logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to včerajšie logo máš tu
Prílohy
logo_halloween.gif
(49.38 KiB) 1140 stiahnutí
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:aasmile1: A ze lama dizajner :roll:. Ale sak chvala by smrdela. Pekne mikulasske logo :aasmile29: :smt049
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

r4wMUnt34q napísal::aasmile1: A ze lama dizajner :roll:. Ale sak chvala by smrdela. Pekne mikulasske logo :aasmile29: :smt049
moja rec :mafia:
Za to by si uplink zasluzil velky mikulassky balicek :flower:
Obrázok
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

krasa :smt023
Uplink: to logo nema vazne chybu
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Uplink : Mam na teba otázočku. :D Ako sa volá to písmo, čo je napísane : "DISKUSNÉ FÓRUM" . :)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak vam teda vsetkym zelam merry christmas :)
a logo nie sice nie je zle ale to predtim sa mi pacilo viac :?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Explo!D napísal:no tak vam teda vsetkym zelam merry christmas :)
a logo nie sice nie je zle ale to predtim sa mi pacilo viac :?
Hej, keby sa aspon ta sviecka hybe, alebo sem tam padne hviezda alebo tak. Inac pekne, ale suhlasim s exploidom...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pisem citam listujem, zrazu hodim refresh a padam zo stolicky! brutalne logo sa mi zjavilo! SILVESTER JE TUUUUUU! krasne logo. gratulujem komu? zeby zasa uplinkovi? :aasmile1:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Kibo napísal:pisem citam listujem, zrazu hodim refresh a padam zo stolicky! brutalne logo sa mi zjavilo! SILVESTER JE TUUUUUU! krasne logo. gratulujem komu? zeby zasa uplinkovi? :aasmile1:
jj moj pripad.uzasne je to logo.k+ na sto pro
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink ma zase raz prekvapil
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

sa mi len zda alebo sa naozaj zmenila horna cast fora?? ak sa mi to nezda a je to nova zmena je to velmi pekne . {a ked nie tak sorry za moju nevsimavost }ten sneh aspon na fore je ked uz vonka nie :)

//uplink: ano zmenila...;)...som rad ze sa paci :)
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

hmm

Príspevok od používateľa cor72z »

No tak som sa nudil a urobil som taku pracicku . Viem ze to neje uplinkova praca ale davam tu namet kedze je tu karnevalove obdobie tak som spravil taketo logo . 8) Mozem popripade nieco zmenit
Prílohy
HOJKO LOGO.jpg
HOJKO LOGO.jpg (12.63 KiB) 2082 zobrazení
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: hmm

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

cor72z napísal:No tak som sa nudil a urobil som taku pracicku . Viem ze to neje uplinkova praca ale davam tu namet kedze je tu karnevalove obdobie tak som spravil taketo logo . 8) Mozem popripade nieco zmenit
Co tak zmenit posobisko? To sa necitis trapne, nieco taketo vobec navrhnut za logo hojko.com?
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

t0m4s3 napísal:Co tak zmenit posobisko? To sa necitis trapne, nieco taketo vobec navrhnut za logo hojko.com?
Asi si nepochopil podstatu toho naco som to tu dal . to je len navrh na logo nie logo samotne Navrh nato aby uplink nieco take urobil samozrejme 10000 lepsie .
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

cor72z napísal:No tak som sa nudil a urobil som taku pracicku . Viem ze to neje uplinkova praca ale davam tu namet kedze je tu karnevalove obdobie tak som spravil taketo logo . 8) Mozem popripade nieco zmenit
chalaaaan LOL taketo nieco spravi moj 14 rocny brat za 15 min, ver tomu ze uplink spravi, take ktore bude mat s tym spolocne jedine napis - hojko.com :wink: v tom mas ako pravdu :lol:
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

mystique napísal:chalaaaan LOL taketo nieco spravi moj 14 rocny brat za 15 min, ver tomu ze uplink spravi, take ktore bude mat s tym spolocne jedine napis - hojko.com :wink: v tom mas ako pravdu :lol:
myslis ze ja som to robil dlhsie jak 10 minut . dobre dobre uz nic viac k tejto teme . bodka
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

cor72z napísal:myslis ze ja som to robil dlhsie jak 10 minut . dobre dobre uz nic viac k tejto teme . bodka
mozno tam niekde bude chyba. Na vacsine hojko log robim radovo niekolko hodin, bez problemov aj 4+ in a row...

