dobre vieš že to tak niejecanopus napísal:aj viackrat preco?keby ti dali minusko prvy desiati,podla teba kolko by si mal dole?
Pripomienky ku KARME
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
preco,mohli ti ju dat viaceri,nemusi to byt len jeden,a na to to tu predsa je?ci nie?ked karma,tak beriem a davam,to je uz proti pravidlam,ak davanie karmy nejake ma.A masťomindschw33k napísal:dobre vieš že to tak nieje
-
mastermind
VIP
zbytocne to tu riesis. sch33k sa opytal ci tie karmy dostal normalnym sposobom alebo si niekto ukajal zlost. potvrdilo sa ze ta karma bola od jedneho uzivatela co tu mal zalozenych viac kont. vsetky boli zablokovane + dostal ban na ip.canopus napísal:preco,mohli ti ju dat viaceri,nemusi to byt len jeden,a na to to tu predsa je?ci nie?ked karma,tak beriem a davam,to je uz proti pravidlam,ak davanie karmy nejake ma.A masťomind,uzoze analyzovat kolko len chce
,to ti az tak zalezi na tej karme paneboze,obycajne cislice z teba neurobia ani dobreho ani zleho cloveka,
karma sa schw33kovi predpokladam uz coskoro vrati.
Ak ma karma skutocne odzrkadlovat urcitu oblubenost uzivatela (a na to tu predsa je) tak musime zabezpecit aby sa nestavalo nieco podobne ako teraz.
canopus : pozri , mám iné problémy ako nejaká karma a celý internet, toto tu beriem ako celkom fajn odreagovanie
ide o to , že chodím sem na fórum , predstavujem sa svojimi názormi a podľa toho sa preukazuje karma, čo si o mne vlastne ostatní useri myslia a ako súhlasia s mojimi názormi ..
nebudem Ťa klamať , bol som celkom milo prekvapený , že sa im asi moje názory páčia keď mi išla aj tá karma hore išla dosť rapídne
No a dobre som vedel , že to je jeden user .. tak som napísal , či už to je problém ?
btw nemusíš sa so mnou baviť ako s kreténom
ide o to , že chodím sem na fórum , predstavujem sa svojimi názormi a podľa toho sa preukazuje karma, čo si o mne vlastne ostatní useri myslia a ako súhlasia s mojimi názormi ..
nebudem Ťa klamať , bol som celkom milo prekvapený , že sa im asi moje názory páčia keď mi išla aj tá karma hore išla dosť rapídne
No a dobre som vedel , že to je jeden user .. tak som napísal , či už to je problém ?
btw nemusíš sa so mnou baviť ako s kreténom
-
mastermind
VIP
-
erytrocyt
VIP
Karma napr. mňa osobne neberie, ale ak stúpne, pri srdičku to trochu zahreje, to musím uznať.pinacolada napísal:nejak vas velmi berie ta karma
Karma na tomto fóre má svoj zmysel a aby mala zmysel aj naďalej, tak takéto opatrenia sa musia robiť. Ak niekto zomnou nesúhlasí, nech mi strelí to mínusko. Beriem. Ale nie 10 krát za sebou.
Takéto si liečenie komplexov alebo hnevu sem nepatrí
-
pinacolada
Guru wannabe
tak to hej no.ale ked ma dakto karmu 90 a potom ma 85.to mi pride kusa malicherne.ja som tiez mal 30 a potom som mal odrazu 24.no a co.snad kvoli tomu neumriemeritrocit napísal:Karma napr. mňa osobne neberie, ale ak stúpne, pri srdičku to trochu zahreje, to musím uznať.
Karma na tomto fóre má svoj zmysel a aby mala zmysel aj naďalej, tak takéto opatrenia sa musia robiť. Ak niekto zomnou nesúhlasí, nech mi strelí to mínusko. Beriem. Ale nie 10 krát za sebou.
Takéto si liečenie komplexov alebo hnevu sem nepatrí
-
mastermind
VIP
-
peterkozel
Medium Professional
je mi jedno aku mam karmu len je to take naprd,priklad vediam nejaku debatu s niekym a staci len ze nesuhlasim s nazorom toho druheho a uz urcite klika na minus a to ho neurazam ani nic take, takze to nieje prave najspravodlivejsie, alebo sa poznaju dvaja navzajom dohodnu sa a mozu si pridavat do nekonecna, zdravim
-
mastermind
VIP
viem presne na co narazas. no musis si uvedomit, ze to takto castokrat funguje aj v normalnom zivote. staci mat iny nazor a snazit sa argumentovat a hnes sa stanes u niektorych neoblubeny. treba s sa tym zmierit...peterkozel napísal:je mi jedno aku mam karmu len je to take naprd,priklad vediam nejaku debatu s niekym a staci len ze nesuhlasim s nazorom toho druheho a uz urcite klika na minus a to ho neurazam ani nic take, takze to nieje prave najspravodlivejsie, alebo sa poznaju dvaja navzajom dohodnu sa a mozu si pridavat do nekonecna, zdravim
-
pinacolada
Guru wannabe
-
mastermind
VIP