Saddam Husajn (rozsudok- obesenie)

Diskusie na politické témy...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

canopus napísal:asi nepochopis agentov,ktori tam boli skoro 20 rokov a sledovali ho,a z testov svojich synov co ich zabili sa daju zistit ci su rodina,nemyslis?a este ma tesi fakt,ze ked chcel umriet,tak jedinu smrt co nechcel bola obesenim,tejto sa strasne bal
lebo obesenia sa boja vsetci moslimovia, lebo veria, ze ked zomru tak dusa ustami opusti telo, lenze ked umrie obesenim tak dusa nemoze vyjst z tela
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

pHysIQ napísal:Pocul som o tom v dnesnych sparavach a vobec s tym nesuhlasim. Radsej by som bol keby si odsedel dozivotie. Teraz bude vyzerat ako dalsi ich mucenik.
PHysIQ ma pravdu, mali ho nechat na zive, takto sa z toho clovek iba vyzlecie
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

last_knight napísal:PHysIQ ma pravdu, mali ho nechat na zive, takto sa z toho clovek iba vyzlecie
a bude sa vsetkym iba smiat,ze jemu nic nemozu,nech ho obesia a ako pise SUNDEVIL,tak sa len z toho tesim
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Tak mu treba, sak tolko ludi kolko zabil, to je hroza!! :smt097
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak a to je koniec Iraku... uz nikdy tam nebude poriadok,lebo so Saddamom umrie aj nadej...
raz by mali obesit aj Busha... ten ma na tricku ovela viac svinstva...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:tak a to je koniec Iraku... uz nikdy tam nebude poriadok,lebo so Saddamom umrie aj nadej...
raz by mali obesit aj Busha... ten ma na tricku ovela viac svinstva...
akoze aka nadej?on im daval nadej?a preco Busha?vsak aj Clinton v tom mal prsty,ako aj s vojnou v Afghanistane,Bill vedel kde sa nachadza Ladinko a nic nespravil.Ale s tou nadejou si to napisal dobre hovadsky
sundevil
VIP
VIP

Shi'a 60%-65%
Sunni 32%-37% - Hussain je sunnitom
a predstav si ze predstavitel mensiny - navyse diktator zacne utlacat vacsinu

On March 16, 1988, the Kurdish town of Halabja was attacked with a mix of mustard gas and nerve agents, killing 5,000 civilians, and maiming, disfiguring, or seriously debilitating 10,000 more. (see Halabja poison gas attack)

ako to moze dopadnut?
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Cely proces zo sadamom je velmi zaujimavy.Uz zaciatok-invaziu US vojsk dost odsudzujem a na tejto nepodarenej invazii je postavený život človeka.čo keby USA do Iraku nikdy nevstúpilo?
sundevil
VIP
VIP

2neo napísal:Cely proces zo sadamom je velmi zaujimavy.Uz zaciatok-invaziu US vojsk dost odsudzujem a na tejto nepodarenej invazii je postavený život človeka.čo keby USA do Iraku nikdy nevstúpilo?
casom by ho zvrhli sami iracania a dopadol by tak isto, to ze ho chytili to urychlilo, darmo, predstav si ze by u nas niekto vyhladil nejaku osadu/mesto, predsa za to musi niekto niest zodpovednost to sa neda len tak na niektoho zhodit
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

2neo napísal:Cely proces zo sadamom je velmi zaujimavy.Uz zaciatok-invaziu US vojsk dost odsudzujem a na tejto nepodarenej invazii je postavený život človeka.čo keby USA do Iraku nikdy nevstúpilo?
napadlo ma,co keby boli cigani pri moci a mali celu vojensku vyzbroj v moci a utlacali by nas a zlikvidovali by nejaku dedinu,co by si robil?
2neo
Star
Star

