KLIK-zivot na dialkove ovladanie
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemam rad Adama Sandlera a jemu podobnych (will ferrell, owen wilson, ben stiller) komedialnych hercov..tento film je typicka americka zabava, vydrzal som nan pozerat len vdaka Kate Beckinsale, ktora je u mna skoro numero Uno...myslienka tu uz bola predsa v Bruce Allmighty, takze nic nove na svete...
-
Holubar
Darca
presne. Kate bola prekrasna, ale hned ako som dopozeral som to musel zmazat, ten film bol proste slaby, nesplnil, co sa od neho ocakavalo. A pri tom mohol, ten napad nebol az taky zly...seth82 napísal:nemam rad Adama Sandlera a jemu podobnych (will ferrell, owen wilson, ben stiller) komedialnych hercov..tento film je typicka americka zabava, vydrzal som nan pozerat len vdaka Kate Beckinsale, ktora je u mna skoro numero Uno...myslienka tu uz bola predsa v Bruce Allmighty, takze nic nove na svete...
-
El Bastardo
Light Star
-
bocian
Light Professional
no nic moc...neusporiadany chaoticky film s oznacenim komedia no s dramatickymi scenami a s ukoncenim pod zamerom zachovat v divakovy neake posolstvo/myslienku ci jak sa to vola no celkovo film nesplnil ocakavania... adam sandler mal uz aj lepsie filmy(velkej tata,maly nicky satan junior,happy gilmore) tak ale dopozeral som to dokonca

film bol dobry bol dobry ale ja tiež nenavidim Bena Stilera strasne trapne mi vzdy pride to jeho "hranie" to je vlastne cely film o tom ako sa furt ztrapnuje a nakoniec najde laskuseth82 napísal:nemam rad Adama Sandlera a jemu podobnych (will ferrell, owen wilson, ben stiller) komedialnych hercov..tento film je typicka americka zabava, vydrzal som nan pozerat len vdaka Kate Beckinsale, ktora je u mna skoro numero Uno...myslienka tu uz bola predsa v Bruce Allmighty, takze nic nove na svete...