tak tak, keď si przrieš nejaké celé témy kde sa horlivo diskutuje a pozrieš kto ako súhlasí s niekoho názormi, to sa odzrkadlí na karme... väčšinou sa nájde nejaký borec, ktorý to má v červenom...
akoze to ked si nieco myslim tak to radsej nepoviem aby som neprisiel o karmu?to urcite nie.ja mam za taketo veci pravidelne - zase treba povedat ze aj + skratka neviem neviem ci je to dobra vec,kedze niektori ludia sa boja povedat co chcu aby neprisli o nu
safan napísal:akoze to ked si nieco myslim tak to radsej nepoviem aby som neprisiel o karmu?to urcite nie.ja mam za taketo veci pravidelne - zase treba povedat ze aj + skratka neviem neviem ci je to dobra vec,kedze niektori ludia sa boja povedat co chcu aby neprisli o nu
Karma, podla mna, svedci o tom aku hodnotu maju prispevky uzivatela, ci niekomu pomozu, ci sa pacia a ci sa z nich da aj nieco pouzit. V inych pripadoch mozeme karmu stratit/ziskat ked sa s niekoho nazorom nezhodneme/zhodneme
Karma podľa mňa svedčí o rešpekte k danému užívateľovi. Keď vidím vysokú karmu, je mi jasné, že to už nie je žiadny začiatočník, je obľúbený, dáva kvalitné príspevky etc. Takže karma je pre mňa určite dosť dôležitá.
den333 napísal:ja si myslim ze na karme sa odzkadluju nazory uzivatelov...
skor by som povedal, ze hodnotu nazorov uzivatela
ak ma niekto iny nazor ako ja tak mu nedam K-
ale ak niekto trepe take hluposti tak mu tu K- kludne dam
Cenayus karma svedci hlavne o tom na akej urovni su prispevky daneho cloveka.
A nesuhlasim s tym ze ked niekto nema rovnaky nazor ako ja tak mu dam - karmu. To urcite nie ved kolko ludi tolko chuti.
sundevil napísal:skor by som povedal, ze hodnotu nazorov uzivatela
ak ma niekto iny nazor ako ja tak mu nedam K-
ale ak niekto trepe take hluposti tak mu tu K- kludne dam
hej vystihol si to lepsie jak ja...lebo ked ma niekto iny nazor jak aj nedam mu karmu -