pls kdo by mi poradil chcem si zapojit predny vystup na skrinke pre mikrofon a sluchtka mam skrinku thermaltake matrix VX 3000wsa a zakladovku asus m2n-e viem kde sa to zapaja ale nevie ako presnejsie neviem ktory pin na ktory pls ak niekdo ma tuto zakladovku pls dajte mi screeny s oznacenim ktore piny kam mam dat a z tych pinov mam tam dva line L/R,ear L/R,mic,micvvb a este nieco take pls help
viem ze ti moja rada bude asi prt platna, ked si tak neurobil doteraz, tak neucinis ani ked ti poradim ze pozri si dodavany manual k zakladnej doske a tam je toto krasne rozpisane v tabulke .. nemam dosku ako ty, ale u vsetkych je to viacmenej o tom istom
praveze v tom manualy je to pekne nakreslene su tam dva tipi jeden je ac97 a este jeden nejaky iny ale to co tam su uznacene tie jednotlive piny nesia vobec s iznacenim tym mojim na kabli co mam v bedni vie som to dnes skusal zapajat a ked som zapol vinamp a mal sluchdka zapojene v tom prednom vystupe tak mi vyplo pc takze to asi bolo zle zapojene
creb napísal: praveze v tom manualy je to pekne nakreslene su tam dva tipi jeden je ac97 a este jeden nejaky iny ale to co tam su uznacene tie jednotlive piny nesia vobec s iznacenim tym mojim na kabli co mam v bedni vie som to dnes skusal zapajat a ked som zapol vinamp a mal sluchdka zapojene v tom prednom vystupe tak mi vyplo pc takze to asi bolo zle zapojene