Aj ja som zažil s babami len negatívne veci. Napríklad zoznámim sa s babou dobre si rozumieme a všetko a ona sa odrazu, bez udanie dôvodu, prestane ozývať... Nechápem. Potom nemá vysvetlenie a hovorí že je všetko v poriadku. Potom sa zase neozve, nedvíha telefón atď. Proste si len zahrávajú alebo čo? Potom bolo aj také že mal som babu, chodili sme spolu v robote sme trávili vždy spolu prestávky a všetko a odrazu sa začala chovať tak že, začne prestávka volám jej ako inkedy že: Ahoj kde si? Ona že:Neviem... Úplne akým tónom hlasu že ma má v ,,zadku" a ja som sa čudoval a znovu sa spýtam čo ti je? Ona že: Nič. Ja: Tak kde si neblbni... Ona: Hmmm neviem, niekde v zadu... A takto sa zahrávala a naťahovala hovor. Potom keď som sa spýtal že prečo nechcela byť somnou tak povedala iba že nechcela byť... Tak som sa pýtal čo sa deje a ona že nemám sa starať. A potom už začala byť čudná, stále robila tajnosti, ale nepovedala na rovinu že ma nechce alebo také niečo ale naťahovala to. Jeden deň ma strašne lúbila a druhý deň nič... Nakoniec si našla druhého chalana ale dlho tvrdila že sú len kamoši a potom keď sa to už tajiť nedalo povedala že ho lúbi. Ale ten chlapík má vážnu priateľku a aj jej povedal že nech si nerobí nádeje ale ona po ňom ajtak ide.
Toto je citát z blogu jednej ženy:
Je zaujímavé, ako sa mi niekto môže tak rýchlo a jednoducho vzdialiť. Jeden deň si bez neho neviem predstaviť život a o deň neskôr sa mi hnusí všetko, čo urobí.
Ale je aujímavé že toto sa stalo aj mne. Takže niečo natom bude že ženy akosi nevedia logicky rozmýšlať. Robia tajnosti, aj keď nepodvdzajú ale vždy to robia ak aby provokovali. Že niekam ide a povie idem si dači vybaviť. Ja sa spýtam čo a kam. A ona že nepoviem, nič ťa do toho. A potom si automaticky namýšlaš že keď niečo tají tak nieo neni v poriadku. Viem že neni povinná všetko hlásiť ale ak nejde o nič vážne tak môže povedať atomaticky že: Vieš čo? Zbehnem za kamoškou vybaviť ten Avon... A hneď to je iné. Ale ona aj keď tekéto veci vybavuje nikdy nič nepovie.
Bol aj prípad že som namotával babu, šli sme polu na diskotéku a ona povedala že ide na WC. Vyšla a ja som čakal a ona nikde. Potom došiel kamoš a povedal mi že: Tá tvoja baba sa tam s niekym olyzuje za budovou, vieš o tom? Sú čudné.
A ešte dačo:
Toto je zoznam vecí čo ma momentálne napadli a čo by ste mali považovať za NORMÁLNE pri ženách. Ušetríte si tým kopu stresov!
1. Povie, že príde/zavolá a nepríde/nezavolá a nemá na to žiadny rozumný dôvod alebo sa ti potom vyhýba. NORMÁLNE
2. Povie, že nechodí za inými chalanmi a ona chodí. NORMÁLNE
3. Jednoducho zo dňa na deň zmizne z povrchu zemského. NORMÁLNE
4. Pól roka ti tlačí do hlavy rozprávky a potom zistíš, že nič z toho nieje pravda. NORMÁLNE
5. Povie, že má rada slušákov a chodí s grázlami. NORMÁLNE
6. Oklame ta len aby sa ťa zbavila. NORMÁLNE
7. Jeden den sa ti tlačí do zadku a druhý deň ťa ani nepozná. NORMÁLNE
8. Dá ti niekoho iného/nefunkčné/vymyslené tel. číslo. NORMÁLNE
A ja som v každej žene (aj v mojej bývalej, aj v bývalých ženách mojich kamarátov) a v každej som našiel aspon dve alebo tri body z tohoto zoznamu... Takže to vymyslené asi nebude. Iba chcete popierať pravdu a máte ružové okuliare a dúfate že nájdete ženu ktorá vás nevyužije, bude verná a tak ďalej. TAKÁ NEEXISTUJE!
Keby dakoho zaujímala kampaň: KAŠLI NA ŽENY A ZVYŠUJ ŽIVOTNÚ ÚROVEŇ
Kód: Vybrať všetko
http://www.centralnet.yw.sk/neutralita/uvodom.htm
PS: Pre moderátorov, nerušte ten link, je to len amatérska nekomerčná stránka...