Ako mozu byt niekedy primitivne dievcata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
berija111
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako mozu byt niekedy primitivne dievcata

Príspevok od používateľa berija111 »

Nic vzlom toto neni antifeministicky nazor a ospravedlnujem sa normalnym babam. Stala sa vam uz niekedy taka vec ze dievcatu normalne zacne preskakovat ze nevie co chce? Zacnem chronologicky:
1:Najprv sa tak troska pohadame a ona ma posle dpc
2: o par dni ma pride pozret ze jej chybam a sa porozpravame ze co a ako ci by sa nieco nedalo este a aj tak sa rozhodne pre definitivny rozchod
3: ja z truucu si zacnem viac pisat s jej velmi dobrou kamoskou a idem ju ,,balit,, vsetko vychadza az nato ze ex mi napise SMS ci by nemohla prist a ja ze ok (jasnacka som uz vedel ze zase asi uvazuuje o vztahu) tak som este naschval na ten isty den zavolal obe ale ex neprisla ani ta jej kamoska a ta kamoska jej vsetko vyzradi ale ja akoze poriadne nemam vediet o tom ze sa spikli (slepaci syndrom namyslenosti ze maju vsetko perfekne naplanovane) a ex mi napise na druhy den SMS chcela som sa vratit ku tebe ale to co som sa dozvedela bla bla bla .... poznate asi uz naspamet
4: jej kamoska si so mnou zacala raznejsie pisat ze by sanieco dalo ale casom nie hned a nato mi ex zacala vypisovat ze ci by som sa knej nechcel vratit keby ona chcela velmi (nechapem uz naozaj ich LOGIKU) a nakoniec stoho vyslo ze ja som najvacsi KKT na celom svete :-D ja uz nemam slov :-D staly sa vam tiez prihody podobneho typu kde sa ukazal slepaci syndrom?? Este raz sa ospravedlnujem normalnym babam tato tema nie je ANTIFEMINISTICKAAAAAAA
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Neviem teraz , či iba ja som taká nátura , ale keď by sa so mnou to dievča rozprávalo ako s tebou a nedajbože by ma niekedy poslalo do pi*e, tak ju do budúcna , maximálne tak oštím zo 6 poschodia

bazmek , ani niesom ešte taký starý , ale neviem prečo , takéto " problémy " ako ona sa nahnevala , ja som písal druhej , ona chcela sa dať dokopy , tak mi písala , ja som písal jej , bla bla bla .... mňa Ti to nejak už nebere a čudujem sa , že niekoho vôbec

inak mať tvoje problémy som štastný muklo :wink:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

hm nie to teraz ma iba nahnevalo tak som chcel zalozit nejaku temu kde sa clovek zasmeje nad dievcatama neboj tiez mam ine problemi sice tento patri medzi ne ale vies ako a inak stou holkou som chodil skoro polroka a poslala ma DPC len vtedy tak bola nahnevana ale ja som chcel poukazat ako su namyslene a nieekdy primitivne
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

berija111 napísal:hm nie to teraz ma iba nahnevalo tak som chcel zalozit nejaku temu kde sa clovek zasmeje nad dievcatama neboj tiez mam ine problemi sice tento patri medzi ne ale vies ako a inak stou holkou som chodil skoro polroka a poslala ma DPC len vtedy tak bola nahnevana ale ja som chcel poukazat ako su namyslene a nieekdy primitivne
Docela dobre si poukázal aj na seba... to je fakt!
krpcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa krpcek »

Te-wei napísal:Docela dobre si poukázal aj na seba... to je fakt!
... tak tak :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dievcata mozu byt rovnako primitivne ako chalani.
podla jednej baby sa nic neda sudit.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

To co si ty napisal to je este slabe kafe . Bud mudry z toho ked sa s tebou rozprava potom ta ignoruje po tyzdni ta pozdravi potom si robi 2 tyzdne srandu a potom sa zacne s tebou opet rozpravat a potom sa ti vyhyba a ignoruje . :-) (zazil som to )
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja som zazil lepsie, dake ucnice z SOU veterinarne a tie mi rozpravali ako chovaju sliepky na intraku, ako pripustaju brava k sviniam, ako doja a tak. a som sa z nich smial az som plakal a oni si mysleli ze ake su vtipne.
aj ked to je skor smutne nez vtipne.
ramon_cz
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ramon_cz »

nastesti sem este nemel s taku pipku cest...a pokud to o ni vim, tak ruky pryc od ni...nebezpecno hehe
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

aaaach ta puberta....
krpcek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa krpcek »

zuzkazuzka napísal:aaaach ta puberta....
krásne si to vystihla...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

zelovoc napísal:ja som zazil lepsie, dake ucnice z SOU veterinarne a tie mi rozpravali ako chovaju sliepky na intraku, ako pripustaju brava k sviniam, ako doja a tak. a som sa z nich smial az som plakal a oni si mysleli ze ake su vtipne.

ROFL! :smt043 To fakt? Akoze ty si si z nich uje*aval a ony si mysleli, ze su vtipne? :D :D :D ... Ufff :D Asi fakt patria na to SOU
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

zelovoc napísal:ja som zazil lepsie, dake ucnice z SOU veterinarne a tie mi rozpravali ako chovaju sliepky na intraku, ako pripustaju brava k sviniam, ako doja a tak. a som sa z nich smial az som plakal a oni si mysleli ze ake su vtipne.
OT: jaaj muhaha spomenul som si na nich. no ty vole to bol maximalny brutaaaal. :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:OT: jaaj muhaha spomenul som si na nich. no ty vole to bol maximalny brutaaaal. :lol:
dakde mam aj jej foto ale nejako mi to nechce pridat.
MayDaySK
Star
Star

K blbosti žien...

