zmenena IP adresa
zmenena IP adresa
cawte je normalne ked mam inu adresu ako mam na zmluve ?..... net mam od slavnej gaye 
zrejme na vasej sieti nie je mac blocker a takze nejakou nahodou mohlo dojst k zmene IP, vyhrab zmluvu a nastav si naspat svoju...minco326 napísal:no ale ja som si sam nic nezmenil ...... a neviem ako je to mozne ......a stou pokutou to by som mal ja cvakat ? ci oni mne .....bo ja som zatial ziedne podmienky neporusil
Re: zmenena IP adresa
neriesminco326 napísal:cawte je normalne ked mam inu adresu ako mam na zmluve ?..... net mam od slavnej gaye
polovica? odhadom, zmluvy s 'novymi' rychlostami sa tlacia az od polovice roka, tak neverim,ze klienti na garantovanej rychlosti, ludia na optike a novy klienti od leta tvoria viac ako polovicu zakaznikov v gayai... v zmluve mam napisanu rychlost 1024kbit/s ziadne 1024/512 ani zmienka o asymetrickosti,takisto pri objednavani to mali vyslovne na webe uvedene,ze linka je symetricka, potvrdil mi to do emailu aj sam velky doktor veterinarnych viedhojko napísal:vilko: Ako si dospel k cislu, ze to bolo viac ako polovica klientov??? A druha vec je tak, ze ci mas v zmluve napisane, ze mas mat symetricku linku???