Poprosil by som vas o radu.. velmi ma zaujalo modelarstvo resp konecna faza tykajuca sa lietadiel.. akorbacia a tak. Planujem si zakupit model Mustang P-51D ARF ELECTRIC v kompletnom vybaveni s RC atd..
Som v tom zaciatocnik a chcem poradit ci je to dobre iked som zaciatocnik.. a ak sa vyznate tak i doporucit akum. pre dlhsi let
Pripadne vase skusenosti ked ste zacinali.. ak sa najde i dajaka ucebnica v elektronickej podobe.. ako trening myslim
Modelarstvo - Mustang P-51D ARF ELECTRIC
Na zaciatok si kup nejaky jednoduchsi model podobnych rozmerov, lebo pochybujem, ze toto za prvy den neroztrieskas
Chce to nieco drevene s co najjednoduchsou konstrukciou, ale zas hladaj taky model, ktory ma rovnake ovladanie ako ten P-51 (vyzera to na 4-kanal). A ked sa s tym naucis dobre lietat tak mozes prejst na P-51 s mensim rizikom, ze ta jeho opravy vyjdu velmi draho.
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.modelhobby.sk/product_info.p ... s_id=80679
tu je link presne na ten model.. malo by tam byt i video
tu je link presne na ten model.. malo by tam byt i video
v žiadnom pripade nič drevené ! kúp si model z EPP Doporučil by som ti algola http://www.rcmodely.sk/Algol/ Nestoji to brutalne prachy, a je to akrobat. Material EPP je veĺmi odolný, oveľa viac ako dravo-balza. Sam som ho mal a mozem doporučit, ale prešiel som na väčšie modely (2m) a toto ma prestalo baviť.
Čo sa týka toho mustanga mám doma podobného, presne od tohoto výrobcu, a nechci vidiet ako vyzerá po pár pristátiach na trávu a to nebol ani raz rozbitý. Je to strašne málo odolné a akrobaciu zi nezalietaś. Čo sa týka vybavenie kup si vybavenia ku nemu doporučené. Na tom webe sa dočitaš o tom viac. Až na baterky, beterky si zozeň PowerIon 3článok su to Lithium Ionové (vyraba to firma JETI Model) baterie a fakt su dobré. Na všetkých modelárskych forach ti budu nahovarať nech si kúpiš LithiumPolimer baterky ale tie nestoja za nič 40x to nabiješ a mozes ich zahodiť do koša....
Doba letu je okolo 10min so spominanym akku. 10min uplne stači, potom uz budes "psychicky" unavený a budeš rád keď pristaneš. Ver mi
PS: v prilohe máš foto mojho byvaleho algola....
Čo sa týka toho mustanga mám doma podobného, presne od tohoto výrobcu, a nechci vidiet ako vyzerá po pár pristátiach na trávu a to nebol ani raz rozbitý. Je to strašne málo odolné a akrobaciu zi nezalietaś. Čo sa týka vybavenie kup si vybavenia ku nemu doporučené. Na tom webe sa dočitaš o tom viac. Až na baterky, beterky si zozeň PowerIon 3článok su to Lithium Ionové (vyraba to firma JETI Model) baterie a fakt su dobré. Na všetkých modelárskych forach ti budu nahovarať nech si kúpiš LithiumPolimer baterky ale tie nestoja za nič 40x to nabiješ a mozes ich zahodiť do koša....
PS: v prilohe máš foto mojho byvaleho algola....
- Prílohy
-
- Algol 004.jpg (91.29 KiB) 461 zobrazení
-
- MAŤKO+Algol 001.jpg (127.06 KiB) 463 zobrazení
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dakujem velmi pekne .. este by som sa chcel spytat ci existuje nieaka videoprirucka pre zaciatocnikov.. vies nieake cvicenia.. a ohladom toho modelu .. nie je to drevene je to nieake EPS .. ci ako to bolo .. ja neviem uz som tolko toho v poslednej dobe cital..
teda da sa povedat ze radsej hladat tento model vo verzii s podvozkom.. lebo videl som i take .. ale nie moc.. alebo porad mi nieco podobne.. xixi
teda da sa povedat ze radsej hladat tento model vo verzii s podvozkom.. lebo videl som i take .. ale nie moc.. alebo porad mi nieco podobne.. xixi