Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

krupica_dnb napísal:vies o tom pizzu...
mas pravdu, po 7.rokoch viem o tom fakt malo, som rad ze ma osvietilo a vykaslal som sa na sracky zvane drogy, ved ja ti to neberiem rob si co chces, prides na to ze to nevidrzi naveky,snad si nemyslis ze budes hulit a poflakovat sa cely zivot, to ta prejde
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Poviem vam takto neuznavam tvrde dorgy a to :kokain.heroin.pervitin...
ale makke ako je marihuana,lisohlavky (hirbiky) to je v pohode
Marihuana je najlepsia dorga ako len moze byt,ma dokonca aj liecitelne ucinky je omoc lepsia ako cigarety,,,a omoc lepsia ako Alkohol :)
Kto neskusil marihuana nech mi nepise pi*oviny ze alkohol je lepsi,,,,
Predctavte si ze idete na aute a ste napiti...idete rychlo nevnimate cestu ste agresivny ...atd
ale clovek ktory je na MARIHUANE!!! ide ratsej pomali,opatrne lebo sa boji ze sa nieco stane..
TAKZE TAK RACEJ HULTE TRAVU AKO PIT ALKOHOL ALEBO NEDAJ BOZE SKUSAT TVRDE DROGY!!!
A NEJLEPSIE JE KED NIC NEBERETE A SPORTUJETE
BTW: GANJA RAZ ZA CAS TO JEST 1X ZA 2 TYZDNE LIEK
kazdy den vytretost,,,nervozita,,,,prepinacky
viem co hovorim.
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

moj repertoar je pestry
Alkohol
Cigarety
Kava
Ganja
Psylocibin
Subutex
Extaze
Pervitin
Lsd
Kokain
O vsetkych latkach mozem povedat ze som na nich mal zavislost lebo som ich uzival dlho a s roznou navaznostou na seba aby som prebil jednu zavislost druhou. Dnes uz ani nefajcim akurat sa cas od casu opijem ale som cisty a v poriadku.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Baciiik napísal:Poviem vam takto neuznavam tvrde dorgy a to :kokain.heroin.pervitin...
ale makke ako je marihuana,lisohlavky (hirbiky) to je v pohode
Marihuana je najlepsia dorga ako len moze byt,ma dokonca aj liecitelne ucinky je omoc lepsia ako cigarety,,,a omoc lepsia ako Alkohol :)
Kto neskusil marihuana nech mi nepise pi*oviny ze alkohol je lepsi,,,,
viem co hovorim.
ja som skusil aj aj a tvrdim ze vsetko co si ty tvrdy hulic povedla je pi*ov***.pri spalovani marihuany sa tvori 5-10 viac dechtu ako pri horeni normalnej cigarety pluca to je*e ovela viac ako cigarety a o mozgo ani nehovorim (poznam "hulicov" co maju take makke mozgy ze sa s nimi neda viest rec).po dalsie po mariske u mna trva stav "opojenia"tak 30-40 minut a potom ma clovek take Učko ze ho ide porazit.totalny zabijak nalady este dalsie dva dni.
zato chlastik s mierou a si v takej pohodke ze az.si vesely,zhovorcivy,odviazany cely vecer.ale zase aj povahy,lebo niektory ludia sa stavaju agresivnymi a pri nadmernom mnozstve robi chlast z ludi fajne opice
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

