ATHLON XP 1700+
ATHLON XP 1700+
mam tento procak na vela forach som sa docital ze sa da pekne taktovat. Problem mam s BIOSOM. Kazdy mate asi taky klasicky modry BIOS s moznostami pod sebou. Ja mam taky sivy co sa prehadzuju moznosti vedla seba. Najdem tam frekvenciu dakde ale to je absolutne jedina moznost co v biose mam. Nemozem zmenit napatie ani nasobic dokonca mi vobec nevypisuje ziadne hodnoty nasobica. Neviete poradit program na zmenu nasobica a napatia ??? Popripade neda sa nejako preinstalovat BIOS ???
Re: ATHLON XP 1700+
Na stranke vyrobcu pozri ci nemas novsiu verziu biosu ako mas teraz a ak je novsia tak flashni. GL.Rosinoo napísal:mam tento procak na vela forach som sa docital ze sa da pekne taktovat. Problem mam s BIOSOM. Kazdy mate asi taky klasicky modry BIOS s moznostami pod sebou. Ja mam taky sivy co sa prehadzuju moznosti vedla seba. Najdem tam frekvenciu dakde ale to je absolutne jedina moznost co v biose mam. Nemozem zmenit napatie ani nasobic dokonca mi vobec nevypisuje ziadne hodnoty nasobica. Neviete poradit program na zmenu nasobica a napatia ??? Popripade neda sa nejako preinstalovat BIOS ???