pouzivam skype, pokec = prihlasenie, looknutie ci daco mam, odhlasenie
Chodite na pokec? Aky mate nick?
-
jAssin
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ale najvecsia haluz je ze tych "uchylakov a perverznich, a tupych" ludi je vyse miliona.Neny to troska na zamyslenie??
Nechcem nikomu brat nazor,len...Nie kazdy ma doma net ako mi!A ked chodi z netky do netky tak nemoze pouzivat alebo mat icq alebo skype v kazdej,a ked sa chce niekto dorozumiet,tak to je v poho??Len moj nazor...
Ked si to par ludi prizna je to napouzivanejsi,komunikacny prostriedok pre mladych aj starsych na slovensku.Spytaj sa nejakeho mladeho chalana,co je to skype??Asi nebude vediet.Spytaj sa na pokec!!
Ja som to tiez do teraz nevedel,kym som nemal doma net!!Alebo na nejake diskusne forum.Napr hojko!(Ja som sa sem dostal cez lamky!A som aj rad)Polovica any o nom nevedela!!A takych znamych je vela!Ja som tam tiez chodil aj chodim.A aj budem.Ale branit ho tiez nechcem len ja...Jasne su tam fakt ti pravy uchylaci,ale ti sa najdu vsade.Len nad tym porozmyslajte.Kolko ludi ste spoznali na azete??A niektory su v poho?
Ked si to par ludi prizna je to napouzivanejsi,komunikacny prostriedok pre mladych aj starsych na slovensku.Spytaj sa nejakeho mladeho chalana,co je to skype??Asi nebude vediet.Spytaj sa na pokec!!
Ja som to tiez do teraz nevedel,kym som nemal doma net!!Alebo na nejake diskusne forum.Napr hojko!(Ja som sa sem dostal cez lamky!A som aj rad)Polovica any o nom nevedela!!A takych znamych je vela!Ja som tam tiez chodil aj chodim.A aj budem.Ale branit ho tiez nechcem len ja...Jasne su tam fakt ti pravy uchylaci,ale ti sa najdu vsade.Len nad tym porozmyslajte.Kolko ludi ste spoznali na azete??A niektory su v poho?
to bolo trefneFrankie napísal:[POKEC:15%- tapetari (napr. __KTO__NEMA/MA___RAD___XY___NECH_ __COPY)
15%- bussinesmani (napr. AKCIA!!! potebujete *****? u nas jen za 666Sk/ kupi niekto mobil/comp/mp3 player?
50%- zufalci (napr. hladam pekne,uprimne bla bla bla dievca na uprimny vztah/sex/kamaratstvo mozno viac)
10%- 11-12 rocne dievcatka/uchylni chlapi (napr. urobi ma niekto cey rp? nicky: nadrzana, vlhka, mam_rada_sex,chcemta apod.)
8%- XY- YX je zoofil
YX- XY je pedofil
atd.
2%-normalny ludia ]
nie dakujem...
Na chvíľu pozrieť čo nové a tak,kedysi som tam bol aj dve hodiny denne,spoznal som pár fajn ľudí a to mi stačí.....a keď mi príde pošta,že bež sa pozrieť tam a tam,ak hráš to a to,môžeš si stiahnuť všetko zadarmo....to mi to lezie na nervy
A hlavne tí,ktorí sa robia že sú teplí a robia si tam srandu.....je mi zle z toho...už nikdy viac pokec!! 
-
insane
Light Star
No konto na azete mam - tom161. Mam to hlavne ako "spam mail", proste tento mail pisem tam, odkial je mozne, ze mi poslu nevyziadanu postu. Aspon si nezas*eram domaci mail.
Niektorori ludia su tam normalni, da sa aj fajn pokecat, ale uz ma to davno prestalo bavit. Hlavne kvoli 13-15tkam, ktore furt otravovali. Na ICQ mam kontaktov dost, tak sa tam "vyburim" a nemusim ist na azet
.
Niektorori ludia su tam normalni, da sa aj fajn pokecat, ale uz ma to davno prestalo bavit. Hlavne kvoli 13-15tkam, ktore furt otravovali. Na ICQ mam kontaktov dost, tak sa tam "vyburim" a nemusim ist na azet
-
susenejablko
Light Star