste konecne dakhi dobri film vysiel,,,davam 10/10,,,tesim sa na dwojku
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

black moon :tiez si mal VIP listky? aj ja som mal :wink: Tiez si bol v poluse?
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Največšia debilina aku kedy svet uzrel Harry Potter v stredoveku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Bol som na tom a keby som nebol s kamaratkou tak sa dost nudim. Podla mna nic moc, knihu som cital, ta bola lepsia o dost. Ta zaverecna bitka vo filme bola dost sucha. Ako postavy sa mi najviac pacili Brom a ten zly kuzelnik. Galbatorix po cely film skoro nevstal z tronu co je dost "drsne" fakt by sa ho mali bat. Ja rozhodne nedoporucujem, jedine ak mate zadarmo listky.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ako mozete povedat ze toto bol dobry film ????
stacilo mi iba to ze vynechali asi 6postav ktore v pribehu zohravaju pomerne dolezitu ulohu (Jeod, Mackolak, Orik,...)
akoze neviem ci som sam ale ja som tam nejak nevidel ani jedneho jedineho trpaslika ktori boli velmi dolezity ...
Arya upadla do komy pomaly ku koncu filmu a bola v nej asi 2 minuty ...
eragon zazil za 1 den tolko ako mal zazit za niekolko mesiacov ...
zrazu je z neho pomaly 18rocny typek aj ked v knihe mal ledva 15 a az ku koncu dovrsil 16 ...
Ajihad mal na konci zomriet lenze tu nejakym zazrakom prezil ...
Tien zrazu lietal na drakovi ?
Dvojcata kde zmizli ?
velmi sa mi pacila cast ked Brom bol uz v knihe mrtvy a Murtagh pomahal Eragonovi zachranovat Aryu a oni to vo filme spravili tak ze Brom pomahal Eragonovi zachranovat Aryu proste clovek obcas zasne ...
Eragona dokonca tiez ani nezranil co ma sokovalo ...
kludne to mohli natocit v takejto verzii ale nemali sa od knihy odklanat az tak brutalne spravili z toho obycajnu (prepacte za vyraz) americku pi*ov*** uz som cakal ze na konci bude happy end kde Eragon pobozka Aryu a potom by som asi padol zo stolicky ...
Ak ste citali knihu tak vam neodporucam platit za listky do kina ale radsej si to len stiahnut a pozriet doma ak mate zaludok na to ako dokaze niekto uplne znicit velmi dobry pribeh ...

podla mojho nazoru prepadak roka !!!!
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

imo, podla mna plati, ze film podla knihy je o triedu horsi ako predloha ... a tento film to potvrdzuje ... podla priemernej knihy zly film :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Aldeberan napísal:imo, podla mna plati, ze film podla knihy je o triedu horsi ako predloha ... a tento film to potvrdzuje ... podla priemernej knihy zly film :)
imho je vynimka LOTR trojka ;) ale to je vec vkusu

inak tato recenzia na to fakt stoji za to, dost ma pobavila, odporucam :)

http://www.fantasyplanet.cz/clanek.asp?id=2468
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No film som videl ale knihu necital, cize nejako presne to zhodnotit neviem, ale kebyze sa drzim toho co pisal ob3l1x, tak je to dalsie "zhovadenie" knihy. Este stale si pamatam ako to spravili pri Panovi prstenov, vypustene postavy, sceny, hlavne aby tam bolo to, co laka ludi, napr. zvelicovana milostna akoze zapletka s Eowyn, ktora tam vobec nejaku vyznamnu rolu nehrala. nepacia sa mi filmy podla knih.
Bobr
Guru
Guru

Slovensko

Chcel bz som vediet co ma slovensko spolocne s filmom eragon lebo v google to neviem najst... sorry
A som zvedavy ako spracuju dvojku teda eldest... :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Slovensko

Bobr napísal:Chcel bz som vediet co ma slovensko spolocne s filmom eragon lebo v google to neviem najst... sorry
A som zvedavy ako spracuju dvojku teda eldest... :roll:
hadam si skus precitat moj prispevok a uvidis co ma Slovensko spolocne s Eragonom - skuste si aj precitat diskusiu, do ktorej prispievate :roll: ...
...este chcem podotknut, ze nie kazdemu sa to musi pacit a nepoznam vela filmov (a to som ich videl pozehnane vela), ktore doslova a do detailov nasleduju dej kniznej predlohy...je jasne ze z takej obsiahlej knihy sa neda lahko spravit scenar a ak tvorcovia nechcu, aby mal film 4-5 hodin, tak logicky musia nejake postavy vyhodit, na to by ste si uz mali konecne zvyknut...Popravde, mne sa to pacilo preto, pretoze som nebol ovplyvneny originalnou predlohou, knihu som precital az po filme a potom som hned za 3 dni dal aj Eldest...A co sa toho tyka, tak si mozete byt isti, ze aj z neho (teda Eldest) vynechaju kopec veci, hoc aj dolezitych, ci to uz budu postavy, alebo iste momenty...takze zhrniem to asi tak, ze nie kazdy moze vyhrat, mne osobne sa napriklad nepacila trilogia LOTR...takze tak.
Bobr
Guru
Guru