canopus napísal:napadlo ma,co keby boli cigani pri moci a mali celu vojensku vyzbroj v moci a utlacali by nas a zlikvidovali by nejaku dedinu,co by si robil?
v pripade sadama
1.nejde o rasový resp narodnostný problem ale ked uz tak o náboženský(šiiti a suniti)
2.Dovod invazie US vojsk do Iraku boli chemicke zbrane.Tie sa vsak nenasli.Tak preco nesli domov?
3.Preco sadama sudi sudny tribunal ktory je v rukach USA a nie sud na mieste na ktorom mali byt skutky spachane?Podla MP by to tak malo byt.
4.Myslim si ze by mal dostat nie trest smrti ale doživotie pripadne 3000 rokov nakolko pravo na život ma každy a toto pravo je neodnatelne a nescudzitelne.O prave na život vravi aj krestanska biblia aj moslimsky koran rovanko aj sunitska Sunna a pod.Na doplnenie a pre zaujimavost http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/58565/vat ... d-saddamom
5.Ak ho popravia Irak sa moze obavat velkych nepokojov kde mozu zahynut navinny ludia pre nič.
6.Otazka na zamyslenie:Ak USA napadlo Irak pre fikciu chemickych zbrani, nemozu sa zacat obavat aj ine krajiny vpadu US vojsk na ich uzemie na zaklade vymyslenej zámienky?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

2neo napísal:v pripade sadama
1.nejde o rasový resp narodnostný problem ale ked uz tak o náboženský(šiiti a suniti)
2.Dovod invazie US vojsk do Iraku boli chemicke zbrane.Tie sa vsak nenasli.Tak preco nesli domov?
3.Preco sadama sudi sudny tribunal ktory je v rukach USA a nie sud na mieste na ktorom mali byt skutky spachane?Podla MP by to tak malo byt.
4.Myslim si ze by mal dostat nie trest smrti ale doživotie pripadne 3000 rokov nakolko pravo na život ma každy a toto pravo je neodnatelne a nescudzitelne.O prave na život vravi aj krestanska biblia aj moslimsky koran rovanko aj sunitska Sunna a pod.
5.Ak ho popravia Irak sa moze obavat velkych nepokojov kde mozu zahynut navinny ludia pre nič.
6.Otazka na zamyslenie:Ak USA napadlo Irak pre fikciu chemickych zbrani, nemozu sa zacat obavat aj ine krajiny vpadu US vojsk na ich uzemie na zaklade vymyslenej zámienky?
1.ak nejde o narodnostny tak potom o aky?narodnostny je na hranici s nabozenstvom=vsetky vojny kvoli narodnostnym mensinam s inym nabozenstvom
2.len jeden vpplyv,preco tam prisli,ropa,diskrimacia obyvatelstva
3.sud je ciste iracky,kontrolovany celym svetom,ak o tom nevies
4.citujem ta "pravo na zivot ma kazdy a toto pravo je neodnatelne a nescudzitelne",a co sa urobi s tym,kto tento zakon porusi,toto povedz potom tym vsetkym ludom,rodinam co sposobil bolest
5.tych nevinny ludia vedia za co pojdu bojovat,myslim si,ze ludia ktori tam teraz ziju sa zbavili mocenskeho strachu,ktory tamvytvarala Hussajnova vlada
6.boli tam aj ine vojska nielen US,vies aspon ktore?
2neo
Star
Star

canopus napísal:1.ak nejde o narodnostny tak potom o aky?narodnostny je na hranici s nabozenstvom=vsetky vojny kvoli narodnostnym mensinam s inym nabozenstvom
2.len jeden vpplyv,preco tam prisli,ropa,diskrimacia obyvatelstva
3.sud je ciste iracky,kontrolovany celym svetom,ak o tom nevies
4.citujem ta "pravo na zivot ma kazdy a toto pravo je neodnatelne a nescudzitelne",a co sa urobi s tym,kto tento zakon porusi,toto povedz potom tym vsetkym ludom,rodinam co sposobil bolest
5.tych nevinny ludia vedia za co pojdu bojovat,myslim si,ze ludia ktori tam teraz ziju sa zbavili mocenskeho strachu,ktory tamvytvarala Hussajnova vlada
6.boli tam aj ine vojska nielen US,vies aspon ktore?
ad1.)nemyslim ze narodnosť a naboženstvo maju k sebe nejako blizko ked narodnosť=hlasenie sa k narodu žijucenu napr v inej krajine ako krajine občianstva.A moslimovia resp. strany konfliktu v Iraku su šiiti a suniti a to su povodne moslimovia(teda nabozenstvo nie narodnost!)
ad2.Nemozem najst akosi suvis tvojej odpovede na moj druhy bod.
ad3.Sadama sudy tribunal a nie sud a to je rozdiel a ci je skutocne tribunal v rukach Iraku necham na tebe.Na posudenie skus http://www.bleskovky.sk/cl/11/136096/Ba ... i-Iracanom a kde je nezavyslost sudnictva ked su je citujem ta"kontrolovany celym svetom"?
ad4.dobre teda.zavedme opat chamurappiho zasadu oko za oko... a prestanme uznavat a uctievat najzakladnejsie hodnoty ludstva ktore su predmetom pravnej ochrany a snazime alebo je snaha ich co najviac rozsirovat.Pravo na zivot je absolutne pravo ktore posobi erga omnes a ostaní su povinny toto prave respektovat.
ad5.OK.Možno vedia ale co im to pomože?
ad6.Samozrejme ze tam boli aj vojska inych štatov napr aj nase Francuzske,Ang a pod.Tiez je zaujimave ze preco napr francuzi nesuhlasia s trestom smrti ked tam mali vojska za urcitym ucelom http://www.bleskovky.sk/cl/11/135932/Fr ... ma-Husajna

