Čo chcete robiť v budúcnosti??

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Historik , zamerany na historiu USA
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Urcite by som chcel mat nieco s hernym priemyslom, s kompami... zaoberat sa modernou technologiou... :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

dawo napísal:Ludia nieje na nete nieco co by mi poradilo ktorym smerom sa mam uberat... chcem nieco co by ma bavilo, na co mam predpoklady, a ovsem aby ma to uzivilo(miliardar byt nemusim)
ja som zatial na nic neprisiel a mam uz 15 :cry:
nic take neexistuje, na to prides casom sam. Ja som spoznal moju buducnost az v tomto semestri. ak sa nevies rozhodnut, chod na gympel, ziskas cas aj rozhlad
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Holubar napísal:nic take neexistuje, na to prides casom sam. Ja som spoznal moju buducnost az v tomto semestri. ak sa nevies rozhodnut, chod na gympel, ziskas cas aj rozhlad
som v sexte a za tu ancu neviem kam na Vysku... aj by som vedel ale v predmetoch ktore na to potrebujem niesom najlepsi (len daky nadpriemer)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A je to tym, ze na to nemas, alebo ze sa ti nechce?Ked to druhe, tak to poznam, tym sa netrap :D
SRneC
Addict
Addict

Holubar napísal:A je to tym, ze na to nemas, alebo ze sa ti nechce?Ked to druhe, tak to poznam, tym sa netrap :D
no nejak sa nepretrham, no v hlave nemam nasrate.... problem moze byt aj v tom ze som od spoluziakov o rok mladsi.... maturovat budem v sedemnastich, lebo som isiel v piatich do prvej a na osemrocnom 9. trieda vypadava, taze vsetko mi ide dako rychlo 8)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

do grafiky nieco.zalozit zivnost a tak...propagacia a reklama
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dawo napísal:no nejak sa nepretrham, no v hlave nemam nasrate.... problem moze byt aj v tom ze som od spoluziakov o rok mladsi.... maturovat budem v sedemnastich, lebo som isiel v piatich do prvej a na osemrocnom 9. trieda vypadava, taze vsetko mi ide dako rychlo 8)
MAM TEN ISTY PROBLEM !!! mam tiez 15,tiez sexta.o rok si mam vybrat predmety na zuzene studium tj si vyberem 4 predmety a budem sa ucit iba tie a marutovat budem v 17.s predmetmi co oblubujem daleko nezajdem tj dejepis,literatura,NOS..mozem byt akurat tak ucitel,alebo historik abo co a bohaty veru nebudem.rodicia ma tlacia na do ekonomie ale matematiku nenavidim.co mam robit?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja by som chcel byť Civilný dopravný pilot....
SRneC
Addict
Addict

pinacolada napísal:MAM TEN ISTY PROBLEM !!! mam tiez 15,tiez sexta.o rok si mam vybrat predmety na zuzene studium tj si vyberem 4 predmety a budem sa ucit iba tie a marutovat budem v 17.s predmetmi co oblubujem daleko nezajdem tj dejepis,literatura,NOS..mozem byt akurat tak ucitel,alebo historik abo co a bohaty veru nebudem.rodicia ma tlacia na do ekonomie ale matematiku nenavidim.co mam robit?
NOo ty mas aspon ten dejepis... mozes skusit pravo.... mna sor bavi Chemia a biologia... znie to divne ale keby ze mame tu ucitalku co ma uci Bio a CH na kazdom predmete tak mozem ist kam len chcem... Matika? Zdochnem z prvych 10min. vykladu... dalej uz fyzicky aj psychicky nevladzem.. profaka mame od primy taze mi aj zaklady seriozne chybaju... este GEO je v poho ale s tym daleko nezajdem. a dejepis... snad motyka vystreli :)
keby niekto vedel mi poradit ochotne to uvitam... :(
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dawo: ak sa zaujimas o chemiu a biologiu, skus si pozriet studijne programy na FCHPT STU BA, je tam novy system so specializaciami od prveho rocnika, myslim, ze by si si tam vedel vybrat. Matiku a fyziku u nas ucia dost kvalitne, takze tych by som sa nebal. Bude sice treba zamakat, ale je to iste dobra volba pre buducnost
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pinacolada napísal:MAM TEN ISTY PROBLEM !!! mam tiez 15,tiez sexta.o rok si mam vybrat predmety na zuzene studium tj si vyberem 4 predmety a budem sa ucit iba tie a marutovat budem v 17.s predmetmi co oblubujem daleko nezajdem tj dejepis,literatura,NOS..mozem byt akurat tak ucitel,alebo historik abo co a bohaty veru nebudem.rodicia ma tlacia na do ekonomie ale matematiku nenavidim.co mam robit?
no niezeby ti kktny mal radit :? ale rob to co chces a nie to co ti vynesie peniaze.tie ta nespravia tak stastnym
SRneC
Addict
Addict

