ano a policajti potom tychto motorkarov zoskrabuju z asfaltuBaciiik napísal:Tu nejde celkovo o tu rychlost ale motorka je silnejsia .lepsie axceleruje povec mi ktore auta ti da 120 za 3.5 Sekudny Omfg.
A kebyze to sluzi na fotenie a co im staci... tak mi maly velke prd lebo motorkary co jazdia vatsinou vatsou rychloustou davaju si znacky dole,alwebo ich policajti vubec nezastavuju tomu ver
Nové policajné aftá na naše super diaľnice :)
Zasa debata, jak zrno. Podobne, ako s tymi platmi politikov. Kazdy sa len stazuje, zavidi, buzeruje, ze jak lepsie by to spravil (cest tym 6-7 ludom v celej teme, co si tieto vozy pochvaluju).
-Ze je to napadne? A biela fabia s tonovanymi sklami je azda nenapadna?
-Ze je to pomale?? A biela fabia 1,2 MPi je azda rychlejsia?
-Ze je to zbytocne drahe?? A tie hrdzave felicie azda viacej vydrzia, ako toto?
-Ze to bolo zbytocne drahe a tymi pokutami si to na seba nezarobi, pretoze to kazdy zbada a spomaly?? A aku potom maju hodnotu ludske zivoty, ktore by vyhasli, keby to tych vodicov neprinutilo spomalit??
-Kolky z vas dodrzuju max. povolenu rychlost? Na dialniciach. V obci.
Presne, ako kinjeril vravel. 2 je malo 3 je uz prilis.
-Ze je to napadne? A biela fabia s tonovanymi sklami je azda nenapadna?
-Ze je to pomale?? A biela fabia 1,2 MPi je azda rychlejsia?
-Ze je to zbytocne drahe?? A tie hrdzave felicie azda viacej vydrzia, ako toto?
-Ze to bolo zbytocne drahe a tymi pokutami si to na seba nezarobi, pretoze to kazdy zbada a spomaly?? A aku potom maju hodnotu ludske zivoty, ktore by vyhasli, keby to tych vodicov neprinutilo spomalit??
-Kolky z vas dodrzuju max. povolenu rychlost? Na dialniciach. V obci.
Presne, ako kinjeril vravel. 2 je malo 3 je uz prilis.
Ta na mna vsetko sedi, dakujem, ze si ma pochvalil. A este aj takmer vzdy dodrzujem rychlostne limity. DokonaleFrikso napísal:...
Nepochopil, su prave tam, kde sa chodi najrychlejsie, cize na dialnici. A to si myslim, ze je postacujuci pocet aut na tie stovky kilometrov dialnic, ktore na SK mame.Baciiik napísal:Ved jasne ze nikto nedodrzuje ale ide oto ze RYCHLE AUTA NIC NEZNAMENAJU!!! kolko ich je na slovensku ale 10 Co to pomze podla mna 5% zo 100 taK ASI tak
ak sa zavedie system myta tak sa mozu radary zahodit, staci spravit par checkpointov a v case prejazdu sa vyrata priemerna rychlost, pokial bude vyssia ako povolena, automaticky bude aj pokuta, ake easy
v rakusku uz zacali merat nielen aktualnu rychlost ale aj priemernu a tu len tak neokasles, pokial pojdes bez prestavky, kedze pri radare vacsina ludi pribrzdi
a dalsia vec, u nas sa policati schovavaju a niekde (mimo slovenska) este aj pekne oznacia ze prave meraju, aj to hovori o urovni policajtov, u nas vycapia tak maximalne pozor radar na neskodne radary co vypisu iba velmi pribliznu rychlost
v rakusku uz zacali merat nielen aktualnu rychlost ale aj priemernu a tu len tak neokasles, pokial pojdes bez prestavky, kedze pri radare vacsina ludi pribrzdi
a dalsia vec, u nas sa policati schovavaju a niekde (mimo slovenska) este aj pekne oznacia ze prave meraju, aj to hovori o urovni policajtov, u nas vycapia tak maximalne pozor radar na neskodne radary co vypisu iba velmi pribliznu rychlost
Ad. znacenia radarov, to je jasne, to je proste Slovensko.sundevil napísal:ak sa zavedie system myta tak sa mozu radary zahodit, staci spravit par checkpointov a v case prejazdu sa vyrata priemerna rychlost, pokial bude vyssia ako povolena, automaticky bude aj pokuta, ake easy
Ja by som sa vratil len k tym checkpointom, nebolo by to presne. To by ludia nemuseli chodit permanentne (ti rychlejsi) 130 po dialnici, ale aj 145-150, kedze priemerna rychlost nikdy nebude ich maximalna. Vzdy sa najde dakto/daco, kto/co ta zdrzi aj na dialnici, plynula premavka a slovenske dialnice - to nejde dohromady. Potom by uz len zalezalo ako daleko su od seba checkpointy vzdialene. Ak by to bolo 50km, tak sa da ist kludne aj rychlejsie.
Klasicky radar na aute ta zase odmeria aj pri 140, ale dohovie, ci sa to este neberie ako odchylka merania. A keby aj, tak ked sa clovek ponahla a chytia ho raz/100 prekroceni rychlosti, tak tych 500 Sk obetuje ...
to je pravda, ale na useku pred trencinom to malokto udrzi, uz vela krat nas tam predbehli auta typu mb sl, s, porsche cayenne, raz porsche GT a pod, podla rozdielu ako prefrcali pod 250 nesli:)Sheep napísal:celkom dobry napad tie auta, inak ked si aspon ja mozem vsimnut tak uz na dialniciach sa nejazdi tak rychlo, ukludnuje sa to trochu...verte mi policia nie je na skodu...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa: