Problem s rychlostou (eDOMA)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s rychlostou (eDOMA)

Príspevok od používateľa TOMIAW »

mam nehorazny problem,
moja rchlost by mala byt okolo 512kbit/s
ale na mojom PC to fici len okolo 40kbit/s ale ked prisiel teapek z tej firmy napojil notebook a odmeral mi okolo 1000kbit/s tak nefím uz som reinstaloval cely windows (na C:/) ale disk mam rozdeleny na 2 casti (jedno windows jedna len cisto subory).

CO MAM este SPRAVIT ABY SOM TO VOLAKO ZLEPSIL JA UZ NEFIM
PROSSSSIIIIIIIIIIIIM :!: :!: :!: :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ani keď nainštaluješ iba čistý Windows a hneď nahodíš sieť.. tak ti to nejde??? Nemáš možnosť vyskúšať inú sieťovú kartu? Čo Ti hovoril ten chlapík z firmy? ..v čom videl problém on?
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

vravel o tom reinstale reku ok, a este volaco o memory teste, ale to mi nic nevravi a sietovku mam len integrovanu
brm
Darca
Darca

memory test asi s tým nebude mať nič spoločné.. pokiaľ všetko ostatné na kompe šľape v pohode. Len ešte sa pozri do task managera (alt+ctrl+del), či počas surfovania nie je vyťažený komp na max.

..btw, mal som pár skúseností, že integrovaná sieťovka stála za milú jarmilu.. skús si od niekoho požičať normálnu.. aspoň vylúčiš jeden možný problém.
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

len problem je v tom ze mne to ficalo normalne potom som reinstaloval windows a sa to doje*** a od vtedy to nejde ona mi isla v pohode (integrovana)
brm
Darca
Darca

Tak skús stiahnuť z domácej stránky výrobcu Tvojej základnej dosky najnovšie ovládače od sieťovky..
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no stiahol som ale nie novu verziu bo novsia tam nebola na moj typ a nic je mozne ze je v PC volacop odpalene?
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

a odmeral mi okolo 1000kbit/s na nete s rýchlosťou 512kb/s :D :D to koho zapojil ešte aj súseda? potom reinstal a format + nanovo XP nieje to isté reistalom sa moc problémov neodstráni!!!!! keď to ide aspoň na 40 kb tak v hardware by nemala byť chyba. Máš rozdelený disk tak čo ti bráni v tom aby si widle naformátoval a dal znovu nové????? :?:
k1ll3r
Novice
Novice

Re: Problem s rychlostou (eDOMA)

Príspevok od používateľa k1ll3r »

Počuj aj ja mam internet od edomy ale na začiatku my išol internet hrozne tak ma už nasrali tak som im stale vyvolával a potom to už spravili a radšej sme si kupili 5G internet od nich a som si kupil verejnu privátnu IP adresu a teraz mi ide internet jak rýchlo ! http://www.speedtest.net/result/903804250.png
Napísať odpoveď