pinacolada napísal:ja som skusil aj aj a tvrdim ze vsetko co si ty tvrdy hulic povedla je pi*ov***.pri spalovani marihuany sa tvori 5-10 viac dechtu ako pri horeni normalnej cigarety pluca to je*e ovela viac ako cigarety a o mozgo ani nehovorim (poznam "hulicov" co maju take makke mozgy ze sa s nimi neda viest rec).po dalsie po mariske u mna trva stav "opojenia"tak 30-40 minut a potom ma clovek take Učko ze ho ide porazit.totalny zabijak nalady este dalsie dva dni.
zato chlastik s mierou a si v takej pohodke ze az.si vesely,zhovorcivy,odviazany cely vecer.ale zase aj povahy,lebo niektory ludia sa stavaju agresivnymi a pri nadmernom mnozstve robi chlast z ludi fajne opice
Hmmm tak 30-40 minut je malo ked si zafajcim vaznu pecku indorik tak stav mam minimalne 3-4 hodiny a potom si este dam cez fajku par slukov a zase aspon hodinu ! A mam popi*i stav :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Digital napísal:Hmmm tak 30-40 minut je malo ked si zafajcim vaznu pecku indorik tak stav mam minimalne 3-4 hodiny a potom si este dam cez fajku par slukov a zase aspon hodinu ! A mam popi*i stav :)
asi to u kazdeho posobi inac.proste mal som fajne kvalitky s uzasnou vonou a smakom ale stale to bolo tak malo.tych 40 minut to bolo asi maximum.ked som isiel do Ucka a dal som si na povzbudenie dalsie prasky alebo cigu tak ma to uplne polozilo.to som ani chodit nedokazal
najlepsie som sa zhulil ked to bolo prvy krat.tak to bol fakt brutal.mali sme nejaku kvalitku z viedne a bolo toho mrte vela (asi tak za 1500sk).no to som bol v pi*i 8 hodin.proste kurili sme na obed a o 9 vecer som sa v posteli prebral a co sa dialo medzitym som si vobec nepametal
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Fajcim cez dni skolskeho vyucovania :P (cez prazdniny som nevyfajcil ani jednu cigaretu).
Pijem akurat ked je oslava nejaka, ale velka, nie ze ma niekto meniny tak sa zlozim na mol.
Drogy som nikdy neskusil a ani nechcem skusit (nepisem neskusim, lebo stat sa moze hocico[dufam, ze sa nestane]).
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Baciiik napísal:Marihuana je najlepsia dorga ako len moze byt,ma dokonca aj liecitelne ucinky je omoc lepsia ako cigarety,,,a omoc lepsia ako Alkohol :)
bože aspoň netrep , mám kamaráta čo je z neho troska práve vďaka vašej neškodnej tráve , najskôr raz za mesiac , potom raz za týždeň , teraz 3 krát za deň , z obyčajných listov bol neskôr Jack Herrer a ktovie ešte aké sračky ... z 93 kg chlapa je teraz 68 kg nič

Všetkým huličom prajem - Príjemný život trosky
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

schw33k napísal:bože aspoň netrep , mám kamaráta čo je z neho troska práve vďaka vašej neškodnej tráve , najskôr raz za mesiac , potom raz za týždeň , teraz 3 krát za deň , z obyčajných listov bol neskôr Jack Herrer a ktovie ešte aké sračky ... z 93 kg chlapa je teraz 68 kg nič

ano, ved presne to chcem povedat, je uplne najhorsie uz ked valis kazdy den, inak vsetci takyto co poznam boli schopny ukoncit zatial len zakladnu skolu
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

schw33k napísal:bože aspoň netrep , mám kamaráta čo je z neho troska práve vďaka vašej neškodnej tráve , najskôr raz za mesiac , potom raz za týždeň , teraz 3 krát za deň , z obyčajných listov bol neskôr Jack Herrer a ktovie ešte aké sračky ... z 93 kg chlapa je teraz 68 kg nič

JA NETREPEM!!!!
HOOVORIM Z VLASNEJ SKUSENOSTI JE VELA ODLISNYCH LUDI NIEKTO PRESTANE HNED NIEKTO NIE....NIEKTO SA NATO NAMOTA ZE MUSI MAT KAZDY DEN.....
a jak si spomenul ganja nici mozog aj snej odumieraju bunky ale pri kazdodenom fajceniii....ked si das raz za tyzden neni to na skodu
neboj sa aj ja poznam dost ludi co musia mat kazdy dee ganju nechapem tich ludi trosky.,,, hovorim to zalezi len na clovekovi,,,niekto si da ganju a pomali sa predstahovava na tvrdsie drogy ako je PIKO fuuuuuj.
ZALEZI LEN NA CLOVEKOVI AKU MA POVAHU A AKO SA KTOMU POSTAVI!!!
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Lol Toto je pekná blbost hulim kazdý den ked sa podari aj viac krat než 4, hulim asi rok takymto štýlom , mám 87 kg ,chodim do posilky , plávat , behat nemam ziadne problemy mam vacsiu chut do jedla ako predtym ked som nehulil tak henten tvoj kamarat asi medzitym si strilal pervitin a zabudol vam to oznamit !!
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Digital napísal:Lol Toto je pekná blbost hulim kazdý den ked sa podari aj viac krat než 4, hulim asi rok takymto štýlom , mám 87 kg ,chodim do posilky , plávat , behat nemam ziadne problemy mam vacsiu chut do jedla ako predtym ked som nehulil tak henten tvoj kamarat asi medzitym si strilal pervitin a zabudol vam to oznamit !!
rob to niekolko rokov a potom napis
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

