Bobr napísal:Chcel bz som vediet co ma slovensko spolocne s filmom eragon lebo v google to neviem najst... sorry
A som zvedavy ako spracuju dvojku teda eldest...

hadam si skus precitat moj prispevok a uvidis co ma Slovensko spolocne s Eragonom - skuste si aj precitat diskusiu, do ktorej prispievate

...
...este chcem podotknut, ze nie kazdemu sa to musi pacit a nepoznam vela filmov (a to som ich videl pozehnane vela), ktore doslova a do detailov nasleduju dej kniznej predlohy...je jasne ze z takej obsiahlej knihy sa neda lahko spravit scenar a ak tvorcovia nechcu, aby mal film 4-5 hodin, tak logicky musia nejake postavy vyhodit, na to by ste si uz mali konecne zvyknut...Popravde, mne sa to pacilo preto, pretoze som nebol ovplyvneny originalnou predlohou, knihu som precital az po filme a potom som hned za 3 dni dal aj Eldest...A co sa toho tyka, tak si mozete byt isti, ze aj z neho (teda Eldest) vynechaju kopec veci, hoc aj dolezitych, ci to uz budu postavy, alebo iste momenty...takze zhrniem to asi tak, ze nie kazdy moze vyhrat, mne osobne sa napriklad nepacila trilogia LOTR...takze tak.