Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?

O športe...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

vlastna maximalka bola pred 2 romi ked som pravidelne trenoval to som dal 56 na bratislavskej hradzi udrzal somto daco cez minutu potom som predichaval skokova naj rychlost vlastnou silou to bolo daco cez 60 tiez na hradzi siel som v baliku medzi ziletkami cca 50 a jak som vybehol z balika zacal drtit tak to skocilo na 61 abo tak ale to bolo fakt len na daku sekundu to sa uz neda drzat hned jak som chytil vietor to padalo jedna radost
zjazdove rychlosti no taka ze dlhsia bola daco kolem 70ale to bol fakt hazard to som siel dole z baby a ked som bol dole som si uvedomil ze tam stretnem auto abo nevyhnem dakej s tych jam tak som asi v ... a taka ze skokova co mi ostala na tachaci bola 84 ale to sa mi moc nezda je to tam ale mozno ze len zblbol tachac lebo v tych rychlostach dako nemam cas cekovat co mi tam skace nanom a naj rychlost co mam natocenu bolo daco cez 40km z bieleho kriza smerom na kolibu kusok za zbojnickou ta rychlost neni velka viem ale bolo to otcene fotakom cize 40km zjazd zapratana cesta sem tam daka jama a jednou rukou riadim bike a druhou drzim fotak hehe ked najdem to video tak ho upnem ale to je tiez stare cca 2 roky
BTW vsetky tieto rychlosti dosiahnute na http://chupacabra.sk/mato.htm akurat vtedy tam bola trocha tuchsia vidla a pedale ine ale to dako neovplyvnuje moc btw zaklad k takymto vykonom su asi elastaciky bo ked vam vsetko planta jednak to psomaluje a dost aj znervoznuje a co sa ani nezda troska to vynasa v zakrutach
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som mal tusim 72 km/h, dole kopcom, na mojej chudinke Deme Pegas :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

68 km/h dole kopcom na favorite druhy raz som to uz neskusal pri brzdeni som presuchal gumu :lol:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

moja maximalka je 54 km/h. viac nedam uz aj tak mam vtedy smrtku v ociach
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ja som siel najviac cca 64-66 km/h .... ;o)
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Ja som isiel 67 km/h na trekovom biku, cesta z Bieleho kriza na Svateho Jura. Same zakruty, takze dost vela brzdenia pocas toho zjazdu. Najlepsie bolo ked som isiel asi 65, vidim zakrutu a na nej strk...taky fajny smyk som chytil, ze som potom 5 minut rozdychaval, ale prezil som to :)
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Nakolko som vtedy nemal tachometer, tak to neviem presne, ale bolo to nieco cez 60 km/h. Kamarat siel vedla mna na motorke.. tak mi to povedal 8)
karol279
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karol279 »

Moja maximalka na bike je 78,4 km/h. Odporucam dolekopec ako sa ide od Novej Bane do Pukanca. V blizkosti je kopec alebo co to je Velky veternik.. .Fakt brutalita... ( a to mam horsky bike a pekne siroke gumy, takze da sa aj viac... :) ) Drzim palce ;)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

karol279 : uff tak to je dobra rychlost ... mensia jama a letisssss :roll:
karol279
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karol279 »

Step256: Minule idem cca 65 a totalne pekna baba isla oproti mne na bike-u ale ona sla dokopca. Tak ja somar sa za nou otocim a ked sa konecne spamatam sa otocim dopredu a kua jama... skoro som zle dopadol... Ale vsak sranda musi byt... :D
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

hojko napísal:Ked si najdes dobry kopec dolu, tak to ide. Bolo to na horskom bike, takze keby to bol favorit, tak tych 85 by tam slo v pohode.
ja toľko určite nedám lebo mám trochu menšie kolesá (na horskom). Ale na cestnom možno možno :? :?:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja cca 60 dole kolibou, ale vzhladom na to, ze nosim bryle som mal za nimi taky vir vzduchu, ze mi slzy tiekli ako malemu decku a videl som gulove... :lol:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Kibo napísal:ja cca 60 dole kolibou, ale vzhladom na to, ze nosim bryle som mal za nimi taky vir vzduchu, ze mi slzy tiekli ako malemu decku a videl som gulove... :lol:
haha tak toto poznam inak kade pustas dole ?? lebo som zistil ze lepsia rychlost sa da dosihnut ked sa pustas po betonke co ide na zeleznu a nie do mesta ta do mesta je dlhsia ale vela treba brzdit ale henta pekne v lese akurat treba davat bacha na ostatky zimneho posypu bo v niektorich castiach to fakt podsmykuje potom
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

okolo 60km/h... dole Kolibou :D
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

cca 50 km/h , na nerovnom terene, takze bola haluz :)
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

minule soom pozeral v TV a tam isli okolo 200Km/h ale ta mali upravene aerodinamicky tote bicykle ale cisto len pomocou pedaly to dosiahli
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

69,4 km/h . Na bicykel to je rýchlosť akoby ste šli v aute aspoň 250 :)
Samozrejme som šiel dole kopcom, bolo bezvetrie a dlho som si nadbiehal. Smrť v očiach, predbehol som trolejbus, bicykel so mnou skoro vzlietol :lol: Ale zážitok ako sviňa, len keď som brzdil, tak brzdy strašne smrdeli, oni boli horúce.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja som siel asi maximum nieco pod 60km/h s takeho kruteho kopca po ceste a to bola celkom vrazda 8)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

runes: jasne ze na zeleznu, ta je naj a najvacsi for je, ze ostatky po tom zimnom posype su tam skoro cely rok :lol: minule sme sa tam s kamaratmi strasne vyrubali, nastastie sa nic nikomu nestalo. keby bol clovek total magor, tak sa tam da ist podstatne rychlejsie. vtedy som skoro nic nevidel, teraz by som na to isiel inak (nie teraz v zime :wink: )
sice OT, ale ma teraz napadlo, co sa mi raz stalo na hradzi (ziadny rychlostny rekord, ale naserie) - slapem si tak smer gabcikovo a taka fajna muska mi vletela do oka, no co vam poviem, ved to asi poznate :cry: :lol:
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

68,5 km/h , Kellys Madman, teren z Jahodnej cez Bankov smerom na KVP... fakt niektorymi miestami brutal useky :D
Napísať odpoveď