ATHLON XP 1700+

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Rosinoo
Expert
Expert

ATHLON XP 1700+

Príspevok od používateľa Rosinoo »

mam tento procak na vela forach som sa docital ze sa da pekne taktovat. Problem mam s BIOSOM. Kazdy mate asi taky klasicky modry BIOS s moznostami pod sebou. Ja mam taky sivy co sa prehadzuju moznosti vedla seba. Najdem tam frekvenciu dakde ale to je absolutne jedina moznost co v biose mam. Nemozem zmenit napatie ani nasobic dokonca mi vobec nevypisuje ziadne hodnoty nasobica. Neviete poradit program na zmenu nasobica a napatia ??? Popripade neda sa nejako preinstalovat BIOS ???
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Akú máš základnú dosku?
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

ASRock K7VT2
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: ATHLON XP 1700+

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Rosinoo napísal:mam tento procak na vela forach som sa docital ze sa da pekne taktovat. Problem mam s BIOSOM. Kazdy mate asi taky klasicky modry BIOS s moznostami pod sebou. Ja mam taky sivy co sa prehadzuju moznosti vedla seba. Najdem tam frekvenciu dakde ale to je absolutne jedina moznost co v biose mam. Nemozem zmenit napatie ani nasobic dokonca mi vobec nevypisuje ziadne hodnoty nasobica. Neviete poradit program na zmenu nasobica a napatia ??? Popripade neda sa nejako preinstalovat BIOS ???
Na stranke vyrobcu pozri ci nemas novsiu verziu biosu ako mas teraz a ak je novsia tak flashni. GL.
Napísať odpoveď