Re: Slovensko

seth82 napísal:hadam si skus precitat moj prispevok a uvidis co ma Slovensko spolocne s Eragonom - skuste si aj precitat diskusiu, do ktorej prispievate :roll: ...
...este chcem podotknut, ze nie kazdemu sa to musi pacit a nepoznam vela filmov (a to som ich videl pozehnane vela), ktore doslova a do detailov nasleduju dej kniznej predlohy...je jasne ze z takej obsiahlej knihy sa neda lahko spravit scenar a ak tvorcovia nechcu, aby mal film 4-5 hodin, tak logicky musia nejake postavy vyhodit, na to by ste si uz mali konecne zvyknut...Popravde, mne sa to pacilo preto, pretoze som nebol ovplyvneny originalnou predlohou, knihu som precital az po filme a potom som hned za 3 dni dal aj Eldest...A co sa toho tyka, tak si mozete byt isti, ze aj z neho (teda Eldest) vynechaju kopec veci, hoc aj dolezitych, ci to uz budu postavy, alebo iste momenty...takze zhrniem to asi tak, ze nie kazdy moze vyhrat, mne osobne sa napriklad nepacila trilogia LOTR...takze tak.
Pocuvaj ma zaprve som tu dikusiu zalozil ja takze ju asi citam celu, za druhe ten link co si tam dal nefunguje, tak preto sa asi pytam.
TAKZE TY SI PO SEBE PREKONTROLUJ.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To Bobr:Tak za prve,nikto ti nekazal klikat na ten link,v recenzii je doslovne pisane,ze Eragon bol natacany u nas,teda tym padom by bola zodpovedana tvoja otazka,ze co ma spolocne s nasou vlastou a tym padom je jasne,ze tuto temu,ktoru si zalozil ty citas napriek tvojmu tvrdeniu dost nepozorne a za moje upozornenie este aj uberas karmu,aj ked mam pravdu.
Za druhe,v tyzden,ked bola tato recenzia pisana,bol clanok v Guardiane aktualny,teda dostupny a teda si si ho mohol kludne precitat.To ze si na odkaz klikol neskoro,je tvoja chyba,je jasne ze odkazy expiruju a ja nemozem aktualizovat a sledovat vsetky linky.
Za tretie,to ze som ti tak 'neuctivo vtrhol' do tvojej temy som nesposobil ja,ale niekto z modov mi presunul recenziu sem a nedal mi vediet.Takze sa stazuj tam. Amen
Bobr
Guru
Guru

seth82 napísal:To Bobr:Tak za prve,nikto ti nekazal klikat na ten link,v recenzii je doslovne pisane,ze Eragon bol natacany u nas,teda tym padom by bola zodpovedana tvoja otazka,ze co ma spolocne s nasou vlastou a tym padom je jasne,ze tuto temu,ktoru si zalozil ty citas napriek tvojmu tvrdeniu dost nepozorne a za moje upozornenie este aj uberas karmu,aj ked mam pravdu.
Za druhe,v tyzden,ked bola tato recenzia pisana,bol clanok v Guardiane aktualny,teda dostupny a teda si si ho mohol kludne precitat.To ze si na odkaz klikol neskoro,je tvoja chyba,je jasne ze odkazy expiruju a ja nemozem aktualizovat a sledovat vsetky linky.
Za tretie,to ze som ti tak 'neuctivo vtrhol' do tvojej temy som nesposobil ja,ale niekto z modov mi presunul recenziu sem a nedal mi vediet.Takze sa stazuj tam. Amen
Radsej nepsi nic ako kraviny ja som na tomto fore denne a ten link nesiel hned na druhy den... takze asi tak... a preto som sa slusne spytal ze kto by o tom este nieco vedel som myslel nejake clanky lebo google to nevie najst resp neviem to tam spravne zadat... :?
Napísať odpoveď