PS:JA NETVRDIM ZE SADAM JE NEVINNY!!!!LEN SI MYSLIM ZE V DNESNEJ DOBE TREST SMRTI JE KROKOM SPAT V PRAVE.NA JEDNEJ STRANE SA SNAZI LUDSTVO CHRANIT ZIVOT UZ PRED NARODENIM A NA DRUHEJ STRANE SU KRAJINY KDE SA TREST SMRTI PRIPUSTA.Ja by som mu dal doživotie.Tiez je zaujimave ze americke vojska ale (pre canopusa aj vojska inych statov) urcite zabili aj nevynnich ludi.Je zaujimave ze ich za to nikto netresta.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SADDAM HUSSEIN EXECUTED!!

Príspevok od používateľa dair »

aj napriek podobnym temam zakladam novu vzhladom na to co sa prave pred chvilou udialo...
stale sa caka na dokazy o jeho poprave....
je len zvlasntny postoj jeho pravnikov na nefer tohto sudu...
Btw jedna vec ma zaujima a to ze ako sa vlastne naklada s jeho rodinou ktora je "zavatovana" a to vsetko bolo na ukor ludi celeho Iraqu.
To akoze to vsetko bohatstvo si mozu nechat... :?: :?

//mastermind: temy spojene. Netreba dalsiu temu o husajnovi
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Dufam, ze daju aj nejake zabery, tak ako to dali s rumunskym diktatorom a jeho zenuskou.
jackb
Redeemer
Redeemer

s konciacim rokom skoncila aj nadej pre iracky lud zit niekedy znovu v pokoji a mieri....
pevne verim ze raz pride ten cas a v novinach si jedno rano precitam: Busha popravili za vojnove zlociny. tak by sa naplnila jeho "Konecna spravodlivost",alebo ako sa vola jedna z operacii do Afganistanu/Iraku...
je to neferove svinstvo aj ked su nazory ze susedy a popraveny bol len Saddamov dvojnik a "pravy" Saddam zije s rodinou niekde v pokoji...
jackb
Redeemer
Redeemer

canopus napísal:akoze aka nadej?on im daval nadej?a preco Busha?vsak aj Clinton v tom mal prsty,ako aj s vojnou v Afghanistane,Bill vedel kde sa nachadza Ladinko a nic nespravil.Ale s tou nadejou si to napisal dobre hovadsky
kym bol Saddam diktatorom bol v Iraku pokoj, aj ked za cenu ludskych zivotov. Obcianska vojna tam nebola. A co tam je od vtedy ako su tam amici?Mas pravdu Bill by si zasluzil tiez,ale nie za Usamu ale za Juhoslaviu. Nemozem si pomoc ale vychadza mi to tak ze takmer kazdy americky prezident je vojnovy zlocinec,ale sa na to zabuda :roll:
// 2neo suhlasim s tebou
ked sa World Police prepiekla Juhoslavia, Afganistan a Irak je iste ze sa im prepecie aj pripadny konflikt s Iranom a Severnou Koreou,lenze ten bude mat ovela horsie nasledky ako predosle...
a tymto si fakt poriadne nasrali do huby: "nedodrzuju sa tam ludske prava" a to co tam dovadzaju ich vojaci je ok aj to ze len tak popravia cloveka...
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

ten smejd dal zabit za svoj zivot stovky ludi..takze si to asi zasluzi aj ked obesenie v 21. storoci je troska krute :?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

uz je na tomto svete o jedneho saddama menej.... :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

takze uz je po nom.
o 4tej rano ho obesili.
Napísať odpoveď