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Aj ja som zažil s babami len negatívne veci. Napríklad zoznámim sa s babou dobre si rozumieme a všetko a ona sa odrazu, bez udanie dôvodu, prestane ozývať... Nechápem. Potom nemá vysvetlenie a hovorí že je všetko v poriadku. Potom sa zase neozve, nedvíha telefón atď. Proste si len zahrávajú alebo čo? Potom bolo aj také že mal som babu, chodili sme spolu v robote sme trávili vždy spolu prestávky a všetko a odrazu sa začala chovať tak že, začne prestávka volám jej ako inkedy že: Ahoj kde si? Ona že:Neviem... Úplne akým tónom hlasu že ma má v ,,zadku" a ja som sa čudoval a znovu sa spýtam čo ti je? Ona že: Nič. Ja: Tak kde si neblbni... Ona: Hmmm neviem, niekde v zadu... A takto sa zahrávala a naťahovala hovor. Potom keď som sa spýtal že prečo nechcela byť somnou tak povedala iba že nechcela byť... Tak som sa pýtal čo sa deje a ona že nemám sa starať. A potom už začala byť čudná, stále robila tajnosti, ale nepovedala na rovinu že ma nechce alebo také niečo ale naťahovala to. Jeden deň ma strašne lúbila a druhý deň nič... Nakoniec si našla druhého chalana ale dlho tvrdila že sú len kamoši a potom keď sa to už tajiť nedalo povedala že ho lúbi. Ale ten chlapík má vážnu priateľku a aj jej povedal že nech si nerobí nádeje ale ona po ňom ajtak ide.

Toto je citát z blogu jednej ženy: Je zaujímavé, ako sa mi niekto môže tak rýchlo a jednoducho vzdialiť. Jeden deň si bez neho neviem predstaviť život a o deň neskôr sa mi hnusí všetko, čo urobí.

Ale je aujímavé že toto sa stalo aj mne. Takže niečo natom bude že ženy akosi nevedia logicky rozmýšlať. Robia tajnosti, aj keď nepodvdzajú ale vždy to robia ak aby provokovali. Že niekam ide a povie idem si dači vybaviť. Ja sa spýtam čo a kam. A ona že nepoviem, nič ťa do toho. A potom si automaticky namýšlaš že keď niečo tají tak nieo neni v poriadku. Viem že neni povinná všetko hlásiť ale ak nejde o nič vážne tak môže povedať atomaticky že: Vieš čo? Zbehnem za kamoškou vybaviť ten Avon... A hneď to je iné. Ale ona aj keď tekéto veci vybavuje nikdy nič nepovie.

Bol aj prípad že som namotával babu, šli sme polu na diskotéku a ona povedala že ide na WC. Vyšla a ja som čakal a ona nikde. Potom došiel kamoš a povedal mi že: Tá tvoja baba sa tam s niekym olyzuje za budovou, vieš o tom? Sú čudné.

A ešte dačo:
Toto je zoznam vecí čo ma momentálne napadli a čo by ste mali považovať za NORMÁLNE pri ženách. Ušetríte si tým kopu stresov!

1. Povie, že príde/zavolá a nepríde/nezavolá a nemá na to žiadny rozumný dôvod alebo sa ti potom vyhýba. NORMÁLNE
2. Povie, že nechodí za inými chalanmi a ona chodí. NORMÁLNE
3. Jednoducho zo dňa na deň zmizne z povrchu zemského. NORMÁLNE
4. Pól roka ti tlačí do hlavy rozprávky a potom zistíš, že nič z toho nieje pravda. NORMÁLNE
5. Povie, že má rada slušákov a chodí s grázlami. NORMÁLNE
6. Oklame ta len aby sa ťa zbavila. NORMÁLNE
7. Jeden den sa ti tlačí do zadku a druhý deň ťa ani nepozná. NORMÁLNE
8. Dá ti niekoho iného/nefunkčné/vymyslené tel. číslo. NORMÁLNE

A ja som v každej žene (aj v mojej bývalej, aj v bývalých ženách mojich kamarátov) a v každej som našiel aspon dve alebo tri body z tohoto zoznamu... Takže to vymyslené asi nebude. Iba chcete popierať pravdu a máte ružové okuliare a dúfate že nájdete ženu ktorá vás nevyužije, bude verná a tak ďalej. TAKÁ NEEXISTUJE!

Keby dakoho zaujímala kampaň: KAŠLI NA ŽENY A ZVYŠUJ ŽIVOTNÚ ÚROVEŇ

Kód: Vybrať všetko

http://www.centralnet.yw.sk/neutralita/uvodom.htm
PS: Pre moderátorov, nerušte ten link, je to len amatérska nekomerčná stránka...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja pridam tiez nejaky bonbonik:
1. pisem babe mail a ona mi odpise ze mam pekne pismo.
2. je chladny novembrovy vecer a baba v parku mi povie: "dufam, ze tu nie su hady". pre tych co nevedia, hady su studenokrvne zivocichy.
Napísať odpoveď