spy2 napísal:Nechapem vas, vsetci sa tu robite mudry a konzumujete setky blbosti co vam tlacia do hlavy. Loose chance 2nd edition je iba alternativne vysvetlenie co sa vtedy stalo. Niektore fakty mozu byt pravda, alebo nemusia. Niekto tu pisal post o tom ze na tom videozazname z pentagonu nieje vidno ziadne lietadlo, no ale nevies ci si si vsimol ze ta kamera ma dost blbe snimanie, ten obraz bol tak trosku sekany a skus si predstavit ze lietadlo v Xvelkej rychlosti nabura do stavby tak ci to ta kamera moze zachytit.
Kazdopadne si myslim ze pravdu sa bezny ludia ako my nikdy nedozvieme.
áno tak toto som napísal ja. Ukáž mi fotku, na ktorej sú zachytené trosky lietadla v Pentagone?
Ako je možné, že v miestach do ktorých mali naraziť motory lietadla ostali nie len že celé múry, ale dokonca celé okná?
Ako je možné, že priamo v mieste osi nárazu sa našli neporušené kabelové cievky.
Ako je možné, že lampy pouličného osvetlenia skrz ktoré preletelo lietadlo ostali voľne vyvrátené bez akýchkoľvek náznakov nárazu.
Ako je možné, že tie lampy boli od svojich základov odšrubované
Ako je možné, že trosky lietadla zbierali jednoducho rukami, na záberoch sú zachytení ľudia, ktorí v rukách nesú trosky lietadla, veľké tak, že dvaja-traja statní muži by s tým mali problém.
Ako je možné, že v útrobách Pentagonu bol nájdený motor ktorý nepatril BOEINGU ALE MALEJ STÍHAČKE !!! A žiadny iný sa tam nenašiel???
Odpovedz mi na tieto otázky...