Router Microcom WF 3126
Router Microcom WF 3126
Mam verejnu (nemeniacu sa) ipcku, kupil som router a cez router som net rozdelil na dva pc ale teraz mi nejde vytvorit cs server teda ide ale nikto z vonku (internetu) sa tam nemoze pripojit a nefim jak to mam v routeri nstavit. Znacka routeru je Microcom WF 3126. Za skore odpovede vopred dakujem 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
v routeri som povolil co sa dalo. Ten druhy pc mam pripojeny bezdratovo a prave ten by som chcel pouzivat ako server len vobec nefim jak to nastavit 
// stale ked vytvorim mi hadze ipcku na sieti teda medzi dvoma pc co mam doma ale nikto zvonka sa tam nemoze pripojit a neviem co mam robit aby to frcalo na tej pevnej ipcke co som mal predtym ked mi net isiel na jednom pc tu jako keby pouzival len sam router a ostatnym pc prideliluje ipcky tvaru 192.168.1.1 atd
// stale ked vytvorim mi hadze ipcku na sieti teda medzi dvoma pc co mam doma ale nikto zvonka sa tam nemoze pripojit a neviem co mam robit aby to frcalo na tej pevnej ipcke co som mal predtym ked mi net isiel na jednom pc tu jako keby pouzival len sam router a ostatnym pc prideliluje ipcky tvaru 192.168.1.1 atd