zapojenie audio vystupu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zapojenie audio vystupu

Príspevok od používateľa creb »

pls kdo by mi poradil chcem si zapojit predny vystup na skrinke pre mikrofon a sluchtka mam skrinku thermaltake matrix VX 3000wsa a zakladovku asus m2n-e viem kde sa to zapaja ale nevie ako presnejsie neviem ktory pin na ktory pls ak niekdo ma tuto zakladovku pls dajte mi screeny s oznacenim ktore piny kam mam dat a z tych pinov mam tam dva line L/R,ear L/R,mic,micvvb a este nieco take pls help :(
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

viem ze ti moja rada bude asi prt platna, ked si tak neurobil doteraz, tak neucinis ani ked ti poradim ze pozri si dodavany manual k zakladnej doske a tam je toto krasne rozpisane v tabulke ;) .. nemam dosku ako ty, ale u vsetkych je to viacmenej o tom istom ;)
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa creb »

:D praveze v tom manualy je to pekne nakreslene su tam dva tipi jeden je ac97 a este jeden nejaky iny ale to co tam su uznacene tie jednotlive piny nesia vobec s iznacenim tym mojim na kabli co mam v bedni vie som to dnes skusal zapajat a ked som zapol vinamp a mal sluchdka zapojene v tom prednom vystupe tak mi vyplo pc takze to asi bolo zle zapojene :oops:
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vilko »

creb napísal::D praveze v tom manualy je to pekne nakreslene su tam dva tipi jeden je ac97 a este jeden nejaky iny ale to co tam su uznacene tie jednotlive piny nesia vobec s iznacenim tym mojim na kabli co mam v bedni vie som to dnes skusal zapajat a ked som zapol vinamp a mal sluchdka zapojene v tom prednom vystupe tak mi vyplo pc takze to asi bolo zle zapojene :oops:
hod tu screeny ak chces poradit :idea:
Napísať odpoveď