Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

canopus napísal:aj viackrat preco?keby ti dali minusko prvy desiati,podla teba kolko by si mal dole? :lol:
dobre vieš že to tak nieje
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

schw33k napísal:dobre vieš že to tak nieje
preco,mohli ti ju dat viaceri,nemusi to byt len jeden,a na to to tu predsa je?ci nie?ked karma,tak beriem a davam,to je uz proti pravidlam,ak davanie karmy nejake ma.A masťomind :wink: ,uzoze analyzovat kolko len chce :lol: ,to ti az tak zalezi na tej karme paneboze,obycajne cislice z teba neurobia ani dobreho ani zleho cloveka,
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

canopus napísal:preco,mohli ti ju dat viaceri,nemusi to byt len jeden,a na to to tu predsa je?ci nie?ked karma,tak beriem a davam,to je uz proti pravidlam,ak davanie karmy nejake ma.A masťomind :wink: ,uzoze analyzovat kolko len chce :lol: ,to ti az tak zalezi na tej karme paneboze,obycajne cislice z teba neurobia ani dobreho ani zleho cloveka,
zbytocne to tu riesis. sch33k sa opytal ci tie karmy dostal normalnym sposobom alebo si niekto ukajal zlost. potvrdilo sa ze ta karma bola od jedneho uzivatela co tu mal zalozenych viac kont. vsetky boli zablokovane + dostal ban na ip.
karma sa schw33kovi predpokladam uz coskoro vrati.
Ak ma karma skutocne odzrkadlovat urcitu oblubenost uzivatela (a na to tu predsa je) tak musime zabezpecit aby sa nestavalo nieco podobne ako teraz.
schw33k
Guru
Guru

canopus : pozri , mám iné problémy ako nejaká karma a celý internet, toto tu beriem ako celkom fajn odreagovanie
ide o to , že chodím sem na fórum , predstavujem sa svojimi názormi a podľa toho sa preukazuje karma, čo si o mne vlastne ostatní useri myslia a ako súhlasia s mojimi názormi ..
nebudem Ťa klamať , bol som celkom milo prekvapený , že sa im asi moje názory páčia keď mi išla aj tá karma hore išla dosť rapídne
No a dobre som vedel , že to je jeden user .. tak som napísal , či už to je problém ?

btw nemusíš sa so mnou baviť ako s kreténom :wink:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Cela zalezitost je zo strany modov vybavena. Kedze karma ti bola znizena zneuzitim moznosti udelovania karmy, karma ti bude obnovena site adminom, alebo adminom.

Hawgh.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

je to normalne ze Sniper SVK ma karmu 20 ?
mastermind
VIP
VIP

Drago napísal:je to normalne ze Sniper SVK ma karmu 20 ?
ten je post mortem a jeho karma nas nemusi zaujimat :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinacolada napísal:nejak vas velmi berie ta karma :roll:
Karma napr. mňa osobne neberie, ale ak stúpne, pri srdičku to trochu zahreje, to musím uznať.
Karma na tomto fóre má svoj zmysel a aby mala zmysel aj naďalej, tak takéto opatrenia sa musia robiť. Ak niekto zomnou nesúhlasí, nech mi strelí to mínusko. Beriem. Ale nie 10 krát za sebou.
Takéto si liečenie komplexov alebo hnevu sem nepatrí
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

eritrocit napísal:Karma napr. mňa osobne neberie, ale ak stúpne, pri srdičku to trochu zahreje, to musím uznať.
Karma na tomto fóre má svoj zmysel a aby mala zmysel aj naďalej, tak takéto opatrenia sa musia robiť. Ak niekto zomnou nesúhlasí, nech mi strelí to mínusko. Beriem. Ale nie 10 krát za sebou.
Takéto si liečenie komplexov alebo hnevu sem nepatrí
tak to hej no.ale ked ma dakto karmu 90 a potom ma 85.to mi pride kusa malicherne.ja som tiez mal 30 a potom som mal odrazu 24.no a co.snad kvoli tomu neumriem
schw33k
Guru
Guru

pinacolada : mal som 98 a za pár minút 84 , nerieš to už prosím ťa

rada pre ostatných : nabudúce radšej problémy riešiť cez ss s módmi ... nakoniec vy budete malicherní lol
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

pinacolada napísal:tak to hej no.ale ked ma dakto karmu 90 a potom ma 85.to mi pride kusa malicherne.ja som tiez mal 30 a potom som mal odrazu 24.no a co.snad kvoli tomu neumriem
Lenže Schw33k mal karmu ťahajúcu ku stovke, takže neubudlo mu z nej len trošku, chápeš
mastermind
VIP
VIP

ak ma niekto podozrenie ze s jeho karmou nie je nieco v poriadku moze sa opytat moderatora alebo administratora.
no ani sa neobtazujte ziadat o mena tych co vam karmu poslali
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

schw33k: OK, resetnute a uzivatel bloknuty.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Omg nic vzlom ale naco vam to je zbitocne len z Karmu sa spamuje nic v zlom :idea: :idea: :idea:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nuz mne sa napr. nepaci ze uz niekolko tyzdnov mi nestupla(aj ked mam taky skryty pocit ze po tomto ani tak skoro nestupne... maly spam som si dovolil no...) :D

edit:\\ diky chlapci
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

je mi jedno aku mam karmu len je to take naprd,priklad vediam nejaku debatu s niekym a staci len ze nesuhlasim s nazorom toho druheho a uz urcite klika na minus a to ho neurazam ani nic take, takze to nieje prave najspravodlivejsie, alebo sa poznaju dvaja navzajom dohodnu sa a mozu si pridavat do nekonecna, zdravim
mastermind
VIP
VIP

peterkozel napísal:je mi jedno aku mam karmu len je to take naprd,priklad vediam nejaku debatu s niekym a staci len ze nesuhlasim s nazorom toho druheho a uz urcite klika na minus a to ho neurazam ani nic take, takze to nieje prave najspravodlivejsie, alebo sa poznaju dvaja navzajom dohodnu sa a mozu si pridavat do nekonecna, zdravim
viem presne na co narazas. no musis si uvedomit, ze to takto castokrat funguje aj v normalnom zivote. staci mat iny nazor a snazit sa argumentovat a hnes sa stanes u niektorych neoblubeny. treba s sa tym zmierit...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

narazil som pred chvilou na uzovatela s menom sWEd.ma jeden post pridany pred chvilou a karmu 17,4.to je chyba matrixu ci vesmirna konspiracia?
mastermind
VIP
VIP

Založený: 28 Júl 2005, 12:44
tym padom je to v poriadku. tomase tu niekde na zaciatku pisal ako sa pridelovala karma na zaciatku
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Este raz si pozri t0m4s3ho vypocet karmy. Mas? A teraz sa pozri, ked bol sWEd registrovany. ;)

//kua mastermind, neskac mi do reci:) ... minuta, jedna minuta
//mastermind: muhaha lama. pomaly si. ale este celkom dobry vykon vzhladom na tvoj vek :) :sleeping:
Napísať odpoveď