k700i--- nejde mi joystick dole

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

k700i--- nejde mi joystick dole

Príspevok od používateľa R1k1nko »

da sa stym nieco robit ?
kolko asi stoji oprava ?
nieje na to figel ?
:o
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Re: k700i--- nejde mi joystick dole

Príspevok od používateľa low-rider »

R1k1nko napísal:da sa stym nieco robit ?
kolko asi stoji oprava ?
nieje na to figel ?
:o
oprava stoji 4kila
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

pokial ho nemas v zaruke tak ho rozober a precisti urcite ta mas vela prachu, alebo ak ti nejde preto ze spadol tak to mas smolu, potom len servis
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

je na to fíígel jak to ty voláš poznáš wd 40? hm je to taký olej ked rozobereš k 700i tak ti zostane yoystick tam ale daj ho hore a kvapni tam veeeeeelim malé množstvo ale hovorííím veeeeeelmi malé možstvo a nehaj chvílu tak ale daj pozor nechti nepotečie na dysplay može byť potom trošku svetlejší a to len asi do štvrť dysplaya nie je to pekné ale obrázky na tom idú všetko je normálne len je to tam svetlá ked som to robil na 5 takých mobiloch tak sa mi to pordarilo a idú perfektne a skúšal to kamoš a takto to dokazil s tým dysplayom že má trošku svetlejší tam dole. je to dobrá finta ale predtým ho poriadne vyčisti. Hm nie všetko musí vyjsť ale mne to vyšlo na 5 mobiloch zatial a inak u nás v LM toi stojí 250 sk aj s výmenou ale vydrží to iba asi 2 roky
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Matej18 napísal:je na to fíígel jak to ty voláš poznáš wd 40? hm je to taký olej ked rozobereš k 700i tak ti zostane yoystick tam ale daj ho hore a kvapni tam veeeeeelim malé množstvo ale hovorííím veeeeeelmi malé možstvo a nehaj chvílu tak ale daj pozor nechti nepotečie na dysplay može byť potom trošku svetlejší a to len asi do štvrť dysplaya nie je to pekné ale obrázky na tom idú všetko je normálne len je to tam svetlá ked som to robil na 5 takých mobiloch tak sa mi to pordarilo a idú perfektne a skúšal to kamoš a takto to dokazil s tým dysplayom že má trošku svetlejší tam dole. je to dobrá finta ale predtým ho poriadne vyčisti. Hm nie všetko musí vyjsť ale mne to vyšlo na 5 mobiloch zatial a inak u nás v LM toi stojí 250 sk aj s výmenou ale vydrží to iba asi 2 roky
lol ze WD 40 ty co davas? mazanie mobilu olejom je najvacsia blbost jaku si mohol vyplodit... to neni pokazeny pant na dverach alebo motor na kosacke....

na precistenie plosnych spojov existuje specialny sprej s kefkou vola sa to kontakt PCC

http://www.crcind.com/csp/web/ProdDisp. ... &brand=KOC

da sa to normalne kupit v speci obchodoch kde predavaju skladacky na pajkovanie a rozne suciastky , GM elektro ,KB a tak...
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

to je hlupost precistenie nepomoze to treba novy joistik aj s kontaktmi stoji to 4kila ako spominal tuto veduci..ja ked som mal k700 tak bol naladovy raz isiel raz nie :D treba do opravy..v zaruke zadarmo bez zaruky 4k :wink: stastne a vesele :idea:
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

moj post nebol smerovany na to ze sa to tym cistenim zarucene opravi ale skorej na vyvratenie tvrdenia ze to vycistis olejom...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Je mozne, ze je tam len bordel. Imho K700i ma dost slabu keyb dosku, ta toho vela nevydrzi... Skus zhodit kryt a prefukat to, ale najskor to bude chyba joysticku a tam uz vymena > zalezi od servisu, aky je lenivy, ak su lenivi tak ti vymenia celu keyb dosku, ak bude ochota, prehodia ti len joy. Ale cenovo ta to vyjde tak isto, od 300 do 500Sk...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

mathew, nenadavaj tu ludom do LOLov, WD40 mam osobne odskusanu, aj na nefungujuce tlacidla po oxidacii aj na Joystick,a urcite niesom sam.

Pokial ma na joysticku zli kontak alebo oxidaciu, 2kvapky pomocou sparatka priamo na Joystick, ktore vtecu dnu na kontakty pomozu, hovorim z vlastnej skusenosti
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no hej hej oprava stoji u nas v ZM 4-5 kil ... ja SE nepreferujem prave za toto ich **** ovladanie a za mrznuci softver xixi ale to len tak na okraj
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

MarkAurel napísal:mathew, nenadavaj tu ludom do LOLov, WD40 mam osobne odskusanu, aj na nefungujuce tlacidla po oxidacii aj na Joystick,a urcite niesom sam.

Pokial ma na joysticku zli kontak alebo oxidaciu, 2kvapky pomocou sparatka priamo na Joystick, ktore vtecu dnu na kontakty pomozu, hovorim z vlastnej skusenosti
aku ty uz len mozes mat vlastnu skusenost s opravovanim mobilnych telefonov ked mazes zaoxidovane tlacidla WD40...? ved to je olej a nie cistic....
mi niekedy pride ze ludia trosku nerozmyslaju. a ano kludne budem na taky post odpovedat usmevne/vysmesne nakolko je to pre mna velice komicke.
jo a prosimta nerad ludom kraviny, to ze si opravil zaoxidovane gombiky olejom je mozne kedze to neni taka strasna zavada, ale aj na tieto gombiky existuje omnoho odbornejsie riesenie a tym je sklenene pero alebo uz mnou spominany cistic dosiek plosnych spojov.
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

ak premyslas tak dojdes na to ze asi kazdy normal clovek ma doma wd40 pripadne kontox, tak im tu nebudem menovat specialne cistice, a je to odskusane, tak preco neporadit jednoduchu vec ktora je odskusana,ak ma usetrit 400sk, a nemyl si silikonove oleje-maziva s wd40 :D
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

možete si vravieť čo chcete mne sa to podarilo na 5 telefonoch nie je to blbosť zasa sa ozvali múdri ludia čo to nikdy neskúsili len mudrovať vedie a pri tom vedia všetko pojedli ste všetkú múdrosť sveta lebo vy ste najlepší ja viem že sa to dá aj imými prostriedkami a čo teraz ja som mal to čo som mal doma a ide tak čo kto neskúsi nemá:)
Dude_182
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dude_182 »

ked si to date rucne opravit ze to preletuju tak potom to ide perfektne lebo inak to robi stroj a dava tam na spoj malo cinu tak to potom neprilieha.S tym WD40 by som to neriskoval.Aj ked moze to fungovat.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

MathoSP
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MathoSP »

to iste sa mi stalo tiez joistik mi ide velmi biedne chcem dat reklamovat do t-mobile neviete aku dluhu tam maju zaruku???
Napísať odpoveď