Čo chcete robiť v budúcnosti??
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nic take neexistuje, na to prides casom sam. Ja som spoznal moju buducnost az v tomto semestri. ak sa nevies rozhodnut, chod na gympel, ziskas cas aj rozhladdawo napísal:Ludia nieje na nete nieco co by mi poradilo ktorym smerom sa mam uberat... chcem nieco co by ma bavilo, na co mam predpoklady, a ovsem aby ma to uzivilo(miliardar byt nemusim)
ja som zatial na nic neprisiel a mam uz 15
som v sexte a za tu ancu neviem kam na Vysku... aj by som vedel ale v predmetoch ktore na to potrebujem niesom najlepsi (len daky nadpriemer)Holubar napísal:nic take neexistuje, na to prides casom sam. Ja som spoznal moju buducnost az v tomto semestri. ak sa nevies rozhodnut, chod na gympel, ziskas cas aj rozhlad
no nejak sa nepretrham, no v hlave nemam nasrate.... problem moze byt aj v tom ze som od spoluziakov o rok mladsi.... maturovat budem v sedemnastich, lebo som isiel v piatich do prvej a na osemrocnom 9. trieda vypadava, taze vsetko mi ide dako rychloHolubar napísal:A je to tym, ze na to nemas, alebo ze sa ti nechce?Ked to druhe, tak to poznam, tym sa netrap
-
pinacolada
Guru wannabe
MAM TEN ISTY PROBLEM !!! mam tiez 15,tiez sexta.o rok si mam vybrat predmety na zuzene studium tj si vyberem 4 predmety a budem sa ucit iba tie a marutovat budem v 17.s predmetmi co oblubujem daleko nezajdem tj dejepis,literatura,NOS..mozem byt akurat tak ucitel,alebo historik abo co a bohaty veru nebudem.rodicia ma tlacia na do ekonomie ale matematiku nenavidim.co mam robit?dawo napísal:no nejak sa nepretrham, no v hlave nemam nasrate.... problem moze byt aj v tom ze som od spoluziakov o rok mladsi.... maturovat budem v sedemnastich, lebo som isiel v piatich do prvej a na osemrocnom 9. trieda vypadava, taze vsetko mi ide dako rychlo
NOo ty mas aspon ten dejepis... mozes skusit pravo.... mna sor bavi Chemia a biologia... znie to divne ale keby ze mame tu ucitalku co ma uci Bio a CH na kazdom predmete tak mozem ist kam len chcem... Matika? Zdochnem z prvych 10min. vykladu... dalej uz fyzicky aj psychicky nevladzem.. profaka mame od primy taze mi aj zaklady seriozne chybaju... este GEO je v poho ale s tym daleko nezajdem. a dejepis... snad motyka vystrelipinacolada napísal:MAM TEN ISTY PROBLEM !!! mam tiez 15,tiez sexta.o rok si mam vybrat predmety na zuzene studium tj si vyberem 4 predmety a budem sa ucit iba tie a marutovat budem v 17.s predmetmi co oblubujem daleko nezajdem tj dejepis,literatura,NOS..mozem byt akurat tak ucitel,alebo historik abo co a bohaty veru nebudem.rodicia ma tlacia na do ekonomie ale matematiku nenavidim.co mam robit?
keby niekto vedel mi poradit ochotne to uvitam...
-
Holubar
Darca
dawo: ak sa zaujimas o chemiu a biologiu, skus si pozriet studijne programy na FCHPT STU BA, je tam novy system so specializaciami od prveho rocnika, myslim, ze by si si tam vedel vybrat. Matiku a fyziku u nas ucia dost kvalitne, takze tych by som sa nebal. Bude sice treba zamakat, ale je to iste dobra volba pre buducnost
no niezeby ti kktny mal raditpinacolada napísal:MAM TEN ISTY PROBLEM !!! mam tiez 15,tiez sexta.o rok si mam vybrat predmety na zuzene studium tj si vyberem 4 predmety a budem sa ucit iba tie a marutovat budem v 17.s predmetmi co oblubujem daleko nezajdem tj dejepis,literatura,NOS..mozem byt akurat tak ucitel,alebo historik abo co a bohaty veru nebudem.rodicia ma tlacia na do ekonomie ale matematiku nenavidim.co mam robit?
diky za ochotu ale 1.v nejde im stranka a 2. sry, diky za ochotu ale nieco ohladom potravin ma nejak nelakaHolubar napísal:dawo: ak sa zaujimas o chemiu a biologiu, skus si pozriet studijne programy na FCHPT STU BA, je tam novy system so specializaciami od prveho rocnika, myslim, ze by si si tam vedel vybrat. Matiku a fyziku u nas ucia dost kvalitne, takze tych by som sa nebal. Bude sice treba zamakat, ale je to iste dobra volba pre buducnost
-
pinacolada
Guru wannabe
musis nadrtit fyzu a mozes skusit medinu nodawo napísal:NOo ty mas aspon ten dejepis... mozes skusit pravo.... mna sor bavi Chemia a biologia... znie to divne ale keby ze mame tu ucitalku co ma uci Bio a CH na kazdom predmete tak mozem ist kam len chcem... Matika? Zdochnem z prvych 10min. vykladu... dalej uz fyzicky aj psychicky nevladzem.. profaka mame od primy taze mi aj zaklady seriozne chybaju... este GEO je v poho ale s tym daleko nezajdem. a dejepis... snad motyka vystreli![]()
keby niekto vedel mi poradit ochotne to uvitam...
-
pinacolada
Guru wannabe
no segra sla na medinu a na kazdej skole pisala tri testy-chemia,biola,fyzika/matika...boli to rovnocenne testy takze sa neda povedat zeby sa na to iba priliehalo.takze mas na vyber este ze radsej budes pisat matikudawo napísal:na fyzu sa vraj len prihliada... ked nemas velke tromfy tak sa len moze zist.. vraj ne?
btw ja by som na medinu nikdy nesiel.vidim na svojej sestre.isla tam lebo chcel a bavi ju to ale dost casto ma depky a tak lebo ma casi iba na ucenie a nic ine.neda sa povedaz zeby bola sprosta a preto sa stale uci,ale su to fakticky tazke skoly.pravo je podobne taze preto sa ho snazim zatial vylucovat