mam nehorazny problem,
moja rchlost by mala byt okolo 512kbit/s
ale na mojom PC to fici len okolo 40kbit/s ale ked prisiel teapek z tej firmy napojil notebook a odmeral mi okolo 1000kbit/s tak nefím uz som reinstaloval cely windows (na C:/) ale disk mam rozdeleny na 2 casti (jedno windows jedna len cisto subory).
CO MAM este SPRAVIT ABY SOM TO VOLAKO ZLEPSIL JA UZ NEFIM
PROSSSSIIIIIIIIIIIIM
Ani keď nainštaluješ iba čistý Windows a hneď nahodíš sieť.. tak ti to nejde??? Nemáš možnosť vyskúšať inú sieťovú kartu? Čo Ti hovoril ten chlapík z firmy? ..v čom videl problém on?
memory test asi s tým nebude mať nič spoločné.. pokiaľ všetko ostatné na kompe šľape v pohode. Len ešte sa pozri do task managera (alt+ctrl+del), či počas surfovania nie je vyťažený komp na max.
..btw, mal som pár skúseností, že integrovaná sieťovka stála za milú jarmilu.. skús si od niekoho požičať normálnu.. aspoň vylúčiš jeden možný problém.
a odmeral mi okolo 1000kbit/s na nete s rýchlosťou 512kb/s to koho zapojil ešte aj súseda? potom reinstal a format + nanovo XP nieje to isté reistalom sa moc problémov neodstráni!!!!! keď to ide aspoň na 40 kb tak v hardware by nemala byť chyba. Máš rozdelený disk tak čo ti bráni v tom aby si widle naformátoval a dal znovu nové?????
Počuj aj ja mam internet od edomy ale na začiatku my išol internet hrozne tak ma už nasrali tak som im stale vyvolával a potom to už spravili a radšej sme si kupili 5G internet od nich a som si kupil verejnu privátnu IP adresu a teraz mi ide internet jak rýchlo ! http://www.speedtest.net/result/903804250.png