11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Drago napísal:a teraz chcem jednu UPLNE NORMALNU A ZROZUMITELNU odpoved. Preco by to Americania robili ? :)
1. zámienka na vojnu v Iraku
a.) program Ropa za potraviny, trošku okaté nie ?
b.) zbrane hromadného ničenia, ktoré sa nenašli. Sám Donald Rumsweld
priznal že vedeli že v Iraku žiadne zbrane nie sú.
2. Rozšírenie vplyvu na stredný východ.
3. Vojna vždy priniesla kopu peňazí - zbrojovky majú vojny radi
4. Džordž dabljú Buš zrejme trošku potreboval prachy

Kvôli vojne vo Vietname zomrel aj už spomínaný J.F.K
Johnson do úradu nastupoval so slovami: Keď ma zvolíte, tak tú vojnu mať budete. Tiež trošku okaté, nie?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Drago napísal:a teraz chcem jednu UPLNE NORMALNU A ZROZUMITELNU odpoved. Preco by to Americania robili ? :)
1. Vojenska intervencia v Iraku
2. 2,2mld$ pre najomcu WTC Larryho Silversteina
3. Opcie na Akcie: United Airlines, American Airlines, Boeing
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

prachy a moc
(uz jednoduchsie ma to nenapada :lol: )
Vandall
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vandall »

ten link uz nefunguje teda aspon mne. Dalo by sa to reuploadnut? pls rad by som si to pozrel
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Vandall napísal:ten link uz nefunguje teda aspon mne. Dalo by sa to reuploadnut? pls rad by som si to pozrel
http://85.159.105.61/911
mastermindov link :wink:
oMG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oMG »

ja som to vedel od zaciatku ze to USA dalo znicit dvojicky kukal som na video.google.com a tam boli hasici ktorý poculi v WTC že ked naburalo lietadlo tak výbuch po poschodí a dole... takže tam boli bomby aby to zrovnali dole
:evil:
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

Nechapem vas, vsetci sa tu robite mudry a konzumujete setky blbosti co vam tlacia do hlavy. Loose chance 2nd edition je iba alternativne vysvetlenie co sa vtedy stalo. Niektore fakty mozu byt pravda, alebo nemusia. Niekto tu pisal post o tom ze na tom videozazname z pentagonu nieje vidno ziadne lietadlo, no ale nevies ci si si vsimol ze ta kamera ma dost blbe snimanie, ten obraz bol tak trosku sekany a skus si predstavit ze lietadlo v Xvelkej rychlosti nabura do stavby tak ci to ta kamera moze zachytit.
Kazdopadne si myslim ze pravdu sa bezny ludia ako my nikdy nedozvieme.
oMG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

spy2 napísal:Nechapem vas, vsetci sa tu robite mudry a konzumujete setky blbosti co vam tlacia do hlavy. Loose chance 2nd edition je iba alternativne vysvetlenie co sa vtedy stalo. Niektore fakty mozu byt pravda, alebo nemusia. Niekto tu pisal post o tom ze na tom videozazname z pentagonu nieje vidno ziadne lietadlo, no ale nevies ci si si vsimol ze ta kamera ma dost blbe snimanie, ten obraz bol tak trosku sekany a skus si predstavit ze lietadlo v Xvelkej rychlosti nabura do stavby tak ci to ta kamera moze zachytit.
nj to mas pravdu, hlavná uloha má v tom MOC :twisted:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jin153 napísal:http://85.159.105.61/911
mastermindov link :wink:
Takze toto uz nejde :cry:
oMG
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no už iba trošku mi chybalo a mal by som to stiahnute :(

ale mam tu video.google.com link :

Kód: Vybrať všetko

http://video.google.com/videoplay?docid=-9143542059362717312&q=WTC
spomienkové video :cry:

a ešte niečo dajte si toto a pretocte na 04:55 minutu

uvidite že tam boli bombi v WTC

Kód: Vybrať všetko

http://video.google.com/videoplay?docid=-4837634583766795751&q=WTC
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Takze toto uz nejde :cry:
Ale ide :P prave odtial taham In Plane Site a islo aj 2nd Edition :wink:
Prílohy
prave mam 10 percent
prave mam 10 percent
ide.JPG (97.61 KiB) 782 zobrazení
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

