kolko asi stoji oprava ?
nieje na to figel ?
oprava stoji 4kilaR1k1nko napísal:da sa stym nieco robit ?
kolko asi stoji oprava ?
nieje na to figel ?
lol ze WD 40 ty co davas? mazanie mobilu olejom je najvacsia blbost jaku si mohol vyplodit... to neni pokazeny pant na dverach alebo motor na kosacke....Matej18 napísal:je na to fíígel jak to ty voláš poznáš wd 40? hm je to taký olej ked rozobereš k 700i tak ti zostane yoystick tam ale daj ho hore a kvapni tam veeeeeelim malé množstvo ale hovorííím veeeeeelmi malé možstvo a nehaj chvílu tak ale daj pozor nechti nepotečie na dysplay može byť potom trošku svetlejší a to len asi do štvrť dysplaya nie je to pekné ale obrázky na tom idú všetko je normálne len je to tam svetlá ked som to robil na 5 takých mobiloch tak sa mi to pordarilo a idú perfektne a skúšal to kamoš a takto to dokazil s tým dysplayom že má trošku svetlejší tam dole. je to dobrá finta ale predtým ho poriadne vyčisti. Hm nie všetko musí vyjsť ale mne to vyšlo na 5 mobiloch zatial a inak u nás v LM toi stojí 250 sk aj s výmenou ale vydrží to iba asi 2 roky
aku ty uz len mozes mat vlastnu skusenost s opravovanim mobilnych telefonov ked mazes zaoxidovane tlacidla WD40...? ved to je olej a nie cistic....MarkAurel napísal:mathew, nenadavaj tu ludom do LOLov, WD40 mam osobne odskusanu, aj na nefungujuce tlacidla po oxidacii aj na Joystick,a urcite niesom sam.
Pokial ma na joysticku zli kontak alebo oxidaciu, 2kvapky pomocou sparatka priamo na Joystick, ktore vtecu dnu na kontakty pomozu, hovorim z vlastnej skusenosti