peterkozel napísal:rob to niekolko rokov a potom napis
Ked som zacal hulit vazil som 70 Kg :) Poznam ludi co hulia a su architekti a herci a pod... A robia to uz dobrých 5 rokov a volaktorý aj ovela viac !
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Digital napísal:Ked som zacal hulit vazil som 70 Kg :) Poznam ludi co hulia a su architekti a herci a pod... A robia to uz dobrých 5 rokov a volaktorý aj ovela viac !
ty ale nechapes ci tym myslim, kazdodenne hulenie je zybyjak a dostane sa to k tomu ze cloveku uz nestaci prask ale je zvedavy a skusi nieco ine,ja som tiez hulil veela rokov a presne takto to skoncilo a koncia tak aj vsetci ludia v okoli, z travi na ecko a piko + trip kodein meskalin...a si na ceste do sraciek
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

peterkozel napísal:ty ale nechapes ci tym myslim, kazdodenne hulenie je zybyjak a dostane sa to k tomu ze cloveku uz nestaci prask ale je zvedavy a skusi nieco ine,ja som tiez hulil veela rokov a presne takto to skoncilo a koncia tak aj vsetci ludia v okoli, z travi na ecko a piko + trip kodein meskalin...a si na ceste do sraciek
To neni moj pripad vsetko som skusil co si vypisal len raz a vobec ma to nechytilo :) Kazdy den mi pred ocami behá pervitín dokonca aj heroín ... a mam vlastny rozum viem co to sposobuje skusal som to , nechcem to dakujem ostanem radsej pri Tetrahydrocannabinol-e :)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Digital napísal:To neni moj pripad vsetko som skusil co si vypisal len raz a vobec ma to nechytilo :) Kazdy den mi pred ocami behá pervitín dokonca aj heroín ... a mam vlastny rozum viem co to sposobuje skusal som to , nechcem to dakujem ostanem radsej pri Tetrahydrocannabinol-e :)
rob si co chces ja som s hulenim skoncoval a som rad.
dobre mas rad thc, ale skus mi vysvetlit ze preco hulis a preco je to take dobre?sa nevies zabavit bez prasku?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Digital napísal:To neni moj pripad vsetko som skusil co si vypisal len raz a vobec ma to nechytilo :) Kazdy den mi pred ocami behá pervitín dokonca aj heroín ... a mam vlastny rozum viem co to sposobuje skusal som to , nechcem to dakujem ostanem radsej pri Tetrahydrocannabinol-e :)
asi tak, keď som na párty tak tam si asi vieš predstaviť ako to tam vyzerá (ak nie taxa spýtaj kamarátov, nie mamky alebo učiteľa čo ti pustí dokument pre deti a mládeš o jednej troske) a nič, väčšina ľudí ako digital napr. má zdravú vôľu, tiež som čo to poskúšal a odolal som, len z malého percenta ľudí sa stanú trosky ako píšeš ty, ale to je ich problém...
warnet
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa warnet »

bueeeeeeeeee je to humuuuuuuuuuuuuus kto to skusil alebo berie tak do plynu s nim
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

krupica_dnb napísal:asi tak, keď som na párty tak tam si asi vieš predstaviť ako to tam vyzerá (ak nie taxa spýtaj kamarátov, nie mamky alebo učiteľa čo ti pustí dokument pre deti a mládeš o jednej troske) a nič, väčšina ľudí ako digital napr. má zdravú vôľu, tiež som čo to poskúšal a odolal som, len z malého percenta ľudí sa stanú trosky ako píšeš ty, ale to je ich problém...
niekedy mam pocit ze si pisem s madarmi, poriadne si to tu precitaj, ja nic nemam proti prilezitostnemu testovaniu...ak si to clovek ustrazi ale hulit kazdy den a niekolko rokov je hovadina,ti to vygumuje hlavicku
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

warnet napísal:bueeeeeeeeee je to humuuuuuuuuuuuuus kto to skusil alebo berie tak do plynu s nim
hmm, ty si asi riadne pako.
Co sa tyka travy, niesposobuje ziadne chudnute, ozaj to je efekt inych, tvrdych latok. Ja som spadol zo 76 na 58 ale teraz mam peknych 80, no uz si pridem ze som snad aj tucny :)
Napísať odpoveď