Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
DDaaWWiiDD
Novice
-
DDaaWWiiDD
Novice
MNa posilovanie strasne bavy napr ma v stredu volno som cely rozpbity po pondelku a utorku ale ja ked aj stredu sedim doma som strasne nervozny ze by som chcel ist do posilky tak chitim doma jednorucky a cvicimm
to asi preto ma to tak bavy ze cvicim este len 3 mesiace ale dufam ze ma to ani neprestane 
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Balenie: 908 g
Príchuť: citrón
Dávkovanie: Dennú dávku (29 g - 2 kopcovité odmerky) rozdeľte na dve časti a užívajte nasledovne: zmiešajte
1 odmerku (14,5g) s 250 ml vody a užívajte 20 minút pred tréningom a druhú odmerku (14,5g) s 250 ml vody užívajte ihneď po tréningu. Pri intenzívnom tréningu môžete užívať počas prvých troch dní ešte 1 odmerku prípravku ráno
a 1 odmerku večer pred spaním.
Dokonalý systém pre zväčšenie rozmerov buniek. Päťnásobne zvýši silu, a neviaže vodu v bunkách!
Každý športovec sa snaží, aby mal maximálnu energiu pre dosiahnutie svojich cieľov. Kreatín má veľmi dôležitú úlohu v procese zmršťovania svalov.
Jedinečný VoluCell Blend™ zvyšuje hladinu testosterónu, a v dôsledku účinkov sterolov sa zdvojnásobí rast buniek! Creatine Phosphate premení ADP späť na ATP, čo zabezpečí ďalšiu energiu pre zmršťovanie svalov, a tým umožňuje aby vaše svaly podali maximálny výkon.
BioTech USA vyvinul tento produkt tak, aby najúčinnejšie podporoval rast svalových buniek.
Užívaním BioTech USA CPX PHOSPHATE TRANSPORT sa zvýši množstvo kreatínu v organizme. Výsledkom toho je zvýšenie sily, tréningového výkonu a efektívny rast svalovej hmoty.
cena:695skVýživová hodnota
29 g
obsahuje
% OVD
v 29 g
Energetická hodnota 285 kJ
(68 kcal)
-
sacharidy 17 g -
bielkoviny 0 g -
kreatín fosfát 12 g -
fosfor 240 mg 30,0
kyselina alfa-lipoová 200 mg -
draslík 150 mg -
sodík 110 mg -
horčík 70 mg 23,3
niacín 50 mg 277,7
vápnik 20 mg 2,5
VoluCell Blend™ (Beta Sitosterol,
Campesterol, Stigmasterol) 10 mg -
chróm 300 µg -
%OVD - % odporúčanej výživovej dávky
neviem, nesiel by som do toho, je tam len nejakych 400g kreatin-fosfatu, ostatne je cukor. O k-f som cital, ze jeho molekuly su prilis velke, aby sa vstrebali cez membrany buniek, preto sa najprv rozklada na subjednotky. Cize len "praca" pre enzymy navyse. Ale skus a napis, ci si 5-nasobne silnejsi
chlape vsetko vystis, ked to beres a pijes alkohol, tak to nema ziadny ucinok.kukiak napísal:Chcem sa spytat...berem Creatin 4 dni, som v tej nabijacej faze..zajtra je tu silvester..hehe, no urcite sa nejaky ten alkohol frcne...Ovplyvni to nejak velmi celu tu loading fazu? mam ju potom nejak predlzit alebo co ?
hmmm....super kombinacia alkohol + creatin (kazda pohrebna sluzba odporucakukiak napísal:Chcem sa spytat...berem Creatin 4 dni, som v tej nabijacej faze..zajtra je tu silvester..hehe, no urcite sa nejaky ten alkohol frcne...Ovplyvni to nejak velmi celu tu loading fazu? mam ju potom nejak predlzit alebo co ?
to si pred 4mi dnami este nevedel ze zajtra budes chlandat ?
-
kukiak
Addict
nejak mi nedoplo
..A prosim ta netrep o pohrebnej sluzbe, ked nevies co hovoris(som jeiny na svete co si da do kreatinu alkohol a uz ma ides pochovavat? ). Len ma zaujimalo, ci mam teda loading fazu predlzit alebo pauznut co ja viem na tyzden a zacat to brat znova alebo normalne pokracovat..
//cize zajtra teda budem pit a celu loading fazu, zopakujem (kua vyhodene peniaze
)
//a nejdem sa sundat, ze nebudem o sebe vediet..tak silvestrovky...
//cize zajtra teda budem pit a celu loading fazu, zopakujem (kua vyhodene peniaze
//a nejdem sa sundat, ze nebudem o sebe vediet..tak silvestrovky...
-
Holubar
Darca
Najvacsia blbost, co si mohol spravit. Pred silvestrom zacat s kreatinom. Nevadi. Fazu nepredlzuj, jedine co sprav je, ze po silvestri pi strasne ale strasne vela vody. Proste pozajtra do seba naladuj 5l vody a bude to v pohode. S kreatinom pokracuj normalne. A hlavne uz potom nepi (alkohol),aspon nejake tri tyzdne. Predpokladam, ze ked si na kreatine, veci ako jedalnicek a trening mas zvladnute, takze o tom pisat nemusim.