Ako vymazat virus????
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ako vymazat virus????
No mam problem,pouzivam uz dlhsie Antivirus AVAST a vzdy mi najde neaky virus,väcsinou je to Trojsky Kon...a najde mi ho vzdy v C:/Windows/Win32 a ked ho dam vymazat tak stale ten virus tam ostane a stale ma upozornuje na to,ze mam virus a ja som ho uz vymazal a to stale ten isty...a ked som AVAST vymazal,tak mi blbne cely PC a ked dam zase AVAST tak je to hrozne...
-
masterdead
SysAdmin
no ja som mal tiez takyto problem a tiez som mal avast a stale mi vypisovalo ze mam virus a tiez tam vo win32 skusal som reinstal windowsu opakovane no nakonec som zistil ze som zabudol zapnut firewall pretoze som mal win xp sp1
a tam sa samovolne firewall nezapina ale teraz mam sp2 a tam to je bez problemov takze som zbytocne niekolko krat reinstaloval win a to len s mojej nepozornosti takze pozri ci mas zapnuty firewall
-
canopus
Addict
Re: Ako vymazat virus????
tak prec s avastom a daj si NOD32,SpyBot a AdAware a tymyto si prejdi cely system,uz sa to tu riesilo milion xSniper-SVK napísal:No mam problem,pouzivam uz dlhsie Antivirus AVAST a vzdy mi najde neaky virus,väcsinou je to Trojsky Kon...a najde mi ho vzdy v C:/Windows/Win32 a ked ho dam vymazat tak stale ten virus tam ostane a stale ma upozornuje na to,ze mam virus a ja som ho uz vymazal a to stale ten isty...a ked som AVAST vymazal,tak mi blbne cely PC a ked dam zase AVAST tak je to hrozne...
-
Šu-Do
Redeemer
hehe ak mas FW KERIO a Windowsacky tak to je uzas... Windows FW vypni... a nehaj pekne kerio... nech si odvadza svoju robotumailer napísal:neviete preco sa mi firewall - na xp (sp2 firewall mam na mysli co je v sp2) nezapne automaticky ale ho musim zapinat rucne?vypnen -> zapnem komp a firewall je zas vypnuty.inak ze mam aj kerio,moze to byt tym?
Mne toto isté napíše ked si vytvorím LAN sieť. Vždy po pár minutách mi odpojí internet. Potom musím reštartovať. Neviete čo by s tým mohlo byť??? Vdaka.mailer napísal:rad by som nechal iba kerio ale nieje to mozne ak nezapnem aj windows firewall tak sa mi vypne GENERIC HOST PROCCES FOR WIN32 SERVICES a nejde mi net.stiahol som aj zaplatu nato ale aj tak to robi
šak stiahni si NOD 32 stači len trial, alebo si z nejakého fóra stiahni trial verziu s crackom a daj si skenovať ako ti to poradil (soory neviem ako sa voláš) ten vyšie! ked si dáš preskenovať ono ti ten vír najde a dá ti možnosti a dáš jednoducho delete a koniec problémom a je to na 100% vymazané!!!