Ja som za textové podpisy . . spomaľovať server to hovno môže a podpis jednoducho patrí k foru . . . . neviem ja by som dal aspoň textové . . kde is potom užíatel napíše niečo ku sebe keď nie do podpisu . . no tak ako chcete . ja by som dla hlasovanie a na základe toho . .
len textove...a usery si tam daju mini sig aťď.kto to bude kontrolovat?ano a som tiez proti tomu,mam dial-up 1,4kb/s net a nemam rad podpisy lebo to spomaluje
JAnci28 napísal:Ja som za textové podpisy . . spomaľovať server to hovno môže a podpis jednoducho patrí k foru . . . . neviem ja by som dal aspoň textové . . kde is potom užíatel napíše niečo ku sebe keď nie do podpisu . . no tak ako chcete . ja by som dla hlasovanie a na základe toho . .
ved ak chces textovy podpis tak si to napis do bydliska v nastaveniach a mas to.
dobré ráno stará mama. Nie, NEBUDU.. a myslím že táto mojo odpoveď je už jubilejná stá, tak lock. Ak bude potreba, znovu sa odomkne, ale nevidím dôvod aby sa tu ešte niekto vyjadroval že chce podpisy.