logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
r4wMUnt34q
Star
-
Lord PROXI
King
-
r4wMUnt34q
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
hmm
No tak som sa nudil a urobil som taku pracicku . Viem ze to neje uplinkova praca ale davam tu namet kedze je tu karnevalove obdobie tak som spravil taketo logo .
Mozem popripade nieco zmenit
- Prílohy
-
- HOJKO LOGO.jpg (12.63 KiB) 2070 zobrazení
-
t0m4s3
Admin
Re: hmm
Co tak zmenit posobisko? To sa necitis trapne, nieco taketo vobec navrhnut za logo hojko.com?cor72z napísal:No tak som sa nudil a urobil som taku pracicku . Viem ze to neje uplinkova praca ale davam tu namet kedze je tu karnevalove obdobie tak som spravil taketo logo .Mozem popripade nieco zmenit
Asi si nepochopil podstatu toho naco som to tu dal . to je len navrh na logo nie logo samotne Navrh nato aby uplink nieco take urobil samozrejme 10000 lepsie .t0m4s3 napísal:Co tak zmenit posobisko? To sa necitis trapne, nieco taketo vobec navrhnut za logo hojko.com?
chalaaaan LOL taketo nieco spravi moj 14 rocny brat za 15 min, ver tomu ze uplink spravi, take ktore bude mat s tym spolocne jedine napis - hojko.comcor72z napísal:No tak som sa nudil a urobil som taku pracicku . Viem ze to neje uplinkova praca ale davam tu namet kedze je tu karnevalove obdobie tak som spravil taketo logo .Mozem popripade nieco zmenit
myslis ze ja som to robil dlhsie jak 10 minut . dobre dobre uz nic viac k tejto teme . bodkamystique napísal:chalaaaan LOL taketo nieco spravi moj 14 rocny brat za 15 min, ver tomu ze uplink spravi, take ktore bude mat s tym spolocne jedine napis - hojko.comv tom mas ako pravdu
-
uplink
VIP
mozno tam niekde bude chyba. Na vacsine hojko log robim radovo niekolko hodin, bez problemov aj 4+ in a row...cor72z napísal:myslis ze ja som to robil dlhsie jak 10 minut . dobre dobre uz nic viac k tejto teme . bodka
Ono robim to logo az do vtedy kym: a) hojko neprestane mat pripomienky typu zmen toto, je to moc male, moc velke, nevidno napis b) sam som s tym neni spokojny aspon do tej miery, aby som to mohol vypustit
Skus tomu venovat viacej casu, a pustit to az ked s tym budes naozaj spokojny, resp. si spokojny so svojimi doterajsimi vytvormi?...
Tak Ti poviem, ja moje prace stale vidim ako dost silny podpriemer, ked si pozriem firmy vo svete co robia loga...
Neber moj reply v zlom, len ako rada...
ja tvoje reply nidy neberem v zlom lebo ty si supa clovek aj ked ta nepoznam. lebo kedy si pozeram tvoje hodnotenia a rady voci ostatnym tak to je uplne ine !!!uplink napísal:
Tak Ti poviem, ja moje prace stale vidim ako dost silny podpriemer, ked si pozriem firmy vo svete co robia loga...
Neber moj reply v zlom, len ako rada...
a jake loga napr . pozeras posli mi stranku na to ze sa mrknem ok ???
Keby som mal karmu na rozdavanie ta ti dam 30 percent z mojej ale vidis jak som na tom biedne
-
uplink
VIP
heh mile od Tebacor72z napísal:ja tvoje reply nidy neberem v zlom lebo ty si supa clovek aj ked ta nepoznam. lebo kedy si pozeram tvoje hodnotenia a rady voci ostatnym tak to je uplne ine !!!
a jake loga napr . pozeras posli mi stranku na to ze sa mrknem ok ???
Keby som mal karmu na rozdavanie ta ti dam 30 percent z mojej ale vidis jak som na tom biedneno co uz .
http://www.logoworks.com/Logo-design-recent-logos.html
pozri daco tu, a tu
http://www.templatemonster.com/category ... &x=26&y=13
a skus zo zaciatku len napodobnit co spravili ini a potom neskor do toho vloz vlastne napady [teda najskor sa uc techniku, aby si vedel spravit takmer cokolvek na co sa pozries, lebo ked je daco co si nevies teoreticky predstavit, tak potom ani Tvoje vlastne napady nemozes dostat z hlavy do fotosopu/ineho grafickeho editoru]. Zvladni zaklady photoshopu a pojde Ti to hravo, porob par "plagiatov" [nikdy ich neprezentuj ako svoje, autorov to velmi rozhneva a mozu byt z toho riadne problemy] a potom sa pust dovlastnych napadov. Si vsimni ze velki makaci co sa tyka grafiky barskedy spravia logo napr gamecubu, alebo sony psp,ps3 len tak pre zabavu, napr moj oblubenec craig [www.solardreamstudios.com] spravil tutorial na vyrobu ovladaca na nintendo wii vo fireworks, prakticky ten tutorial nema ziadny vyznam, ale ukazal ze vie spravit co vidi v reale, alebo vo svojej hlave
hmm
uplink napísal: .....
Akoze tie loga na tej jednej stranke na titulnej stranke maju byt pekne ?????, tie co tam je napisane vista a podobne ???
A diky za podporu !!! iny by tu po mne drbali ze mam stym skoncit mam prejst na daco ine a tak .... aleta druha stranka je uz vymakana . a mozes mi dat konkretny odkaz kde mozem stiahnut font toho pisma co tak casto pouzivas micro ci mini neviem ako to je ???