KLIK-zivot na dialkove ovladanie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

radsej si pozrite dark horse to je pekna komedia, fakt uletena
http://www.imdb.com/title/tt0408318/
kane
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kane »

no ja osm reval uz od okamihu ked zistil ze sa zozviedol s manzelkou az po smrt...aj to jak zistil ze mu zomrel otec a ja si spomynal nato jak ho naposledny videl to osm tiez reval jak saleny:)
kenny1131
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kenny1131 »

Stopa napísal:su aj lepsie filmy ale tento by som v pohode zaradil do mojho top 20

jj presne moja rec, mne sa to fakt pacilo, koniec nema chybu! ! ! :) :!:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

nemam rad Adama Sandlera a jemu podobnych (will ferrell, owen wilson, ben stiller) komedialnych hercov..tento film je typicka americka zabava, vydrzal som nan pozerat len vdaka Kate Beckinsale, ktora je u mna skoro numero Uno...myslienka tu uz bola predsa v Bruce Allmighty, takze nic nove na svete...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

seth82 napísal:nemam rad Adama Sandlera a jemu podobnych (will ferrell, owen wilson, ben stiller) komedialnych hercov..tento film je typicka americka zabava, vydrzal som nan pozerat len vdaka Kate Beckinsale, ktora je u mna skoro numero Uno...myslienka tu uz bola predsa v Bruce Allmighty, takze nic nove na svete...
presne. Kate bola prekrasna, ale hned ako som dopozeral som to musel zmazat, ten film bol proste slaby, nesplnil, co sa od neho ocakavalo. A pri tom mohol, ten napad nebol az taky zly...
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Podla mna to bol dost dobry film. Dal by som mu tak 8/10
Ja sice nie som nejaky narocny divak, ale videl som uz dost filmov aby som mohol porovnat. A tento mal myslienku, mal vtip, mal poucenie, mal peknu (skoro) hlavnu postavu, takze splnal v podstate vsetky kriteria... :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ked pominiem fakt, ze mi to pripominalo uplne bruce allmighty ... tak to nebolo nic moc :D

Hoff bol great, dve tri sceny ok ... inac o nicom.
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

perfektna komedia.............taka vec do skaredeho pocasia na zlepsenie nalady :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

no nic moc...neusporiadany chaoticky film s oznacenim komedia no s dramatickymi scenami a s ukoncenim pod zamerom zachovat v divakovy neake posolstvo/myslienku ci jak sa to vola no celkovo film nesplnil ocakavania... adam sandler mal uz aj lepsie filmy(velkej tata,maly nicky satan junior,happy gilmore) tak ale dopozeral som to dokonca :P :)
Dudojenka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudojenka »

Tak ako aj u ostatných čo to videli aj mňa ten film rozplakal :cry:
A myslím že keby tam dali iného herca ako Adama tak by ten film nestál za nič.....no...možno s Jimmom Careym :P
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

primer, uplny primer... dalo sa nato pozerat ale zeby to malo nejake obzvlast vtipne sceny na ktore nezabudnem tak to nie :!:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

seth82 napísal:nemam rad Adama Sandlera a jemu podobnych (will ferrell, owen wilson, ben stiller) komedialnych hercov..tento film je typicka americka zabava, vydrzal som nan pozerat len vdaka Kate Beckinsale, ktora je u mna skoro numero Uno...myslienka tu uz bola predsa v Bruce Allmighty, takze nic nove na svete...
film bol dobry bol dobry ale ja tiež nenavidim Bena Stilera strasne trapne mi vzdy pride to jeho "hranie" to je vlastne cely film o tom ako sa furt ztrapnuje a nakoniec najde lasku :lol: a kdo videl trailer s nim na madagaskar asi vie otras
Napísať odpoveď