Martin44 napísal:Neviem ci by si mi bol toto schopny povedat do oci....
Najvacsi kok**** su ti co to tvrdia o druhych v ich nepritomnosti.....
Cista Sedlac.....
Dnes som sa vratil z chaty z nakej posranej dediny a seci boli strasni sedlaci...Sa potom divite ze Bratislavacania si myslia ze sme Viac...co aj v konecnom dosledku pravda je...
Prave vdaka takym kktom ako ty si o nas z BA myslia ze sme namysleni... A preco boli vsetci sedlaci??? Lebo mali rodinne domceky sliepocky a pod... Lebo polka dediny sla v nedelu do kostola???
Ano par som ich stretla a vyhybam sa im... Naco si zvysovat hladinu adrenalinu...
bukelo napísal:Martin44!!!
Akoze nehnevaj sa, ale ty si uz iny kkt! Sa trosku zamysli, vsak tie tvoje pirspevky sa nedaju citat, nemaju pointu,nemaju logiku, nemaju nic. Ze tebe nedali ban este as normalne divim. Mozno nieco skusaju, ze co taky kkt dokaze.Ktovie? Sa pozri na karmu aku mas, dal ti uz niekto + hlas? asi nie co?
ja som mu dal+,ale to som sa pomylil.mozno to je aj niektori z vedenia,aby tu pribudali prispevky,ci nie?
bukelo napísal:Jaaj, chlapci, ked si ho pockate za skolou a date mu par na tvar, moze volat aj neviem akych fizlov, nikto mu nic neuveri, kedze je k*k*o*t.
Chalan to ma zratane, ohovaral aj moju babenu, takze mu zarovnam nos s tvarou.
na technicke mame ucitela, boze to je otras, ma urcite vise 150 kil, a sprava sa ku nam jak SSAk k zidom. IQ teda moc nema, a preto ho mozem oznacit za najvcieho ko*ot, ktoreho som kedy stretol. a zaujmave je ze nase chovanie furt prirovnava k chovaniu 3 rocnych spratkov, pritom si myslim, ze sa tak chova on sam. proste to je stary ko*ot ktory uz nevie co zo sebou a peto si vybija svoju zlost na nas.
zuzuzu napísal:Prave vdaka takym kktom ako ty si o nas z BA myslia ze sme namysleni... A preco boli vsetci sedlaci??? Lebo mali rodinne domceky sliepocky a pod... Lebo polka dediny sla v nedelu do kostola???
tymto len demonstrujes ze je to fakt pravda ze je tam plno havede a ze ste namysleni.
edit//: Sorry fakt som to pochopil trochu inac, berem spat
reno23 napísal:asi najvacsi koko*ko je moj starsi bracho (25r) ten ma sere uz ked som chodil do skolky a sere ma doteraz....
ja zas by som s brachom drazal aj keby co bolo, neznasam tieto kraviny ked niekto ide o svojom bratovi hovorit ze je naj kkt alebo ze by ho dorazil a pochoval
Boze vy si fakt neuvedomujete svoju plytkost...
Vasa chyba je v tom ze sa musite stavat jeden za druheho lebo ako jedinci stojite za Hovno...co dodat.... Aby som neurazal tak si mozete dosadit za to hovno(ktore je tu v zmysle metafory) napriklad slovo 10 deka Parizskeho salatu...
Stretavam,denno denne ešte aj ja som k*k*t,na silvestra keď som bol opyty mi jeden k*k*t daval päste do bruha a tváre,ale ani mi to nevadilo lebo som to ani necitil.