Ono robim to logo az do vtedy kym: a) hojko neprestane mat pripomienky typu zmen toto, je to moc male, moc velke, nevidno napis b) sam som s tym neni spokojny aspon do tej miery, aby som to mohol vypustit :).

Skus tomu venovat viacej casu, a pustit to az ked s tym budes naozaj spokojny, resp. si spokojny so svojimi doterajsimi vytvormi?... :?

Tak Ti poviem, ja moje prace stale vidim ako dost silny podpriemer, ked si pozriem firmy vo svete co robia loga...

Neber moj reply v zlom, len ako rada...
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

uplink napísal:
Tak Ti poviem, ja moje prace stale vidim ako dost silny podpriemer, ked si pozriem firmy vo svete co robia loga...

Neber moj reply v zlom, len ako rada...
ja tvoje reply nidy neberem v zlom lebo ty si supa clovek aj ked ta nepoznam. lebo kedy si pozeram tvoje hodnotenia a rady voci ostatnym tak to je uplne ine !!!
a jake loga napr . pozeras posli mi stranku na to ze sa mrknem ok ???
Keby som mal karmu na rozdavanie ta ti dam 30 percent z mojej ale vidis jak som na tom biedne :cry: no co uz .
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

cor72z napísal:ja tvoje reply nidy neberem v zlom lebo ty si supa clovek aj ked ta nepoznam. lebo kedy si pozeram tvoje hodnotenia a rady voci ostatnym tak to je uplne ine !!!
a jake loga napr . pozeras posli mi stranku na to ze sa mrknem ok ???
Keby som mal karmu na rozdavanie ta ti dam 30 percent z mojej ale vidis jak som na tom biedne :cry: no co uz .
heh mile od Teba :)

http://www.logoworks.com/Logo-design-recent-logos.html

pozri daco tu, a tu

http://www.templatemonster.com/category ... &x=26&y=13

a skus zo zaciatku len napodobnit co spravili ini a potom neskor do toho vloz vlastne napady [teda najskor sa uc techniku, aby si vedel spravit takmer cokolvek na co sa pozries, lebo ked je daco co si nevies teoreticky predstavit, tak potom ani Tvoje vlastne napady nemozes dostat z hlavy do fotosopu/ineho grafickeho editoru]. Zvladni zaklady photoshopu a pojde Ti to hravo, porob par "plagiatov" [nikdy ich neprezentuj ako svoje, autorov to velmi rozhneva a mozu byt z toho riadne problemy] a potom sa pust dovlastnych napadov. Si vsimni ze velki makaci co sa tyka grafiky barskedy spravia logo napr gamecubu, alebo sony psp,ps3 len tak pre zabavu, napr moj oblubenec craig [www.solardreamstudios.com] spravil tutorial na vyrobu ovladaca na nintendo wii vo fireworks, prakticky ten tutorial nema ziadny vyznam, ale ukazal ze vie spravit co vidi v reale, alebo vo svojej hlave ;)
cor72z
Medium Expert
Medium Expert

hmm

uplink napísal: .....

Akoze tie loga na tej jednej stranke na titulnej stranke maju byt pekne ?????, tie co tam je napisane vista a podobne ???
A diky za podporu !!! iny by tu po mne drbali ze mam stym skoncit mam prejst na daco ine a tak .... aleta druha stranka je uz vymakana . a mozes mi dat konkretny odkaz kde mozem stiahnut font toho pisma co tak casto pouzivas micro ci mini neviem ako to je ???
Napísať odpoveď