do agp sa neoplati investovat...lebo "vykonne" agp karty jak napr.7900gs su neskutocne predrazene....kup 7600GS ale s DDR3 pamätami a este sa celkom slusne zahrajes:P ...bol by si magor keby ze kupis do stareho pc kartu za 9000sknano55 napísal:no ja by som chcel taku grafiku co je najlepsia na hry. a prosim vas o aticku mi nerozpravajte nic. ja mam s nimi skoro furt problemy. ja len geforce. takze len na hry. a je to agp.
GAINWARD
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aha ja som si myslel ze tych 10 000 chces dat za graficku na excelnano55 napísal:no ja by som chcel taku grafiku co je najlepsia na hry. a prosim vas o aticku mi nerozpravajte nic. ja mam s nimi skoro furt problemy. ja len geforce. takze len na hry. a je to agp.
Napis zvysok zostavy ci sa do grafickej oplati vobec vrazat akti to neutiahne procik...
Mozeskupit napriklad toto
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8937610
Ale su to starasne velke peniaze za neadekvatny vykon radsej nasetri a prejdi na PCIe neoplati sa to ale ak siloumocou chces investovat vela penazi do AGP ktore ti da ovela nizsi vykon jak PCIe za 5k tak ok....
Ale najprv sem napis svoju zostavu
edit:este toto by som ti doporucil do AGP nvidia,ma to kusok lepsi pomer cena-vykon http://www.alza.sk/graficka-karta-leadt ... d65972.htm
-
krija
VIP
zaujimave, co sa tu deje.
sledujete vyvoj cien, ale o tom nemate ani sajnu, kedy pride nastupca 7600-vky. zatial sa uvazuje len o nastupcovi 7300-vky, zalozenej na novom jadre G84. ta bude predstavena na cebite 2007. ten je v marci!!! staci pri kupe iba trocha rozmyslat. preco by som daval takmer 11 papierov za 7900GT, ked mozem mat tuto GAINWARD Nvidia GF 7900GS 512MB/256b, GDDR3, 2xDVI, ale PCI-E!!! kupit za necelých 7800 SKK aj s DPH. a nemusím cakat mozno takmer pol roka, kym pride nastupca 7600GT, ktora bude mat aj tak iba porovnatelny vykon s tou, na ktorej ja uz pol roka hram!!!
za spominanych 10 000,- dostanem toto: MSI GeForce 7900GTO. je to iba preznacena 7900 GTX. len treba mat pri nej trocha stastia, lebo je to uzkoprofilovy tovar. je na kazdom z nas ci sa budeme pol roka v hrach pozerat na pohyblive obrazky, alebo plynule hrat na high detail. ja mam pomaly rok 6800 GS Golden Sample od Gainwardu a na rozliseni 1024x768 ide vsetko na HIGH. (monitor 17") a viete este kolko vody pretecie tym kosikom, kym ja budem hrat s touto kartou na low detailoch?
2 nano55 takze AGP. nvidia 7600GT, alebo ATI X1950PRO.
za spominanych 10 000,- dostanem toto: MSI GeForce 7900GTO. je to iba preznacena 7900 GTX. len treba mat pri nej trocha stastia, lebo je to uzkoprofilovy tovar. je na kazdom z nas ci sa budeme pol roka v hrach pozerat na pohyblive obrazky, alebo plynule hrat na high detail. ja mam pomaly rok 6800 GS Golden Sample od Gainwardu a na rozliseni 1024x768 ide vsetko na HIGH. (monitor 17") a viete este kolko vody pretecie tym kosikom, kym ja budem hrat s touto kartou na low detailoch?
2 nano55 takze AGP. nvidia 7600GT, alebo ATI X1950PRO.
-
krija
VIP
no neviem kde si dospel k informacii, ze MSI lacno kupovala pokazene 7900GTX. vsimni si tabulku, su to identicke karty, iba na gto bola v biose GPU nastavena nizsia frekvencia pamati, ale obe maju rovnaku latenciu = 1.1 ns. len z tohoto dovodu sa z nej pretaktovanim stane ver. GTX.pishta napísal:MSI 7900GTO uz nekupis jedine v bazari pretoze MSI kupovala lacno pokazene 7900GTX a opravila ich a predavala ako 7900GTO lenze uz niesu,a MSI ich nebude dodavat....Inak mam podobny nazor

spominane preznacovanie kariet sa vacsinou robi len z jedneho dovodu. z vysokeho stavu na sklade vyrobcu a obava z toho, ze sa nepredaju.
//opravene, dik t0m4s3
-
t0m4s3
Admin
1.1ns je latenciakrija napísal:no neviem kde si dospel k informacii, ze MSI lacno kupovala pokazene 7900GTX. vsimni si tabulku, su to identicke karty, iba na gto bola v biose GPU nastavena nizsia frekvencia pamati, ale obe maju rovnake casovanie 1.1 ns. len z tohoto dovodu sa z nej pretaktovanim stane ver. GTX.
spominane preznacovanie kariet sa vacsinou robi len z jedneho dovodu. z vysokeho stavu na sklade vyrobcu a obava z toho, ze sa nepredaju.
len pre tvoju info v prvom stvrt roku uz maju vijst prve dx10 hryUT2007,Alane Wake,Halo2.....je ich este viac(nechcelo sa mi to vipisovat)..akurat som to cital v PCspace 12/2006(to len zeby si mi veril)creb napísal:pischta si dobry ja som podobne nieco pisal ze je zbytocne cakat na radu 8 od GF ked to bude takmer to iste vykonovo az na DX10 ktory najblizsich 7-10mesiacov nikdo nevyuzije takze si myslim ze uz by sa to mohlo uzavriet
-
krija
VIP
v biose, ale zmeny nastat mohli. a je pravdepodobne, ze aj nastali. pri nizskej frekvencii pamäti je mozne nastavit im agresívnajsie casovanie. povodne 1320 MHz. pretaktovanim ich vyzenies na frekvenciu okolo 1650 MHz. GTX=1600 MHz. ale GTX idu taktovat niekde okolo 1800 MHz. tam GTO dostanes, len ak jej flashnes bios povodnym z GTX verzie, alebo editovanim vlastneho BIOSU nastavením menej agresivneho casovania.KoCi napísal:7900GTO su 7900GTX len podtaktovane.. ziadne ine rozdiely medzi nimi netreba hladat. Pouzity cip, pamate dokonca aj chladic bol totozny.