Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vlastna maximalka bola pred 2 romi ked som pravidelne trenoval to som dal 56 na bratislavskej hradzi udrzal somto daco cez minutu potom som predichaval skokova naj rychlost vlastnou silou to bolo daco cez 60 tiez na hradzi siel som v baliku medzi ziletkami cca 50 a jak som vybehol z balika zacal drtit tak to skocilo na 61 abo tak ale to bolo fakt len na daku sekundu to sa uz neda drzat hned jak som chytil vietor to padalo jedna radost
zjazdove rychlosti no taka ze dlhsia bola daco kolem 70ale to bol fakt hazard to som siel dole z baby a ked som bol dole som si uvedomil ze tam stretnem auto abo nevyhnem dakej s tych jam tak som asi v ... a taka ze skokova co mi ostala na tachaci bola 84 ale to sa mi moc nezda je to tam ale mozno ze len zblbol tachac lebo v tych rychlostach dako nemam cas cekovat co mi tam skace nanom a naj rychlost co mam natocenu bolo daco cez 40km z bieleho kriza smerom na kolibu kusok za zbojnickou ta rychlost neni velka viem ale bolo to otcene fotakom cize 40km zjazd zapratana cesta sem tam daka jama a jednou rukou riadim bike a druhou drzim fotak hehe ked najdem to video tak ho upnem ale to je tiez stare cca 2 roky
BTW vsetky tieto rychlosti dosiahnute na http://chupacabra.sk/mato.htm akurat vtedy tam bola trocha tuchsia vidla a pedale ine ale to dako neovplyvnuje moc btw zaklad k takymto vykonom su asi elastaciky bo ked vam vsetko planta jednak to psomaluje a dost aj znervoznuje a co sa ani nezda troska to vynasa v zakrutach
zjazdove rychlosti no taka ze dlhsia bola daco kolem 70ale to bol fakt hazard to som siel dole z baby a ked som bol dole som si uvedomil ze tam stretnem auto abo nevyhnem dakej s tych jam tak som asi v ... a taka ze skokova co mi ostala na tachaci bola 84 ale to sa mi moc nezda je to tam ale mozno ze len zblbol tachac lebo v tych rychlostach dako nemam cas cekovat co mi tam skace nanom a naj rychlost co mam natocenu bolo daco cez 40km z bieleho kriza smerom na kolibu kusok za zbojnickou ta rychlost neni velka viem ale bolo to otcene fotakom cize 40km zjazd zapratana cesta sem tam daka jama a jednou rukou riadim bike a druhou drzim fotak hehe ked najdem to video tak ho upnem ale to je tiez stare cca 2 roky
BTW vsetky tieto rychlosti dosiahnute na http://chupacabra.sk/mato.htm akurat vtedy tam bola trocha tuchsia vidla a pedale ine ale to dako neovplyvnuje moc btw zaklad k takymto vykonom su asi elastaciky bo ked vam vsetko planta jednak to psomaluje a dost aj znervoznuje a co sa ani nezda troska to vynasa v zakrutach
-
JohnFrusciante
Star
-
Runes
Addict
haha tak toto poznam inak kade pustas dole ?? lebo som zistil ze lepsia rychlost sa da dosihnut ked sa pustas po betonke co ide na zeleznu a nie do mesta ta do mesta je dlhsia ale vela treba brzdit ale henta pekne v lese akurat treba davat bacha na ostatky zimneho posypu bo v niektorich castiach to fakt podsmykuje potomKibo napísal:ja cca 60 dole kolibou, ale vzhladom na to, ze nosim bryle som mal za nimi taky vir vzduchu, ze mi slzy tiekli ako malemu decku a videl som gulove...
-
Pantagruel
Star
-
Kibo
Hardcore addict
runes: jasne ze na zeleznu, ta je naj a najvacsi for je, ze ostatky po tom zimnom posype su tam skoro cely rok
minule sme sa tam s kamaratmi strasne vyrubali, nastastie sa nic nikomu nestalo. keby bol clovek total magor, tak sa tam da ist podstatne rychlejsie. vtedy som skoro nic nevidel, teraz by som na to isiel inak (nie teraz v zime
)
sice OT, ale ma teraz napadlo, co sa mi raz stalo na hradzi (ziadny rychlostny rekord, ale naserie) - slapem si tak smer gabcikovo a taka fajna muska mi vletela do oka, no co vam poviem, ved to asi poznate

sice OT, ale ma teraz napadlo, co sa mi raz stalo na hradzi (ziadny rychlostny rekord, ale naserie) - slapem si tak smer gabcikovo a taka fajna muska mi vletela do oka, no co vam poviem, ved to asi poznate