Holubar napísal:dawo: ak sa zaujimas o chemiu a biologiu, skus si pozriet studijne programy na FCHPT STU BA, je tam novy system so specializaciami od prveho rocnika, myslim, ze by si si tam vedel vybrat. Matiku a fyziku u nas ucia dost kvalitne, takze tych by som sa nebal. Bude sice treba zamakat, ale je to iste dobra volba pre buducnost
diky za ochotu ale 1.v nejde im stranka a 2. sry, diky za ochotu ale nieco ohladom potravin ma nejak nelaka :(
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja asi maneger alebo mat pizzeriu :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Zubar :)
SRneC
Addict
Addict

P3Bo napísal:Zubar :)
presne... taky co dava strojseky.... 10min a zapotis: "1200,- poprosim." :D :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:NOo ty mas aspon ten dejepis... mozes skusit pravo.... mna sor bavi Chemia a biologia... znie to divne ale keby ze mame tu ucitalku co ma uci Bio a CH na kazdom predmete tak mozem ist kam len chcem... Matika? Zdochnem z prvych 10min. vykladu... dalej uz fyzicky aj psychicky nevladzem.. profaka mame od primy taze mi aj zaklady seriozne chybaju... este GEO je v poho ale s tym daleko nezajdem. a dejepis... snad motyka vystreli :)
keby niekto vedel mi poradit ochotne to uvitam... :(
musis nadrtit fyzu a mozes skusit medinu no
SRneC
Addict
Addict

pinacolada napísal:musis nadrtit fyzu a mozes skusit medinu no
na fyzu sa vraj len prihliada... ked nemas velke tromfy tak sa len moze zist.. vraj ne? :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:na fyzu sa vraj len prihliada... ked nemas velke tromfy tak sa len moze zist.. vraj ne? :)
no segra sla na medinu a na kazdej skole pisala tri testy-chemia,biola,fyzika/matika...boli to rovnocenne testy takze sa neda povedat zeby sa na to iba priliehalo.takze mas na vyber este ze radsej budes pisat matiku :roll: alebo pojdes na nejaku prirodovececku fakultu kde ta zoberu aj bez primaciek a bude z teba ucitel chemie alebo bioly.no ale takak kariera..nechcel by som

btw ja by som na medinu nikdy nesiel.vidim na svojej sestre.isla tam lebo chcel a bavi ju to ale dost casto ma depky a tak lebo ma casi iba na ucenie a nic ine.neda sa povedaz zeby bola sprosta a preto sa stale uci,ale su to fakticky tazke skoly.pravo je podobne taze preto sa ho snazim zatial vylucovat
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

a co tak sa zamysliet aj nad tym, ze "lahke skoly" asi neprodukuju takych odbornikov, ako "tazke skoly", preco volit cestu najmensieho odporu, ked chcem v zivote nieco dosiahnut?To si trosku protireci, nie?
Napísať odpoveď