Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
akoze podla mna je stone-castle shit... ked uz tak tak len www.unnamed-wow.com alebo www.mystiq.czkukiak napísal:AK free na tak Stone Castke.. http://stonecastle.extel.sk
A ze nemas ucet v banke nevadi...su aj tie game karty, ale ked pises ze nechces hrat na ofiku, ale na free, hm nechapem preco mas origos wow, ale nevadi, aj taki su ludia.
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie. Ten server ani nepoznam. To som potom nebol ja, ale uplne niekto iny. V skutocnosti Aribeth je Paladin, je jedna z hlavnych postav v prvych dvoch aktoch v Neverwinter Nights (moja oblubena RPG).
Ako som tak mrkol na ten server, tak je tam celkom dost ludi. Mozno sa regnem, no zatial sa mi paci na sapphiresbar.
Ako som tak mrkol na ten server, tak je tam celkom dost ludi. Mozno sa regnem, no zatial sa mi paci na sapphiresbar.
-
Mrk
Professional
hehe kebyze to je kilo mesacne tak som stastny ja si prave platim kol 2000 na 4 mesace..tak niakSpermoS napísal:presne vedel som ze T4 a T5 na WOW ece nesu...az na TBC bududiky kamo...a co sa taky ofik alebo free tak je to velky rozdiel na free vela veci nefunguje
aj ked poznam serveri co fakt stoja zato...ale radsej ten OFIK ale zasa komu sa chce zato platit ?? 100 sk na mesiac ci jak...
pre ERU: ty ucet nepotrebujes ja ucet nemam kupujem si game time kupony http://brloh.sk/pchra.php?id_hry=5521 ...k tomu ze budes mat 16
-
Eru
Light Professional
no ty si king
. ale je tu dalsi problem. skusal som sa len pre haluz regnut ale to moje cislo co mam na knizke nefunguje. nefim co je s tym. to s tou kartou vyskusam (ak pojde cislo) ale az tak o pol roka ked budem mat novy net lebo teraz to nema zmysel. zbytocne by som platil ani by som sa nezabavil.
-
kukiak
Addict
Ja som na Stone Castli, GM (sice hram na ofiku, ale zastavim sa) a ver tomu ze lepsi svk/cz server nenajdes...momenatlne je server vytazeny na full a limi nastaveny na 75 ppl..Takisto skvele forum, skveli ludia..AKurat vcera sa pustil na realm2 Mangos, na realme1 ide stale wowemu..vravim vyskusaj a uvidis 
-
Eru
Light Professional
ked je vytazeny na full tak to nie je nic pre mnakukiak napísal:Ja som na Stone Castli, GM (sice hram na ofiku, ale zastavim sa) a ver tomu ze lepsi svk/cz server nenajdes...momenatlne je server vytazeny na full a limi nastaveny na 75 ppl..Takisto skvele forum, skveli ludia..AKurat vcera sa pustil na realm2 Mangos, na realme1 ide stale wowemu..vravim vyskusaj a uvidis
-=wolf=- napísal:akoze podla mna je stone-castle shit... ked uz tak tak len www.unnamed-wow.com alebo www.mystiq.cz
noo nevim jaky je ten www.unnamed-wow.com ale na mystiqu som hraval a teraz sa totalne topi v srackach..
bacil napísal:WoW je hra ktora fakt stoji za to. Neoplati sa ti vsak hrat na neoficalnych serveroch. Maximalne tam najdes 200 ludi. Takze je to ako keby si tam bol sam. Na official serveroch moze byt aj 6000 ludi takze najst niekoho na q a instance nie je problem. Navyse na serveroch Dragonmaw Shadowmoone a Drak´thul je silna cz/sk komunita takze dostat sa do cz/sk guildy nie je problem. ja osobne sa skladam s kamaratom lebo inac to je dost drahe.
skus inac www.worldofwarcraft.sk (main pre cz/sk)
www.wow-europe.com (official)
www.thottbot.com (ak chces o questoch itemoch a pod)
www.allakhazam.com (prepni sa na WoW iste ako predosle)
www.wowguru.com (to iste)
Ty si to platíš?????prekristapána.....prečo to nehraješ na cracknutom serveri??
-
Mrk
Professional
hehe plati si to lebo to je dobra hra a neolutuje ten cash do toho vrazeny ja si to tiez platim a no problem...mno cracknuty srv?? ten je totalne k hovnu samy bug bug a bug...lagy atd....a povedal by som ze nikoho nezabije tych 5 kil mesacne si odpusti ist raz v piatok niekam do mesta do baru atd a hned je na to cashGothic3 napísal:Ty si to platíš?????prekristapána.....prečo to nehraješ na cracknutom serveri??
Pre ludi ktory este nenasli ten svoj dobry server odporucam www.azgard.sk tam mate info
Bo na cracknutom serveri si v zivote plnohodnotne nezahras... je to jediny a najzavaznejsi dovod...este nebola urobena taka emulacia v ktorej by vsetko fungovalo na 100% co sice nefunguje ani na ofikoch ale je tam aspon server service kvalifikovani gm a admins...hawk dohovril somGothic3 napísal:Ty si to platíš?????prekristapána.....prečo to nehraješ na cracknutom serveri??
-
WoW
Light Expert
je to pravda na ofiku je to vsetko ine a ked ides z free tak to mas strasne tazkeKeso napísal:Bo na cracknutom serveri si v zivote plnohodnotne nezahras... je to jediny a najzavaznejsi dovod...este nebola urobena taka emulacia v ktorej by vsetko fungovalo na 100% co sice nefunguje ani na ofikoch ale je tam aspon server service kvalifikovani gm a admins...hawk dohovril som