Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

aribeth?hmmm je mi to zname,na stonecastle sa hovorilo o aribethovi paladinovi,nie si to ty? :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

kukiak napísal:AK free na tak Stone Castke.. http://stonecastle.extel.sk
A ze nemas ucet v banke nevadi...su aj tie game karty, ale ked pises ze nechces hrat na ofiku, ale na free, hm nechapem preco mas origos wow, ale nevadi, aj taki su ludia :lol: .
akoze podla mna je stone-castle shit... ked uz tak tak len www.unnamed-wow.com alebo www.mystiq.cz
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

uz si tam hral ked na to tak nadavas?podla mna su tam super ludia s ktorymi sa da vzdy dohodnut a dobre zahrat :wink:
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Nie. Ten server ani nepoznam. To som potom nebol ja, ale uplne niekto iny. V skutocnosti Aribeth je Paladin, je jedna z hlavnych postav v prvych dvoch aktoch v Neverwinter Nights (moja oblubena RPG).
Ako som tak mrkol na ten server, tak je tam celkom dost ludi. Mozno sa regnem, no zatial sa mi paci na sapphiresbar.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

SpermoS napísal:presne vedel som ze T4 a T5 na WOW ece nesu...az na TBC budu :wink: diky kamo...a co sa taky ofik alebo free tak je to velky rozdiel na free vela veci nefunguje :( aj ked poznam serveri co fakt stoja zato...ale radsej ten OFIK ale zasa komu sa chce zato platit ?? 100 sk na mesiac ci jak...
hehe kebyze to je kilo mesacne tak som stastny ja si prave platim kol 2000 na 4 mesace..tak niak

pre ERU: ty ucet nepotrebujes ja ucet nemam kupujem si game time kupony http://brloh.sk/pchra.php?id_hry=5521 ...k tomu ze budes mat 16 :D ...ja mam 15 a problemy s platenim nemam :P
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

no ty si king :) . ale je tu dalsi problem. skusal som sa len pre haluz regnut ale to moje cislo co mam na knizke nefunguje. nefim co je s tym. to s tou kartou vyskusam (ak pojde cislo) ale az tak o pol roka ked budem mat novy net lebo teraz to nema zmysel. zbytocne by som platil ani by som sa nezabavil.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja som na Stone Castli, GM (sice hram na ofiku, ale zastavim sa) a ver tomu ze lepsi svk/cz server nenajdes...momenatlne je server vytazeny na full a limi nastaveny na 75 ppl..Takisto skvele forum, skveli ludia..AKurat vcera sa pustil na realm2 Mangos, na realme1 ide stale wowemu..vravim vyskusaj a uvidis ;)
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

teraz sa na ofik rozhodne neoplati ist lebo je to uplne zbytocne ,oplati sa tam ist az ked vyde BC. :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mas na to nejaky dovod? jedine ak chces hrat za nove rasy, inak nic.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

kukiak napísal:Ja som na Stone Castli, GM (sice hram na ofiku, ale zastavim sa) a ver tomu ze lepsi svk/cz server nenajdes...momenatlne je server vytazeny na full a limi nastaveny na 75 ppl..Takisto skvele forum, skveli ludia..AKurat vcera sa pustil na realm2 Mangos, na realme1 ide stale wowemu..vravim vyskusaj a uvidis ;)
ked je vytazeny na full tak to nie je nic pre mna :) urcite ma bude stale disconnect-ovat. hovorim ze mam pomaly net takze naplno si WoW uzijem az v Aprili. rok som hral L2 a musim povedat ze WoW je zabavnejsi :) len na tej grafike mohli popracovat. vyzera to akoby som hral Warcraft 3 len 3D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ziadne disconnecty, akurat pingy v spicke mozu byt aj okolo 1000..ja som hraval WoW na dial upe..nato slaby net moc vplyv nema, maximum co zere wow su 2kB/s up aj down
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

WoW napísal:teraz sa na ofik rozhodne neoplati ist lebo je to uplne zbytocne ,oplati sa tam ist az ked vyde BC. :D
nj po BC sa chystam :)
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomas_pd »

-=wolf=- napísal:akoze podla mna je stone-castle shit... ked uz tak tak len www.unnamed-wow.com alebo www.mystiq.cz

noo nevim jaky je ten www.unnamed-wow.com ale na mystiqu som hraval a teraz sa totalne topi v srackach.. :shock: jemne povedaneee
Gothic3
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gothic3 »

bacil napísal:WoW je hra ktora fakt stoji za to. Neoplati sa ti vsak hrat na neoficalnych serveroch. Maximalne tam najdes 200 ludi. Takze je to ako keby si tam bol sam. Na official serveroch moze byt aj 6000 ludi takze najst niekoho na q a instance nie je problem. Navyse na serveroch Dragonmaw Shadowmoone a Drak´thul je silna cz/sk komunita takze dostat sa do cz/sk guildy nie je problem. ja osobne sa skladam s kamaratom lebo inac to je dost drahe.
skus inac www.worldofwarcraft.sk (main pre cz/sk)
www.wow-europe.com (official)
www.thottbot.com (ak chces o questoch itemoch a pod)
www.allakhazam.com (prepni sa na WoW iste ako predosle)
www.wowguru.com (to iste)

Ty si to platíš?????prekristapána.....prečo to nehraješ na cracknutom serveri?? :?:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Gothic3 napísal:Ty si to platíš?????prekristapána.....prečo to nehraješ na cracknutom serveri?? :?:
hehe plati si to lebo to je dobra hra a neolutuje ten cash do toho vrazeny ja si to tiez platim a no problem...mno cracknuty srv?? ten je totalne k hovnu samy bug bug a bug...lagy atd....a povedal by som ze nikoho nezabije tych 5 kil mesacne si odpusti ist raz v piatok niekam do mesta do baru atd a hned je na to cash :D
davidman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa davidman »

Pre ludi ktory este nenasli ten svoj dobry server odporucam www.azgard.sk tam mate info
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Gothic3 napísal:Ty si to platíš?????prekristapána.....prečo to nehraješ na cracknutom serveri?? :?:
Bo na cracknutom serveri si v zivote plnohodnotne nezahras... je to jediny a najzavaznejsi dovod...este nebola urobena taka emulacia v ktorej by vsetko fungovalo na 100% co sice nefunguje ani na ofikoch ale je tam aspon server service kvalifikovani gm a admins...hawk dohovril som
WoW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WoW »

Keso napísal:Bo na cracknutom serveri si v zivote plnohodnotne nezahras... je to jediny a najzavaznejsi dovod...este nebola urobena taka emulacia v ktorej by vsetko fungovalo na 100% co sice nefunguje ani na ofikoch ale je tam aspon server service kvalifikovani gm a admins...hawk dohovril som
je to pravda na ofiku je to vsetko ine a ked ides z free tak to mas strasne tazke
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

aruN napísal:uz si tam hral ked na to tak nadavas?podla mna su tam super ludia s ktorymi sa da vzdy dohodnut a dobre zahrat :wink:
myslis ze by som to pisal keby som tam nehral...ty si LOLEK :lol:
JeepeRs
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JeepeRs »

Podte skusit new server azgard.sk momentalne tam hra malo ludi ale server len zacina limit je 1000 hracov a vyzera nadejne....
Napísať odpoveď