Ako vymazat virus????

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Sniper-SVK
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako vymazat virus????

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

No mam problem,pouzivam uz dlhsie Antivirus AVAST a vzdy mi najde neaky virus,väcsinou je to Trojsky Kon...a najde mi ho vzdy v C:/Windows/Win32 a ked ho dam vymazat tak stale ten virus tam ostane a stale ma upozornuje na to,ze mam virus a ja som ho uz vymazal a to stale ten isty...a ked som AVAST vymazal,tak mi blbne cely PC a ked dam zase AVAST tak je to hrozne...
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

tem ako vymazat virus je tu uz vela a hlavne v teme pomoc

edit: ked uz tak ho najdi, vymaz ho pomocou unlockera, ak nepouzivas firewall tak si nejaky nainstaluj(win firewall stoji za....)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Čo tak napísať názov toho "vírusu"? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

skus to prejist nejakymi antispywarmi najlepsie by si urobil sken s NODom... sak je free na 30 dni... :)
TEAC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TEAC »

no ja som mal tiez takyto problem a tiez som mal avast a stale mi vypisovalo ze mam virus a tiez tam vo win32 skusal som reinstal windowsu opakovane no nakonec som zistil ze som zabudol zapnut firewall pretoze som mal win xp sp1 :lol: a tam sa samovolne firewall nezapina ale teraz mam sp2 a tam to je bez problemov takze som zbytocne niekolko krat reinstaloval win a to len s mojej nepozornosti takze pozri ci mas zapnuty firewall
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako vymazat virus????

Príspevok od používateľa canopus »

Sniper-SVK napísal:No mam problem,pouzivam uz dlhsie Antivirus AVAST a vzdy mi najde neaky virus,väcsinou je to Trojsky Kon...a najde mi ho vzdy v C:/Windows/Win32 a ked ho dam vymazat tak stale ten virus tam ostane a stale ma upozornuje na to,ze mam virus a ja som ho uz vymazal a to stale ten isty...a ked som AVAST vymazal,tak mi blbne cely PC a ked dam zase AVAST tak je to hrozne...
tak prec s avastom a daj si NOD32,SpyBot a AdAware a tymyto si prejdi cely system,uz sa to tu riesilo milion x
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

neviete preco sa mi firewall - na xp (sp2 firewall mam na mysli co je v sp2) nezapne automaticky ale ho musim zapinat rucne?vypnen -> zapnem komp a firewall je zas vypnuty.inak ze mam aj kerio,moze to byt tym?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..myslím, že áno.. keď sa pri zapnutí kompu spúšťa kerio, tak automaticky vypína windowsácky firewall. V podstate je aj zbytočný.. keď beží kerio.. ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mailer napísal:neviete preco sa mi firewall - na xp (sp2 firewall mam na mysli co je v sp2) nezapne automaticky ale ho musim zapinat rucne?vypnen -> zapnem komp a firewall je zas vypnuty.inak ze mam aj kerio,moze to byt tym?
hehe ak mas FW KERIO a Windowsacky tak to je uzas... Windows FW vypni... a nehaj pekne kerio... nech si odvadza svoju robotu :wink:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

rad by som nechal iba kerio ale nieje to mozne ak nezapnem aj windows firewall tak sa mi vypne GENERIC HOST PROCCES FOR WIN32 SERVICES a nejde mi net.stiahol som aj zaplatu nato ale aj tak to robi :(
redw
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redw »

mailer napísal:rad by som nechal iba kerio ale nieje to mozne ak nezapnem aj windows firewall tak sa mi vypne GENERIC HOST PROCCES FOR WIN32 SERVICES a nejde mi net.stiahol som aj zaplatu nato ale aj tak to robi :(
Mne toto isté napíše ked si vytvorím LAN sieť. Vždy po pár minutách mi odpojí internet. Potom musím reštartovať. Neviete čo by s tým mohlo byť??? Vdaka.
thomas07
Novice
Novice

Príspevok od používateľa thomas07 »

šak stiahni si NOD 32 stači len trial, alebo si z nejakého fóra stiahni trial verziu s crackom a daj si skenovať ako ti to poradil (soory neviem ako sa voláš) ten vyšie! ked si dáš preskenovať ono ti ten vír najde a dá ti možnosti a dáš jednoducho delete a koniec problémom a je to na 100% vymazané!!!
rajo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rajo »

ked to ti ani tam nejde tak chod do núdzového režimu (ked ti naskakuje win stlač f8 a ti ponukne akym spôsobom chceš spustiť win) tam ho zoskenuj a v pohode vymaže..odskušane 8)
Napísať odpoveď