spy2 napísal:Nechapem vas, vsetci sa tu robite mudry a konzumujete setky blbosti co vam tlacia do hlavy. Loose chance 2nd edition je iba alternativne vysvetlenie co sa vtedy stalo. Niektore fakty mozu byt pravda, alebo nemusia. Niekto tu pisal post o tom ze na tom videozazname z pentagonu nieje vidno ziadne lietadlo, no ale nevies ci si si vsimol ze ta kamera ma dost blbe snimanie, ten obraz bol tak trosku sekany a skus si predstavit ze lietadlo v Xvelkej rychlosti nabura do stavby tak ci to ta kamera moze zachytit.
áno tak toto som napísal ja. Ukáž mi fotku, na ktorej sú zachytené trosky lietadla v Pentagone?
Ako je možné, že v miestach do ktorých mali naraziť motory lietadla ostali nie len že celé múry, ale dokonca celé okná?
Ako je možné, že priamo v mieste osi nárazu sa našli neporušené kabelové cievky.
Ako je možné, že lampy pouličného osvetlenia skrz ktoré preletelo lietadlo ostali voľne vyvrátené bez akýchkoľvek náznakov nárazu.
Ako je možné, že tie lampy boli od svojich základov odšrubované
Ako je možné, že trosky lietadla zbierali jednoducho rukami, na záberoch sú zachytení ľudia, ktorí v rukách nesú trosky lietadla, veľké tak, že dvaja-traja statní muži by s tým mali problém.
Ako je možné, že v útrobách Pentagonu bol nájdený motor ktorý nepatril BOEINGU ALE MALEJ STÍHAČKE !!! A žiadny iný sa tam nenašiel???

Odpovedz mi na tieto otázky...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ten link by mal ist. nerobil som s tym nic. skuste par krat refreshnut na tej stranke.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

spy2 - ak niekde narazí lietadlo, tak tam to lietadlo musí byť vidieť, čo po náraze zmizne?

my sa tu bavíme o tom, čo sa stalo 11.9.2001 - vysvetlenie prezentované vládou, akože to spadlo lebo lietadlá je podľa fyzikálnych zákonov nemožné - takže logicky klamú - vysvetlenie s plánovanou demoláciou je najviac pravdepodobné - čiže sa dá považovať za pravdu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

artabanes napísal:vysvetlenie s plánovanou demoláciou je najviac pravdepodobné - čiže sa dá považovať za pravdu
omyl , TY to považuješ za pravdu , ale väčšina , vrátane mňa , to považujeme za nezmysel :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

schw33k napísal:omyl , TY to považuješ za pravdu , ale väčšina , vrátane mňa , to považujeme za nezmysel :)
nuz vacsina nie, podla prieskumov viac ako polovica americanov oficialnej verzii neveri. a asi vedia preco.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no mal som hneď označiť to dôležité ...

plánovana demolácia WTC
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

schw33k - ehm, ja to nepovažujem za pravdu, ona to pravda je. skôr ty považuješ za pravdu niečo, čo si videl v tv, bez použitia rozumu. pravda je to, že to bola plánovaná demolácia, inak by to mohlo byť len vtedy, ak by neplatili fyzikálne zákony, a tie platia, takže to inak byť nemohlo. toto je 100% pravda.

kto hovorí niečo iné, prezentuje iba vlastný názor, bez jediného dôkazu, iba papagájuje to čo počul/videl v tv. - vlastnosť ľudí, ktorí nepoužívajú rozum je ešte tá, že kto pošpiní ich vieru (to jest niečo bez dôkazu), tak tomu nadávajú a toho znevažujú - toto vidno krásne na enterovi - ja som napísal pravdu, ktorá je v rozpore s jeho vierou, a on mi napísal že som idiot - takže ja by som dal preventívne švíkovi ban (ešteže nemám takú moc)

a ešte niečo, švík, enter a ostatný veria v to, že 11.9.2001 prestali v New York, USA platiť fyzikálne zákony, my ostatný vieme že také niečo nie je možné, ale ľudia musia v niečo veriť, tak nech si deti veria
sWEd
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sWEd »

artabanes napísal:schw33k - ehm, ja to nepovažujem za pravdu, ona to pravda je. skôr ty považuješ za pravdu niečo, čo si videl v tv, bez použitia rozumu. pravda je to, že to bola plánovaná demolácia, inak by to mohlo byť len vtedy, ak by neplatili fyzikálne zákony, a tie platia, takže to inak byť nemohlo. toto je 100% pravda.
To ze to bola planovana demolacia nemusi byt na 100% pravda a mohlo to byt kludne aj inak a ty si na svoj nazor prisiel sam podla mna si to tiez len videl len nie v TV ale v PC.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Napísať odpoveď