Modelarstvo - Mustang P-51D ARF ELECTRIC

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Modelarstvo - Mustang P-51D ARF ELECTRIC

Príspevok od používateľa ikovan »

Poprosil by som vas o radu.. velmi ma zaujalo modelarstvo resp konecna faza tykajuca sa lietadiel.. akorbacia a tak. Planujem si zakupit model Mustang P-51D ARF ELECTRIC v kompletnom vybaveni s RC atd..
Som v tom zaciatocnik a chcem poradit ci je to dobre iked som zaciatocnik.. a ak sa vyznate tak i doporucit akum. pre dlhsi let

Pripadne vase skusenosti ked ste zacinali.. ak sa najde i dajaka ucebnica v elektronickej podobe.. ako trening myslim
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Na zaciatok si kup nejaky jednoduchsi model podobnych rozmerov, lebo pochybujem, ze toto za prvy den neroztrieskas :) Chce to nieco drevene s co najjednoduchsou konstrukciou, ale zas hladaj taky model, ktory ma rovnake ovladanie ako ten P-51 (vyzera to na 4-kanal). A ked sa s tym naucis dobre lietat tak mozes prejst na P-51 s mensim rizikom, ze ta jeho opravy vyjdu velmi draho.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://www.modelhobby.sk/product_info.p ... s_id=80679

tu je link presne na ten model.. malo by tam byt i video
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

v žiadnom pripade nič drevené ! kúp si model z EPP Doporučil by som ti algola http://www.rcmodely.sk/Algol/ Nestoji to brutalne prachy, a je to akrobat. Material EPP je veĺmi odolný, oveľa viac ako dravo-balza. Sam som ho mal a mozem doporučit, ale prešiel som na väčšie modely (2m) a toto ma prestalo baviť.
Čo sa týka toho mustanga mám doma podobného, presne od tohoto výrobcu, a nechci vidiet ako vyzerá po pár pristátiach na trávu a to nebol ani raz rozbitý. Je to strašne málo odolné a akrobaciu zi nezalietaś. Čo sa týka vybavenie kup si vybavenia ku nemu doporučené. Na tom webe sa dočitaš o tom viac. Až na baterky, beterky si zozeň PowerIon 3článok su to Lithium Ionové (vyraba to firma JETI Model) baterie a fakt su dobré. Na všetkých modelárskych forach ti budu nahovarať nech si kúpiš LithiumPolimer baterky ale tie nestoja za nič 40x to nabiješ a mozes ich zahodiť do koša.... :roll: Doba letu je okolo 10min so spominanym akku. 10min uplne stači, potom uz budes "psychicky" unavený a budeš rád keď pristaneš. Ver mi :wink:

PS: v prilohe máš foto mojho byvaleho algola....
Prílohy
Algol 004.jpg
Algol 004.jpg (91.29 KiB) 464 zobrazení
MAŤKO+Algol 001.jpg
MAŤKO+Algol 001.jpg (127.06 KiB) 466 zobrazení
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dakujem velmi pekne .. este by som sa chcel spytat ci existuje nieaka videoprirucka pre zaciatocnikov.. vies nieake cvicenia.. a ohladom toho modelu .. nie je to drevene je to nieake EPS .. ci ako to bolo .. ja neviem uz som tolko toho v poslednej dobe cital..
teda da sa povedat ze radsej hladat tento model vo verzii s podvozkom.. lebo videl som i take .. ale nie moc.. alebo porad mi nieco podobne.. xixi
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

nechapem :D hladaš tento model vo verzii s podvozkom ? Ten algol je EPP (ex<nevieco>polipropylej) a EPP je odolnejšie oproti EPS....
Čo sa týka tej priručky tak neviem. Ja takú nemam skus pogoogliť. Ale ku algolovi je CD a tam su fotky zo stavby....
davidek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa davidek »

mozem sa spytat to ero na tych fotkach vyzera dost slusne a chodis s nim aj po sutaziach???
:D
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

suhlasim s LORD_3D.. modely z EPP su na zaciatok velmi dobre. po havarkach staci sekundove lepidlo a leti to zas ak sa neposkodi nic elektoricke. blazove modely by sa opravovali tazsie.

LORD_3D pocul som ze uz lietas pomenej :roll:
Napísať odpoveď