Hmm ja aktivne zacinam s prestavanim ).Normalne som dal nejake 4-5 za den ale uz od 14.12 nefajcim cize nejakych 17 dni a vobec mi to zatial nechyba chvalabohu.Fajcil som od zaciatku letnych prazdnin a neminul som an tom zatial moc nejakych 500-600 korun.
Mnohi z vas tu pisu ze cigarety nic nedavaju a divia sa ze za to ludia vyhadzuju tazke peniaze a ze im to chuti.....
No a nerozmyslali ste nad tym aj tak ze asi nieco na tom bude ak to tolko ludi praktikuje?!?
Asi ze to dodava nejaky prijemny pocit abo to odburava docasne stres a podobne...a ne ze NIC TO NEDAVA....to je odpoved s klapkami na ociach....nehovorim ze to neskodi zdraviu ale nieco na tom je...Tomuto hovorim triezvejsia odpoved ako zopar z tychto....
Fajcim, ale zapalim si iba ked mam na to fakt chut vyfajcim tak do 5 cigariet denne no niekedy aj viac. Neznasam nafajcene v miestnosti takze doma (na intraku) jedine na balkone, v aute pokial je otvrene okno tak preco nie. Rodicia veia, ze fajcim.
Btw: Ten pocit ked si dam kavicku na blakone, vonku krasne svieti slniecko a ja si k tomu zapalim ciagaretku proste brutalna pohodicka. (Pohoda klidek a tabacek ... )
Les napísal:Pri akej prilezitosti si zapalite? Je to hnev, nervozita, radost..?
Napiste, ci tolerujete fajcenie napr. v aute, vo svojom byte(dome), pri otvorenom okne, alebo radsej si idete zapalit von? Vedia Vasi rodicia, ze fajcite?
Ja nefajcim, nikdy ma to netahalo. Ak sa nemylim poslednu cigaretu som vyfajcil, ked som spravil maturitu (a vtedy som bol prvykrat a posledny krat ozraty) v CSSR
Nefajcim a ani nemam v plane. Je to nechutne a nepaci sa mi ani ked ostatni fajcia, ale tolerujem do tej miery, pokym sa to nejako nedotyka mna...
Ale vseobecne sa mi to nepaci. Je to zbytocnost a hlupy zlozvyk bez ktoreho( by sa podla mna)vedel kazdy zaobist...
tak v tom pripade som fajciar aj ja, i ked sa za neho nepovazujem
podla mojich infos ma VF tusim 0.03 mg (alebo nejake ine male, s cigaretou neporovnatelne - respektive porovnatelne, ale znacne mensie cislo ) nikotinu ... inak som ortodoxny nefajciar klasickych cigariet
Som tuhy nefajciar... je mi zle uz len z toho smradu Ale skusal som samozrejme, nikdy viac Ale proti alternativnym formam (latkam) az tak nie som, chcel by som skusit marisku, alebo vodnu fajku...
piton napísal:Som tuhy nefajciar... je mi zle uz len z toho smradu Ale skusal som samozrejme, nikdy viac Ale proti alternativnym formam (latkam) az tak nie som, chcel by som skusit marisku, alebo vodnu fajku...
Do vodnej fajky ide tiez tabak, ak sa nemylim No aj som uz prestal fajcit ... asi tak 2 a pol mesiaca ... som si uvedomil ze to je uplna somarina ... jeden vecer som sa tak zamyslel nad tym, ze preco fajcim a dosiel som k zaveru ze ani neviem preco fajcim tak som proste prestal , nastastie som prestal skor ako som stihol byt zavisly ....teda aspon fyzicky to nejako nepocitujem, aj ked obcas ked je nuda tak mam take nutkanie si zapalit , ale nuda je malokedy a ak aj mam nutkanie tak si to radsej rychlo rozmyslim ... hmm ale tu vodnu by som chcel skusit
EXIT napísal:Fajčenie vodnej fajky je odlišné od bežných cigariet. okrem príjemných vôní si fajčiar fajky vychutná orientálnu pohodu bez vedľajšieho produktu cigaretových papierikov, dechtu a iba 3% nikotínu bežnej cigarety z ktorého ešte väčšinu prefiltruje voda. tá tiež ochladzuje tabakový dym, ktorý tak nedráždi krk ani pľúca.
VF 4EVER!!! Pre ešte lepší pocit odporučím pár kvapiek citrónu, ktorý rapídne zdvihne ph faktor vody a tým pádom neutralizuje viac škodlivín.
Traktorista: Snáď
miki690: Tabaky sú vyrábané z: ovocnej melasy, medu, rozmixovanej ovocnej drene /podľa príchute/ a čerstvých tabakových listov. V ponuke sa už objavili aj beznikotínové tabaky, no tie sú ONIČOM! VF s nimi stráca svoje jedinečné kúzlo uvoľnenia.
jin napísal:To smejo:
VF 4EVER!!! Pre ešte lepší pocit odporučím pár kvapiek citrónu, ktorý rapídne zdvihne ph faktor vody a tým pádom neutralizuje viac škodlivín.
Traktorista: Snáď
miki690: Tabaky sú vyrábané z: ovocnej melasy, medu, rozmixovanej ovocnej drene /podľa príchute/ a čerstvých tabakových listov. V ponuke sa už objavili aj beznikotínové tabaky, no tie sú ONIČOM! VF s nimi stráca svoje jedinečné kúzlo uvoľnenia.